Şimdi Ara

Point Blank Oyuncuları Klubü (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
10.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her online oyunda olduğu gibi bundada hile kullanımı var fakat oyum GM lerinin Türk olmasından dolayı derdinize çare bulabiliyorsunuz. Ayrıca serverler tr de olduğu için lag vs. problemi de yok. Sürekli gelişen ve güzelleşen bir oyun betadan beri sıkılmadan oynuyorum tavsiye ederim.

harlem (oyundaki nickim)
  • Liste Güncellenmiştir.
  • Güzel oyun ama çok hack kullanılıyor buda oyunun zevkini kaçırıyor.
  • Ekle benide
  • dolu hack var ama yinede oyun zevkli.. sinavlar bitsin yine akicam maplere nickim Perforan .. Yuzbasi 2. kademe, kd:58.. kriss,aug,L11 acik
  • up...
  • Liste güncellenmiştir.
  • benide ekleyebilirsin. hack yüzünden dediğim gibi çok oynamıyorum ama bazen stres atmaya giriyorum :)
  • ekle pnp Nick : JNSlTheGhaMa*
  • Aylar önce bende oynardım cok zevkli bir oyun grafikleride bi o kadar güzel lakin wall hack çıktı oyun bitti.Bu saatten sonra bence hiç bulaşmayın derim.
  • Lux oyna vall olanları banlatıyoruz veya arkadaşlarla oyna :)
  • Merhaba arkadaslar,
    Benide ekleyin listeye nick name im oyunda CRaFTY gorusmek uzere
  • Aylar sonra bende başlıyorum iniyor şuan yapalım mı bi oyun?
  • Ben yuksek rutbelı satılık char arıyorum varmı satan?
  • beyler her oyuna girdiğimde dh adlı oyun açıyorum gelen geliyor ama dh den mi bilmiyorum
  • oyuncuları göreli
  • eskisi kadar çok oynamasam da, kafa dağıtmaya bire bir. binbaşı 5.kademedeyim şu an. hile olaylarına bir çözüm bulabilirseler daha zevkli hale gelebilir yoksa sinir yıpratmadan başka işe yaramıyor.
  • muhteşem grafikler mi
  • arkadaslar roccat kave 5.1 kulakligimi satiliyorum.ses kasmak icin birebir.ilgilenen arkadaslar pm atabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş yazmışsın wh'ler sadece virüs diye vet virüs var ama düzgün çalışıyorlarda
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.