Şimdi Ara

Pokémon Cyrus Soru-Cevap&Yardım&Pokémonlar Bölümü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
0
Favori
8.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence zor olması daha iyi gymlerde cok zor degil 1.gymi yenmek cok basit 2.gym biraz zor ama tüm pokeleri 22 yapıp vs atarsanız yenersiniz ben şuan gym 4 teyim biraz zor ama 4 tane pokesini rahat deviriyorum.
  • mert dogru söylüyor oyunu oynamıyorsanız kötülemeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: agah010

mert dogru söylüyor oyunu oynamıyorsanız kötülemeye gerek yok

Kimsenin kötülediği yok dostum.
    Sadece görüşlerini belirten insanlar var.Benim görüşüm aşırı zor olduğundan dolayı sıkıcı olduğu.
    Mert'e göre ise kolaydır.Herkes istediği oyunu oynar.Kimseye oynamayın demiyor oyunu beğenmeyenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

Orijinalden alıntı: agah010

mert dogru söylüyor oyunu oynamıyorsanız kötülemeye gerek yok

Kimsenin kötülediği yok dostum.
    Sadece görüşlerini belirten insanlar var.Benim görüşüm aşırı zor olduğundan dolayı sıkıcı olduğu.
    Mert'e göre ise kolaydır.Herkes istediği oyunu oynar.Kimseye oynamayın demiyor oyunu beğenmeyenler.

aynen bende CrasHh gibi düşünüyorum oyunu aşırı zorlaştırmak için herşey yapılmış

pokemonlar çok zor kasılıyo zaten bu knight online gibi birşey değil ki seri seri keserek kasma

imkanın olsun oyun ağır ilerliyor aynı zamanda çok az exp geliyo bunaltıyo insanı

onun dışında gymlerdede zorlaştırmak için hersey yapılmıs kaya pokemonunda ateş saldırısının işi nedir ya

amacı olmayan bir oyun için çok fazla zor

Padvertures ve pwo bundan daha iyi bence ama Padventures i çözemedim tam karısık biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemirci

beyler gym 2 için lvl 20 paras yapıp onun yerine traderdan Farfetch'd almak mantıklı mı?

level 20 butterfree , pidgeotto bence daha iyi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: rivaldocan

quote:

beyler gym 2 için lvl 20 paras yapıp onun yerine traderdan Farfetch'd almak mantıklı mı?

paras ın kendisinide geliştirdiğinizde baya sağlam oluyo
  • Evet parasect güçlü baya ama tavsiye etmem en böcek gibi bi poke istiyorsanız kricketuneyi deneyin.
  • Swadllon al böcek istiyorsan hem çok güçlü böcek hemde çok güçlü çimen saldırıları var.
  • Swadllon da uyutma olmadıgı için bence kötü.
  • Ups
    Yenidenmi başladınız
  • Bırakanlar oldu ama ben ve bi kaç kişi devam ediyoruz.
  • Vee 4.gymi geçtim.
    37Lvl Luxray
    40Lvl Dugtrio
    37Lvl Primeape
    32Lvl Venusaur
    30Lvl Butterfree
    30Lvl Gloom

• 2. gym çok zor ya
  • Aslında çok kolay.
    Butterfree ile Venusaur
    Charmeleon - Ivysaur ile Lileep
    Beedrill ile Simisage
    Granbull veya Weepinbell ile Tangela
    Swaddlon ile Ludicolo yu
    Rahatlıkla yenebilirsin.
    Hepsi 20+ olcak.
  • ben 3. gmyyi gecemiyorum :(
  • Onunda yolu var.
    Gyarados ile Kingdra (Gerekli Gyarados leveli:23 - Statları:75hp 22speed geri kalan statlar sp.def olacak.Dragon rage ögrenmis olacak)
    Butterfree ile Heracross (Gerekli Butterfree leveli 25+ - Statları siz karar verin ama sp.atk 30 üstü olması lazım.Gust ögrenmis olacak)
    Mankey ile Lucario (Gerekli Mankey leveli 25+ - Statları: Atk 30+ olacak gerisini siz karar verin.Low Kick veya Karate Chop olması lazım)
    Luxray ile Pelipper (Gerekli Luxray leveli 30 - Statları: 35+ Atk olacak gerisini siz karar verin.Spark veya Thunder Fang öğrenmiş olması lazım)
    Weepinbell veya Ivysaur ile Swampert (Gerekli levelleri 25+ Statları: Atk veya Sp.atk 30+ olacak gerisine siz karar verin.Vine Whip veya Razor Leaf'i öğrenmiş olması lazım.)
    Jellicent i yenmek size kalmış geriye kalan pokeleri kullanarak yenebilirsiniz.

Bu arada konu neden güncel degil.

• helalsin mert arkadaslara yardım et
  • Elimizden geleni yapıyoruz.
    Bu arada 700.Mesajım
  • Oha böyle açıklama görmedim çok işe yarar harbi. Yani oyayasım geldi oyunu. Birde Weepinbell ile Shinx nerde buluruz bir yazıver
    Gymleri yendiğin takımları hangi yol izlediğini yazarsan çok faydalı olur böylece kimse oyundan sıkılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zech3535

quote:

Orijinalden alıntı: rivaldocan

quote:

paras ın kendisinide geliştirdiğinizde baya sağlam oluyo

onu da yavaştan geliştiriyorum ama zubatı 22 de golbat yaptım mı iş tamamdır.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.