Şimdi Ara

Pokémon Deluge Turnuvası Başladı 1.EtaP!Sonuçlar ... ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
4.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • amaç tur atlamak değil ben o yüzden erken online oldum amaç maç yapıp eğlenmek ödül vermeseler de olur
  • Ben turnuva açsam expli pokemon yok :D toplamım 4.000.000 exp zaten ama 60 efsane var :D
  • Bence ödüllü olmasına gerek yok.Turnuva falan yaparım diyosan en başa beni yazabilirsin Ama şu an içinde bulunduğumuz turnuvanın da organizasyonu ve eğlencesi gerçekten iyi.Sadece zaman sorunu var :) Onun dışında on numara bi aktivite.
  • YineDc gelsede devam etsek!Bu arada akşam girerim bida...
  • Yarışmayı düzenleyenlerde yarışmadalar ne iş?
  • Şu Tür İnsanlar Benim Sinirimi Bozduğu İçin ,

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

Başlık yanlış.Değiştirmezsen şikayet etmek durumunda kalabilirim.P'lerin cümle içerisinde büyük yazılmak gibi bir önceliği yoktur.

ve T'lerin.

Turnuvayı İptal Ediyorum.
    Herkesden Özür Dilerim ;)

Adamda Keyif Bırakmıyorlar .

Eğlencemizi Çok Gördüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 14 Mart 2011; 15:54:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

Şu Tür İnsanlar Benim Sinirimi Bozduğu İçin ,

quote:

quote:

Başlık yanlış.Değiştirmezsen şikayet etmek durumunda kalabilirim.P'lerin cümle içerisinde büyük yazılmak gibi bir önceliği yoktur.

ve T'lerin.

Gene mi ben yokken aksiyon yaptınız?

• quote:

quote:

quote:

ve T'lerin.

Biraz artistlik yapmaya çalışmışsın ama olmamış.Ben de bu durumdan son derece rahatsızım.Sizin yüzünüzden ben mis gibi Türkçem ile elin gavurları karşısında eziliyorum.Buna hakkınız yok.

• quote:

quote:

quote:

ve T'lerin.

Başlık yanlış yazıldığı için turnuva iptal eden görmemiştim.Türkçe eğlenemiyor musunuz?

• Umarım turnuva iptal olmamıştır.Sırf bi cevap için turnuva mı iptal edilir? Üstelik ilk tur bitmişken... Karar senin turnuva sahibi sensin ama bence bir daha düşün.T si P si eleştiridir,ister takarsın hatanı düzeltir teşekkür edersin ya da seni alakadar etmiyorsa takmazsın işine bakarsın.Bence bunun için turnuva iptal edilmez,ödülde gözüm yok vermesen de olur ama eğlencesi paha biçilmez ki çok güzel bi organizasyon gerçekleştirmiştin.Büyüklük edip turnuvayı devam ettir derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRkNeS$

Umarım turnuva iptal olmamıştır.Sırf bi cevap için turnuva mı iptal edilir? Üstelik ilk tur bitmişken... Karar senin turnuva sahibi sensin ama bence bir daha düşün.T si P si eleştiridir,ister takarsın hatanı düzeltir teşekkür edersin ya da seni alakadar etmiyorsa takmazsın işine bakarsın.Bence bunun için turnuva iptal edilmez,ödülde gözüm yok vermesen de olur ama eğlencesi paha biçilmez ki çok güzel bi organizasyon gerçekleştirmiştin.Büyüklük edip turnuvayı devam ettir derim.

Turnuvayı devam ettirmesi büyüklük olmaz ki. Zorunda bence adam gibi söz vermiş turnuva hazırlamış ödülleri koymuş. Turnuvayı bitirmek zorunda bence. Bizim, onun yanlışını eleştirmemizi bahane ediyor sadece. (Hata demiyorum bilerek, artistlik yaptı başlığı öyle yazdı.)

• Benim turnuva açma planım öne çıktı :D
  • Valla bence de doğru olan devam ettirmesi , zaten o t-p muhabbetinde kızacak ne var ki ?

Turnuva gibi büyük bi organizasyon düzenledi,uğraştı yaptı küçücük bi şeyden turnuvayı iptal etti

Doğru olan turnuvayı başlattığı gibi bitirmektir,iptal etmek forumdaki saygınlığına zarar verir sadece.Türkçeyi iyi kullanmak tabii ki önemli hataları düzeltmek isteyenlerin olması da gayet normal , ama turnuvaya katılanların suçu ne?

Ben sırf kimse beklemesin , sorun olmasın diye 1 saat önceden giriyorum foruma,turnuva iptal oluyor

Turnuva benim ister iptal ederim ister silerim mantığı yanlış

Ama konuyla ilgili yapılan eleştiriler de daha yapıcı olabilirdi.Hadi yapıcılığı geçtim kinataki daha sakin ve nazik olabilirdi.Şikayet ederim falan muhabbeti nedir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRkNeS$ -- 14 Mart 2011; 21:02:56 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.