Şimdi Ara

Pokémon Cyrus [REHBER] + [Soru-Cevap] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
3
Favori
17.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

Chat ekranının sağ alt köşesinde ki ">>" işaretine tıklarsan sorun çözülecektir.

Evet tıklıyordum ama olmuyordu meğer o kutucuğu götürecekmişim onun içine.Teşekkürler .) Ha birda 18 level wartortle ile 1. gymi geçebilir miyim sence?
  • Çok fazla deneme yapman lazım.Hız 24 ve üstüyse geçebilirsin ama 24'ten az ise geçemezsin.
  • quote:

Çok fazla deneme yapman lazım.Hız 24 ve üstüyse geçebilirsin ama 24'ten az ise geçemezsin.

Attack:13
    Defense:12
    Speed:25
    Sp.Atk:28
    Sp.Def:12
    Hp:50

Level 25 Wartortle ama genede geçemedim birinci gymi :'(.Sonuncusu öldürüyor beni Lunatone idi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 22 Temmuz 2012; 5:59:10 >
  • Bir tane Snubbull yakala ve Granbull yapana kadar kas.
    Saldırıları şöyle olacak;
    Thunder Fang
    Ice Fang
    Fire Fang
    Bite
  • quote:

Bir tane Snubbull yakala ve Granbull yapana kadar kas.
    Thunder Fang
    Ice Fang
    Fire Fang
    Bite

kayıt olamıyor muyuz acaba.Kapalı diyorda ve eğer olunuyorsa nasıl kayıt olacam söyler misin mert.
  • Üyeliği oyunun client'inden alabilirsin.En son baktığımda kayıt sistemi kapalıydı ama şuan açık olabilir.
  • quote:

Üyeliği oyunun client'inden alabilirsin.En son baktığımda kayıt sistemi kapalıydı ama şuan açık olabilir.

tmm oyunu yükledim update yaptı sonra açtım register tıkladım.Registering feature is currently closed demişti. Az önce.
  • beyler bende başladım ilk gym'i de az sonra geçecem ya bu Para kasma bende çok sıkıntı yaratıyo bi poke yakalıyim diyom Tabi doğasını tuturmam lazım olmuyo görew warmı bunda yada tp almayı artıran para almayı falan ne biliyim oyunu biraz anlatsanız rehber hiç yardımcı olmuyo çok bilindik şeyler yazılmış
  • quote:

Bir tane Snubbull yakala ve Granbull yapana kadar kas.
    Thunder Fang
    Ice Fang
    Fire Fang
    Bite

Evet bütün skiller var şuan 20 Snubbull yaptım.Birde pidgeotto yakalamıştım 25 yaptım onuda.Wartortle'da 27 oldu :D Snubbull'u geliştirince gideceğim tekrar gyme.Lunatone'ye hangi saldırıyı yapmalıyım bite mi?Ayrıca Lunatone için defansa mı veriyoruz yoksa sp.defansa mı?Ben hep düz defansa çalıştım ve son olarak oyunda bir Türk clanı var mı ya da guildi :D Artık oyunda hangisi geçerliyse :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 22 Temmuz 2012; 20:42:05 >
  • Sanırım üyelikler kapalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SesliDüsünenFilozof

Sanırım üyelikler kapalı ?

Evet üyelik alımı şuanlık kapalıymış sanırım.Benim arkadaşımda başlayacaktı ama üyelik alamıyor.
  • beyler bende 24 speedli pokemonla denedim vurmuyo anca miss atarsa vurabiliyosunki oda çok zor speedi 25 veya üstü bişe yapmalı 47 sp atk war bi tutursam ölcek ama vuramıyom iyimi bi kere vurdum şansıma miss atmıştı bu seferde 1 hpsi kaldı full tek attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyux89

beyler bende 24 speedli pokemonla denedim vurmuyo anca miss atarsa vurabiliyosunki oda çok zor speedi 25 veya üstü bişe yapmalı 47 sp atk war bi tutursam ölcek ama vuramıyom iyimi bi kere vurdum şansıma miss atmıştı bu seferde 1 hpsi kaldı full tek attı

Benim speed felan 25 olmuştu ama tek pokemon ile olmuyor.İlk sayfada 1. gym'i yenmenin yöntemleri varmış.Oradaki pokemonlardan 1-2 tanesini edinirsen rahat oluyor.
  • dün tek 26 lvl poliwhirld ile yendim o gym i asıl tek poke ile olcak işmiş yani son pokenin speedi aşınca diğerleri zaten tek onada 2 attım bitti gitti ama speedim 27 oldu öğle yendim
  • Geçen sene açtığım bir hesap vardı. İlk öğrenmeye çalışırken.

İçinde Charmander 8 Lv. var sadece. Oynamak isteyen olursa PM ile ulaşsın, hesabın bilgilerini verebilirim.
  • işte gymlerin speedleri söleymiş arkadaşlar biri söledi banada gym 2= 38,gym 3= 59 ,gym 4=55
    fakat gym 1 konusunda bende emin değilim 24 de vuramıyodum 27 yapmıştım ben 24-27 arasındadır ama kaçdır bilemem

birde bu happiness olayı nasıl olcak pichu war ama hapinesi yazmıyo kaç olduğu potlamı artıracam nası olcak çünki kasarsam lvl geçip electro ballı falan alamam o sebepden şimdi evrimleştirmek istiyom yoksa boşwerip başkabi poke ilemi uğraşsam ne diyonuz pichu angry yani atk sp atk ve speede 1 tp alıyo 10 lvlde bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyux89 -- 24 Temmuz 2012; 10:12:06 >
  • Üyelik açık saldırın
  • Ya bu magikarpların hiç saldırıları yok mu?Dönüşünce felan su saldırısı geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyux89

işte gymlerin speedleri söleymiş arkadaşlar biri söledi banada gym 2= 38,gym 3= 59 ,gym 4=55
    fakat gym 1 konusunda bende emin değilim 24 de vuramıyodum 27 yapmıştım ben 24-27 arasındadır ama kaçdır bilemem

birde bu happiness olayı nasıl olcak pichu war ama hapinesi yazmıyo kaç olduğu potlamı artıracam nası olcak çünki kasarsam lvl geçip electro ballı falan alamam o sebepden şimdi evrimleştirmek istiyom yoksa boşwerip başkabi poke ilemi uğraşsam ne diyonuz pichu angry yani atk sp atk ve speede 1 tp alıyo 10 lvlde bi

Mutlulukla gelişen pokemonları Soothe Bell itemiyle evrimleştirebilirsin.
  • Bu gymler nerde :D
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.