Şimdi Ara

• Pokémon Cyrus |REHBER| (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
0
Favori
8.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baris7777

Sp atk daha veremiyorum neden :S Charmander kasıyorum, 6 attack , 9 sp atk,9 speed,7 def,5 sp def şuan ileride pişman olmadan sorayım dedim.

HP Max kaç ise o kadar stat verebilirsin.SP.ATK verebilmek için HP'i yükseltmen gerek.
    Bu arada ATK veriyorsanız SP.ATK vermeyin.Aynı şey tam tersi için de geçerli.

Sence Sp atk mı daha ii atk mı? charmander için

Sp.ATK
    Ama Flamethrower öğrenene kadar evrimleştirmemen lazım.

Hımm istediğimiz zaman evrimleştirebiliyoruz deil mi? Öyle yapıyım o zaman.

• Sonunda Croconaw'ım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Sonunda Croconaw'ım oldu.

Tebrikler reyiz.Kaç level? Bu arada nick neydi?
  • quote:

quote:

Sonunda Croconaw'ım oldu.

Tebrikler reyiz.Kaç level? Bu arada nick neydi?

Daha 18'lik çıtır.Nick: FrozenFin
  • quote:

Orijinalden alıntı: wp3

Arkadaşlar bu bp nedir ? gym'i geçmek için 1 bp istiyor, battle point olarak düşündüm ama duel'e tıklayıp battle attığımızda yensemde yenmesemde artmıyor. nedir ne işe yarar nasıl kazanılır bu şey :)

bi cevap bekliyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
  • @CrasHh:http://pcodonate.zapto.org/trainer.php?trainer=FrozenFin&card=Blue&r=255&b=255&g=255

@wp3: Battle Point zaten, her savaşta kazanamıyorsun onu.Savaşmaya devam et.
  • Arkadaşlar Deckber Cityden sonra diğer şehire hangi yoldan gitmem lazım. Biraz tarif edebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elbryan

Arkadaşlar Deckber Cityden sonra diğer şehire hangi yoldan gitmem lazım. Biraz tarif edebilir misiniz?

Deckber'den aşağı in, sol köprüden geç ve aşağıya doğru yolu takip et.
  • quote:

@CrasHh:http://pcodonate.zapto.org/trainer.php?trainer=FrozenFin&card=Blue&r=255&b=255&g=255

Adam tespitçi.

• PokeMMO ve PWO dan sıkıldıktan sonra Pokemon Cyrus dikkatimi çekti.Başlamayı düşünüyorum ama stat olayı biraz karmaşık geldi ve göüzümü korkuttu.Umarım bu beginner trainerdan yardımlarınızı esirgemezsiniz :)
  • quote:

quote:

@CrasHh:http://pcodonate.zapto.org/trainer.php?trainer=FrozenFin&card=Blue&r=255&b=255&g=255

Adam tespitçi.

8 Level Ratata,8 Level Paras,12 Level Charmander'ım var.Sence nerede kasmalıyım? Bide kadroma başka neler almalıyım?Caterpie aradım ama nerde çıktığnı bulamaynca bıraktım aramayı.

• Ledyba için bi' build iyi olurdu.
  • Arkadaşlar başladım.Totodile seçtim.Healthy nature.Hoothoot çıktı ancak poketopum yok sanırsam alamadım.Nereden buluyorum poketoplarını filan ufak bir brifing verebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

Arkadaşlar başladım.Totodile seçtim.Healthy nature.Hoothoot çıktı ancak poketopum yok sanırsam alamadım.Nereden buluyorum poketoplarını filan ufak bir brifing verebilir misiniz ?

PokéMart'tan satın almak gerekli.
  • Arkadaşlar istiyene sandswern verebilirm Nick:Trabzon61
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartu45

Arkadaşlar istiyene sandswern verebilirm Nick:Trabzon61

knk bana ver banaaaaaaa
  • knk ocana villageye gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bartu45 -- 19 Mayıs 2013; 18:42:45 >
  • Beyler pokemonların ilk6daki sıralamasını nereden değiştiriyoruz? Aradım ama bulamadım.
  • sağ üstte api system var ona tıkla sonra summarye tıkla orta poke topları var onlardan istediğini seçip sağ tarafta party leader var ona tıkla pokemonun basa gecer
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartu45

knk ocana villageye gel gel

ora nerde lan :D Ben daha 1. rozeti alamadim :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.