Şimdi Ara

Pokémon Dövüş Kulübü [İstek ve Şikayet Bölümü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuya girmeden önce herkese merhaba arkadaşlar,

Üst konumuzun kirlenmeye başladığını gördüm neden diye sorucaksınız. Çünkü ; şikayetleri , istekleri , puan eksikleri vb. gibi durumları üst konumuza yazıyoruz. Bunun için böyle bir konu açma gereği duydum bu konuda başlıkta yazdığım gibi "Şikayetlerinizi ve İsteklerinizi" bu konuda dile getirebilirsiniz...

Bütün şikayetlerinize ve isteklerinize çözüm getirilicektir.

Pokémon Dövüş Kulübü konuları ;

>Pokémon Dövüş Kulübü Güncellemeler ve Duyurular
    >Pokémon Dövüş Kulübü

Ön Uyarı : Pokémon oyuncuları bölümü için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz lakin sadece bizim uğraşlarımız ile olucak bir şey değil birazda sizin katkılarınız olmalı.

CrasHh'den izin alınmıştır.

• Herkes lig birincisi için tahmin yapsın diyorum.Eğer tahmin edilen pokemon 1. olursa belirli bir puan, 2.olursa daha az, 3. olursa daha daha az bir puan alsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necrolex

Herkes lig birincisi için tahmin yapsın diyorum.Eğer tahmin edilen pokemon 1. olursa belirli bir puan, 2.olursa daha az, 3. olursa daha daha az bir puan alsın.

Ben de bunu iletmiştim.Sonunda bir destekçi çıktı.
  • Ama öyle olursa süreç çok uzun olur. Yani ligin bitmesi uzun sürecek zaten.Kimin ne yaptığı unutulur. Günde 2 maç yapıyoruz
    Yoksa dediğiniz doğru, olabilir. Bende şu ligi atlatalımda. Diğer lige daha az pokemon katılsın yoksa böyle çok uzun sürüyor.
  • Ama öyle olursa süreç çok uzun olur. Yani ligin bitmesi uzun sürecek zaten.Kimin ne yaptığı unutulur. Günde 2 maç yapıyoruz
    Yoksa dediğiniz doğru, olabilir. Bende şu ligi atlatalımda. Diğer lige daha az pokemon katılsın yoksa böyle çok uzun sürüyor.
  • Puanlarımızın yanına şampiyonluk tahmini : xx diye eklenebilir ilk mesaja.Neden heyecan yaptın ki ?
  • Gerekirse de imzamıza yazarız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heyecan yapmadım sadece forumdaki hatalar beni deli ediyor.
  • bence söyle bir item olsun:
    karşıdaki düşmanın bir turluğuna saldırmasını engelleyen bir item.
    Bence böyle bir item yaralı olabilir.
    Karar size kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samus

bence söyle bir item olsun:
    karşıdaki düşmanın bir turluğuna saldırmasını engelleyen bir item.
    Bence böyle bir item yaralı olabilir.
    Karar size kalmış.

İyi fikir üstad.
  • saol Pro_bjk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samus -- 10 Nisan 2011; 21:36:04 >
  • Günceldir arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.