Bence zor olması daha iyi gymlerde cok zor degil 1.gymi yenmek cok basit 2.gym biraz zor ama tüm pokeleri 22 yapıp vs atarsanız yenersiniz ben şuan gym 4 teyim biraz zor ama 4 tane pokesini rahat deviriyorum.
mert dogru söylüyor oyunu oynamıyorsanız kötülemeye gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: agah010
Kimsenin kötülediği yok dostum. Sadece görüşlerini belirten insanlar var.Benim görüşüm aşırı zor olduğundan dolayı sıkıcı olduğu. Mert'e göre ise kolaydır.Herkes istediği oyunu oynar.Kimseye oynamayın demiyor oyunu beğenmeyenler.
quote:
Orijinalden alıntı: CrasHh
quote:
Orijinalden alıntı: agah010
Kimsenin kötülediği yok dostum. Sadece görüşlerini belirten insanlar var.Benim görüşüm aşırı zor olduğundan dolayı sıkıcı olduğu. Mert'e göre ise kolaydır.Herkes istediği oyunu oynar.Kimseye oynamayın demiyor oyunu beğenmeyenler.
aynen bende CrasHh gibi düşünüyorum oyunu aşırı zorlaştırmak için herşey yapılmış
pokemonlar çok zor kasılıyo zaten bu knight online gibi birşey değil ki seri seri keserek kasma
imkanın olsun oyun ağır ilerliyor aynı zamanda çok az exp geliyo bunaltıyo insanı
onun dışında gymlerdede zorlaştırmak için hersey yapılmıs kaya pokemonunda ateş saldırısının işi nedir ya
amacı olmayan bir oyun için çok fazla zor
Padvertures ve pwo bundan daha iyi bence ama Padventures i çözemedim tam karısık biraz
quote:
Orijinalden alıntı: cdemirci
beyler gym 2 için lvl 20 paras yapıp onun yerine traderdan Farfetch'd almak mantıklı mı?
level 20 butterfree , pidgeotto bence daha iyi .
quote:
Orijinalden alıntı: rivaldocan
quote:
beyler gym 2 için lvl 20 paras yapıp onun yerine traderdan Farfetch'd almak mantıklı mı?
paras ın kendisinide geliştirdiğinizde baya sağlam oluyo
Evet parasect güçlü baya ama tavsiye etmem en böcek gibi bi poke istiyorsanız kricketuneyi deneyin.
Swadllon al böcek istiyorsan hem çok güçlü böcek hemde çok güçlü çimen saldırıları var.
Swadllon da uyutma olmadıgı için bence kötü.
Ups Yenidenmi başladınız
Bırakanlar oldu ama ben ve bi kaç kişi devam ediyoruz.
Aslında çok kolay. Butterfree ile Venusaur Charmeleon - Ivysaur ile Lileep Beedrill ile Simisage Granbull veya Weepinbell ile Tangela Swaddlon ile Ludicolo yu Rahatlıkla yenebilirsin. Hepsi 20+ olcak.
ben 3. gmyyi gecemiyorum :(
Onunda yolu var. Gyarados ile Kingdra (Gerekli Gyarados leveli:23 - Statları:75hp 22speed geri kalan statlar sp.def olacak.Dragon rage ögrenmis olacak) Butterfree ile Heracross (Gerekli Butterfree leveli 25+ - Statları siz karar verin ama sp.atk 30 üstü olması lazım.Gust ögrenmis olacak) Mankey ile Lucario (Gerekli Mankey leveli 25+ - Statları: Atk 30+ olacak gerisini siz karar verin.Low Kick veya Karate Chop olması lazım) Luxray ile Pelipper (Gerekli Luxray leveli 30 - Statları: 35+ Atk olacak gerisini siz karar verin.Spark veya Thunder Fang öğrenmiş olması lazım) Weepinbell veya Ivysaur ile Swampert (Gerekli levelleri 25+ Statları: Atk veya Sp.atk 30+ olacak gerisine siz karar verin.Vine Whip veya Razor Leaf'i öğrenmiş olması lazım.) Jellicent i yenmek size kalmış geriye kalan pokeleri kullanarak yenebilirsiniz.
Bu arada konu neden güncel degil.
helalsin mert arkadaslara yardım et
Elimizden geleni yapıyoruz. Bu arada 700.Mesajım
Oha böyle açıklama görmedim çok işe yarar harbi. Yani oyayasım geldi oyunu. Birde Weepinbell ile Shinx nerde buluruz bir yazıver Gymleri yendiğin takımları hangi yol izlediğini yazarsan çok faydalı olur böylece kimse oyundan sıkılmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: zech3535
quote:
Orijinalden alıntı: rivaldocan
quote:
paras ın kendisinide geliştirdiğinizde baya sağlam oluyo
onu da yavaştan geliştiriyorum ama zubatı 22 de golbat yaptım mı iş tamamdır.