Şimdi Ara

Point Blank Satılık Binbaşı 2.Kademe Karakter

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    %66 kd
    %28 hs
    15k ng
    20 gün kadın karakter
    1hafta AUG
    4ünvan slotu bınbasına kadar açık

Daha Detaylı bir resim

Point Blank Satılık Binbaşı 2.Kademe Karakter

• Fps oyunlarda hesaplar para etmez
  • Ben daha önce karakter aldım, üstelik 2 kademe geliştirip karaktere de tam 200 tl değerinde ng harcadım, karaktere de 110 tl vermiştim toplamda 310 tl etti, daha sonra satan kişi e-mail in herşeyini değiştirmek mümkün olmadığı için eski e-mail ini geri almak sureti ile karakteri de benden çalmış oldu, bu kişi karakteri satıp, 1 ay bekliyor, biraz geliştiriyior ve para harcıyor alan, zaten karakter alacak parası olanlar için para sorun değildir diye düşünüyor, sonra ele geçirdiği e-mail sayesinde karakteri de otomatik olarak geri alıyor, sonra oyunda ng harcayıp karakterin nick ini değiştiriyor, bir başkasına satıyor, ve bu kısır döngü sadece bu kişinin kazancını katlayarak devam ediyor, üstelik karakterleri geri aldığında rütbesi artmış ve içine bir çok ta ng li ürün konmuş olarak geri alıyor, unutmayınız ki, point blank te kullanıcı adı geçerli değil hesaplarınız e-mail lerinize bağlı ve bunu değiştirme olanağınız da yok, bu demek oluyor ki, size karakteri satan kişinin insafına kalmış oluyorsunuz, eskiden sahip olduğunuz mail i geri almak hiç te zor değil, hemde yasal olarak geri alabiliyor, mesela benim aldığım mail hotmail di, sadece 1 hafta uğraştı mail i geri almak için, ben mail e girmeye çalıştığımda hesabın bloklandığını öğrendim, sonra bir baktım benim karakter de uçmuş, kullanıcı adı şifre hepsi değişmiş.
    Merak ettiğim karakter ne kadar rütbeli olursa olsun parası ne kadar olursa olsun, karakterlerini satan kişiler geri almayacağını satın alan kişiye nasıl garantileyecek bu durum da, hiç bir garanti vermedikleri halde para ödeyeceğinizi ve asla emniyette olmayacağınızı bilerek almak istiyorsanız alın, ama bu dediğim de aklınızın bir köşesinde bulunsun, herkes aynı değildir elbet ama bu olaylar artık çok arttı bilginiz olsun, bunu bir ticaret haline getirenler var, sırf bununla ilgili dolandırıcı siteler bile mevcut, bir karakter geliştir ve o karakteri sat - al, sat - al, böyle devam ediyorlar, en az 10 kere böyle karakter satan var, düşünün kazancını, içine tek kuruş ng bile koymadan karakteri satıyorlar en çok 1 ay sonra da alıyorlar, benim yaşım 38 ben oğlum için almıştım, oğlum tekerlekli sandalyede hayatını sürdürüyor, zaten dışarıda oynama şansı yok, ve malesef asosyal bir çocuk, düşünün bu garibanın elinden aldılar karakteri, sizlere neden acısınlar ki, oğlum 1 hafta ağladı arkasından, şu anda önümde olsa o karakteri satan kişi, ben katil olurum, oğlumun bir tek göz yaşı için onun kanını dökerim, ama o cesaret yok tabii, kişiye defalarca telefon açtım ama cevap vermiyor tabii.
    Bu anlattıklarım kulağınıza küpe olsun diye söylüyorum, şimdi moderatörler de bu yazıyı silebilir büyük ihtimal, tabii site yönetiminin eğilimini ve yaklaşımının da ne olduğunu anlamış oluruz böylece benim için fark etmez.
    Hepinize saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.