Şimdi Ara

Pokémon Cyrus Soru-Cevap&Yardım&Pokémonlar Bölümü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
0
Favori
8.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black Burn

Oha böyle açıklama görmedim çok işe yarar harbi. Yani oyayasım geldi oyunu. Birde Weepinbell ile Shinx nerde buluruz bir yazıver
    Gymleri yendiğin takımları hangi yol izlediğini yazarsan çok faydalı olur böylece kimse oyundan sıkılmaz.

Shinx => Route3 mağaranın karsısında bir yol var en cok orada cıkar

Bellspourt => Artık route1 de dahi çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayfox -- 30 Temmuz 2011; 23:15:39 >

• oyunun forumunda gezerken böyle bir resim buldum.pokemonların nature ile ilgili ama tam çıkaramadım olayı.mesela benim pokemonumun nature kısmı angry ise lvl atladığında statları 1 tane atk 1 tane 1 sp atk 1 tanede speede mi vermem gerekiyor yoksa pokemonum nature boost aldığında bu statlar mı ekstradan ekleniyor?

Pokémon Cyrus Soru-Cevap&Yardım&Pokémonlar Bölümü
  • Her 10 lwlda 1 kez nature boost olur bu nature boostta senin pokemonun naturesi yukarıdaki nature türlerinin hangisine sahipse karşısında yazan statlar pokemonuna otomatik olarak eklenir.
  • arkadaşlar merhaba 21 lw ıvysaurum var statları HP48 AT48 DF8 SPD12 SpAT9 SpDF6 bu lwden sonra sizce nelere vermeliyim? tpleri gym1i çok rahat geçtim bu arada nickim:greddy.Diğer pokelerim ise
    11 lw venonat
    13 lw polivag
    11 lw geodude
    12 lw beedrill
    13 lw butterfree
    birde bu oyunda daha önce meslek seçilmeden bahsediliyordu su pokesi yakalamız için ne yapmamız gerek balık falanmı tutucaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trueno -- 31 Temmuz 2011; 18:44:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supratitan

arkadaşlar merhaba 21 lw ıvysaurum var statları HP48 AT48 DF8 SPD12 SpAT9 SpDF6 bu lwden sonra sizce nelere vermeliyim? tpleri gym1i çok rahat geçtim bu arada nickim:greddy.Diğer pokelerim ise
    11 lw venonat
    13 lw polivag
    11 lw geodude
    12 lw beedrill
    13 lw butterfree
    birde bu oyunda daha önce meslek seçilmeden bahsediliyordu su pokesi yakalamız için ne yapmamız gerek balık falanmı tutucaz?

ıvysaur bu sekilde petal dance atağını kullanamayacaktır 32 lvldaki venusaur olunca. Ama eğer atack olarak devam edeceksen ki öyle görünüyor bundan sonra sp def ve def yükseltmen gerekir. ve speed kısmınıda 20ye cıkarırsan hem kasarken hemde gymlerde rahat edersin.
    Gym için ise;(sana kalmış olarak)
    bir poison poke kasmanı tavsiye ederim (ludicolo için)
    buterfree yararlı olacaktır.(bug type atağı ile)
    ateş pokemonu yararlı olabilir.(fire spin 25 lvl sp atack verili ponyta olabilir)

• benim baya oldu girmeyeli hesabım kapanmdıysa tekrar dönebilirm

+70 electirive vardı. 2-3 tane daha +60 olması gerek

Türk arkadaşlar arttı sanırım 4-5 kişi anca vardı bn oyarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MedreseKackini -- 1 Ağustos 2011; 22:56:46 >
  • Bi kaç yardım daha edelim.
    4.Gym için.
    Dugtrio ile Metagross (Digletti 40lvl e kadar kasmanız lazım.Statları:70hp 45atk 20def 23speed 30spdef.Earthquake ve Dig öğrenmiş olacak.)
    Dugtrio ile Probopass
    Primeape veya Luxray ile Empoleon (Mankeyi 37lvl e kadar kasmanız lazım çok sıkıcı gelecek ama yapmak zorundasınız.Statları:70hp 42atk 18def 22speed 27spdef.Cross Chop ve Swagger öğrenmiş olacak.) (Luxrayıda 38 e kasarsanız işinize yarar.Statları:72Hp 42Atk 28Def 23Speed 16Spdef.Thunder fang - Spark öğrenmiş olacak.)
    Dugtrio (ölmezse) veya Primeape ile Excadrill (Earthquake ile 2 vurusta ölür.Crosschop ile 2-3 vurusta.)
    Luxray ile Skarmory (Spark veya Thunder fang ile 3-4 vurusta öldürürsünüz.)
    Weepinbell veya Venusaur veya Gloom veya Butterfree ile Sharpedo (Saldırıya göre statları vermeniz lazım Örn:Razor Leaf ise atk40 - Megadrain ise sp.atk40 olacak.Gerekli level 30-35 arası.Razor Leaf - Megadrain - Silver Wind öğrenmiş olacaklar.)

Yenmek için Sleep yapmanız çok önemli eger poke uyursa hasar almadan rahat gecersiniz.

• Beyler hala 2. gym'deyim.

Naturelere baktım da sizce Butterfree'mi ve Snubbull'umu kasmaya devam mı edeyim yoksa ikisinden de birer tane daha mı yakalayım?

Butterfree 19 lvl Nature: Greedy
    Hp: 53
    Atk: 9
    Def: 10
    Speed: 12
    Sp. Atk: 17
    Sp. Def: 10

Confusion
    Gust
    Sleep Powder
    Poison Powder

Snubbull 18 lvl Nature: Weak
    Hp: 58
    Atk: 24
    Def: 8
    Speed: 9
    Sp. Atk: 4
    Sp. Def: 7

Fire Fang
    Thunder Fang
    Tackle
    Ice Fang
  • birde arkadaşlar magikarp var şuan 13 lw tpleri neye vermeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidoo

Beyler hala 2. gym'deyim.

Naturelere baktım da sizce Butterfree'mi ve Snubbull'umu kasmaya devam mı edeyim yoksa ikisinden de birer tane daha mı yakalayım?

Confusion
    Gust
    Sleep Powder
    Poison Powder

Fire Fang
    Thunder Fang
    Tackle
    Ice Fang

Abi statları çok yanlış dağıtıyorsun sen.Defansların o kadar az olursa çok rahat ölürsün.DEF'ler ile ATK ya da Sp. ATK arasında 4-8 stat arasında fark bırakarak gitmeye çalış.HP'ye çok abanma.

• Butterfree zaten dediğin gibi 7 fark var.
    Snubbull da baya güçsüzdü 3-4 kere saldırıyordum kazanabilmek için. Her neyse işte, yanlış yapmışım
    PR0 önerine muhtacım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidoo

Beyler hala 2. gym'deyim.

Confusion
    Gust
    Sleep Powder
    Poison Powder

Fire Fang
    Thunder Fang
    Tackle
    Ice Fang

Simdi söyle açıklayayım stat verme işini
    Hp: 2/1 olarak verilmeli maximum
    sp atack veya atack: 1/1 verilmeli
    sp def veya def 0,5/1
    speed 20 stat sabit 3gym e kadar sonra kasmak için zaten vermek zorundasınız :)

• sonunda 2. gym i yendim ama 3. gym çok zor.
  • Takımlar güncellendi.
  • Beni de ekleseydin keşke :D
    Charizard
    Blastoise
    Venusaur
    Nidoking
    Feraligatr
    Blaziken

ama tam olarak bu team kullanmıyorum

Charizard
    Feraligatr
    Nidoking
    Hitmonchan
    Ludicolo
    Venusaur

genelde bunu kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayfox

Beni de ekleseydin keşke :D
    Charizard
    Blastoise
    Venusaur
    Nidoking
    Feraligatr
    Blaziken

ama tam olarak bu team kullanmıyorum

Charizard
    Feraligatr
    Nidoking
    Hitmonchan
    Ludicolo
    Venusaur

genelde bunu kullanıyorum

Oyundaki nickin nedir dostum?
  • Slyfox
  • Pokemonum yeni skill öğrenince nasıl ekleyeceğim Bulbasaur 7 lvl oldu ama growl ve Leech Seed'i öğretemiyorum
  • sadece kendi level ında öğrenir mesela 7de öğrendiği saldırıyı 8de öğrenmez 7 level olunca pokemon kısmını aç altta moves yazıyo oraya tıkla yukarıda mesela leech seed learnd yazar ona tıkla asağıda da senin skil penceren olur orda hangi sıraya koymak istersen ona tıkla
  • İyi pokeler aldım açık arttırmadan
    Solosis
    Growlithe
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.