Şimdi Ara

Pokémon Cyrus [REHBER] + [Soru-Cevap] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
505
Cevap
3
Favori
17.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

arkadaşlar iyi oynayanlardan biri bana 1. gym için poke verebilirmi allah rızası için

Nick : AsiTurk

Uzun zamandır girmiyorum ama trade'den sadece -5 level pokémonlar verilebiliyodu halada öyledir,o yüzden biri versede sen kasmak zorunda kalcaksın marill bulabilirsen marill kasmanı öneririm(nerde çıktığını bilmiyorum)

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 15 Ağustos 2012; 15:01:31 >
  • kardeşim 18 lvl marill im var mümkünse kaç level e kadar kasmam gerektiğini ve statları nasıl vermem gerektiğini yazar mısın 4 gündür geçemedim gym yi
  • Pwo mu yoksa bu oyunu mu oynamalıyım?

Pwoda oyunun sonu geldiği için pokeleri arkadaşıma bırakmıştım. Şimdi parlak pokemonlar çok fazla çıkıyormuş oyunda. Bide pwoda çok para istiyorlar o yüzden istemiyorum aslında. Bu oyun nasıl?
  • quote:

kardeşim 18 lvl marill im var mümkünse kaç level e kadar kasmam gerektiğini ve statları nasıl vermem gerektiğini yazar mısın 4 gündür geçemedim gym yi

24 Speed gerisi tamamen SP.atk ve HP olacak şekilde ver. Bubblebeam saldırısını öğretip evrimleştirirsen rahat geçersin. Olmuyorsa 20 yapmayı dene. 2 tane su, veya çimen pokemonu rahat geçer. Taktiğin ise şöyle; 24 Speed ve verebildiğin kadar atk veya sp.atk hp ile.
  • çok teşekkür ederim ve poliwag ı kullancağım onun satatlaırını naısıl vereyim

poliwag ı kullanma nedenim hypnoss saldırısı ile rakibi uyutması ayrıca su pokesi oldugu için 1. gym de işe yarayacaktır
  • quote:

çok teşekkür ederim ve poliwag ı kullancağım onun satatlaırını naısıl vereyim

poliwag ı kullanma nedenim hypnoss saldırısı ile rakibi uyutması ayrıca su pokesi oldugu için 1. gym de işe yarayacaktır

1. gym için kural şu yani tek tek sormana gerek yok.
    Speed: 24 olacak.
    Pokemonuna bak ATK mı SP.ATK mı? Eğer ATK ise verebildiğin kadar fazla ATK veriyorsun tabi bütün statlar HP'yi geçemeyeceği için ATK = HP her zaman. SP.ATK ise yine aynısı ATK yerine SP.ATK düşün.
  • Beyler oyunda bizlerden oynayan var mı ? Ona göre başlayacağımda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.nasıl geçilcek birazdaha görev mi yap diyor bişey diyor savasmayı kabul etmıyor
  • abi ilk adam benım savas yapmıyor ustune dogru yuruyorum olmuyor

Pokémon Cyrus [REHBER] + [Soru-Cevap]
  • bu arada cok soru sordum sabah sabah ama bu pco nun android içinde oyunu varmı ? :)
  • Daha önce hiç oynamadım başlıyacağım...
  • Ctrl ye bas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkanozbbcn

abi ilk adam benım savas yapmıyor ustune dogru yuruyorum olmuyor

Pokémon Cyrus [REHBER] + [Soru-Cevap]

Ctrl
  • Egemert bana DH dışından bir yerden ulaşabilir misin Cyrus hakkında birşey sorucam.
  • cyrus ne durumda.
    Yeni client felan geldimi? Gymler değiştimi :D
    Fantazi zorluktan kurtuldumu oyun.

Tekrar başlamıycamda merak ettim :D
  • Bende başlıyorum
  • Bende indiriyorum bir girip bakıyım :D
  • En son baktığımda B/W de ki gibi pokemonları hareketlendirmişlerdi.
  • Hala oynayan varsa bana biraz yardımcı olursa başlarım pek bilmiyorum bu tür oyunları ama çok merak saldım da :)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.