Şimdi Ara

• Pokémon Cyrus |REHBER| (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
8.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamdır dostum sağolasın. :) İki sorum daha var bu Bp'yi nasıl kazancaz ve Snivy kaçta gelişiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Tamamdır dostum sağolasın. :) İki sorum daha var bu Bp'yi nasıl kazancaz ve Snivy kaçta gelişiyor?

17'de gelişiyor. Bol bol savaş yapman gerekiyor onun için de. (Diğer oyuncularla)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartu45

knk ocana villageye gel gel

geliyom bekle :D
  • sen nerdesin ismini yaz gelem ben
  • kardes bp yi adamlarla ws atacan o zmn alırısn
  • Suan acık olanlar ocanaya gelsin arkadaş sitemi düzelmiş ekliyelim birbirimizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartu45

Suan acık olanlar ocanaya gelsin arkadaş sitemi düzelmiş ekliyelim birbirimizi

Daha yeni başladım.Totodile 11 lvl exp gelmiyor.2 lvl ratata falan filan kesiyorum.Başka nerede kasılabilir bu ? İlk gymyi yenemedm haliyle daha ?
  • Caterpie Lupies Old Forest'ta mı çıkıyor?
  • Caterpie nereden çıkar guys?
  • Caterpie Lupies Old Forest de çıkıyor ama bildiğim kadarıyla çıkması imkansıza çok yakın , bana çıktı öldürdüm
  • ve bnde oyunu indiriyorum arkadaslar yıllardır red fire oynadım durdum bu oyunda zorlanablrim diye dusunuyrm başınızı cok ağrıtacağım yardım konusunda
  • oyunu indirdim nasıl oynucam yada nasıl kurcam register yaptm kendime göre ama outdated client yazıyor eski müsteri anlayamadım yardımcı olabilirmisiniz
  • Link'i güncelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 20 Mayıs 2013; 1:42:43 >
  • Arkadaşlar craft olayında şu bulduğumuz itemleri biriktiriyorlar biriktirdiklerinde ne oluyor biri anlatabilirmi yazışıyolardı chatte ordan gördüm bende adam 65 tane toplamış daha lazım falan diyordu.
  • İlk mesaja link ekledim.
  • Engineering Part'lar sağlammış ya, ben bilmiyordum önceden 7-8 tane harcadım.
    Magnemite almak akıllıca da 70 nedir ya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Engineering Part'lar sağlammış ya, ben bilmiyordum önceden 7-8 tane harcadım.
    Magnemite almak akıllıca da 70 nedir ya!

70 taneye değer bence.2.Gym'in türü su olduğu için sadece Magnemiteyi kullanarak geçenler var.
  • En iyi Pokemon Online oyunu hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: king22

En iyi Pokemon Online oyunu hangisi ?

En iyiyi kimse bilmez ancak şuan en rabet gören oyun Pokémon Cyrus Online .
  • Ya bişey sorcaktım ben ben fishing rod aldım nasıl balık tutacağım ?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.