quote:Orijinalden alıntı: berat9999 Snabull sp atk değilmiydi :O 1 tane bile Sp. ATK saldırısı yok diye biliyorum.
quote:Orijinalden alıntı: berat9999 nanayı yedim :) Fire fang ıce fang thunder fang sp atk değilmi Hayır.
Beyler shiny kricketot'a HP - ATK gidiyorum boşa gitmez inş. verdiğim statlar. Bu arada Beautifly çıkmıyor.2.Gymden sonra Wurmple yakaladım butterfly powderle geliştirdim.
arkadaşlar market te 10.000 e satılan fishing rod / hooks water pokemon diye bisey var, o ne işe yarar su pokemonu yakalamak için mi ? eğer öyleyse hiç kullandınız mı ? birde shiny pokemon nasıl bulabilirim ?
quote:Orijinalden alıntı: zech3535 arkadaşlar market te 10.000 e satılan fishing rod / hooks water pokemon diye bisey var, o ne işe yarar su pokemonu yakalamak için mi ? eğer öyleyse hiç kullandınız mı ? birde shiny pokemon nasıl bulabilirim ? su birikintisinin yanına gidip ctrl basarsın pokemon çıkar . shiny pokemon kendiliğinden çıkar çok nadirdir.
quote:Orijinalden alıntı: guray13 quote:Orijinalden alıntı: zech3535 arkadaşlar market te 10.000 e satılan fishing rod / hooks water pokemon diye bisey var, o ne işe yarar su pokemonu yakalamak için mi ? eğer öyleyse hiç kullandınız mı ? birde shiny pokemon nasıl bulabilirim ? su birikintisinin yanına gidip ctrl basarsın pokemon çıkar . shiny pokemon kendiliğinden çıkar çok nadirdir. tamam çok saol
quote:Orijinalden alıntı: idrisovic arkadaşlar crewi kurduk 3.gym yenenler tr power crewine girebilirler hayırlı olsun hepimize Hayırlı olsun En kısa zamanda 2. ve 3. gymi yenip gelicem
ben bu oyunda fazla bişi anlamdm geçen türkçe konustum die mod kfr ettiğimi zannedip ban yicekdim ama süreklide poke kasıorz bi zevk görmedim oynda :(
quote:Orijinalden alıntı: cdemirci beyler gym 2 için lvl 20 paras yapıp onun yerine traderdan Farfetch'd almak mantıklı mı? tabiki evet herkes öyle yapıyor he bide 2. gymi geçtikten sonra o farfetch'd i 20 yapıp pichu almayı unutma
quote:Orijinalden alıntı: Chidoo bulbapedia dan, serebii'den filan bakabilirsin her pokemon için tek tek tamam teşekkürler bu arada sizin yardımlarınız sayesinde ilk gym i geçtim hepinize teşekkürler
areyouready genelchatte ing. dışında yazarsan ban yersin. 2.gym gelmeden routee 3 ten ponyta yakalayın bir tane uçan poke bir tane sleep yapan poke diğerleri de size kalmış
quote:Orijinalden alıntı: idrisovic areyouready genelchatte ing. dışında yazarsan ban yersin. 2.gym gelmeden routee 3 ten ponyta yakalayın bir tane uçan poke bir tane sleep yapan poke diğerleri de size kalmış uçan ve sleep yapan butterfree iyidir dimi ? birde 2. gym in pokemonlarını yazarmısınız.