Şimdi Ara

Pokémon Dövüş Kulübü V2 <Sona Erdi.> (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
1
Favori
19.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rare Candy burda ne işe yarıycak? Tahmin yaparken kullancaz ve sen statları ona göremi ayarlıycaksın tekrardan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Rare Candy burda ne işe yarıycak? Tahmin yaparken kullancaz ve sen statları ona göremi ayarlıycaksın tekrardan?

Tahmin yaparken kullanılacak ve ne kadar RC verilmişse o kadar level atlamış sayılacak ve o statları vereceğim.
  • Forumdaki CeFurkan olayları sinirimizi bozdu bu sebeple belli bir süre tatil ediyoruz Dövüş Kulübünü.Sorunları çözüldüğü takdirde hemen başlatacağız.Ancak çözülmezse her türlü aktivitemizi durduracağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

Forumdaki CeFurkan olayları sinirimizi bozdu bu sebeple belli bir süre tatil ediyoruz Dövüş Kulübünü.Sorunları çözüldüğü takdirde hemen başlatacağız.Ancak çözülmezse her türlü aktivitemizi durduracağız.

Normalde böyle birşey yapmak istemezdim ama kuralların olmadığı bir bölümde boşa emek sarfetmişsim hissi veriyor.Umuyorum ki yakın zamanda doğru olan yapılır, aksi takdirde bölümle olan bütün bağımızı kopartmayı düşünüyoruz.
  • Kurallardan bu sıkıntınız nedir ? "Bölümün kendisiyle çelişmesi" diye konuda açmışsınız gördüm (bağlantılı galiba) durum nedir ? Yani bu konuyu neden etkiliyo anlamadım. Ayrıca cefurkan kim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donatello91

Kurallardan bu sıkıntınız nedir ? "Bölümün kendisiyle çelişmesi" diye konuda açmışsınız gördüm (bağlantılı galiba) durum nedir ? Yani bu konuyu neden etkiliyo anlamadım. Ayrıca cefurkan kim :D

Şöyle özet geçebilirim.Cefurkan , MonsterMMORPG adlı kişi.Nasıl Digimon hakkında bir konunun buraya açılması mantıksızsa, bu arkadaşın yarattığı fake canavar oyununun bu bölümde olması mantıksız.Ayrıca bu arkadaş DH'ye para veriyor.Bu konu üst konu yapılıyor, bölüm kuralları kaldırılıyor.Eee kuralların olmadığı bir ortamda, adaletsiz bir ortamda benim bulunmamın amacı ve mantığı nedir? Eğer bu böyle devam ederse ayrılıcam bölümden.Parayla kurallar satın alınıyor kısacası.

• quote:

Kurallardan bu sıkıntınız nedir ? "Bölümün kendisiyle çelişmesi" diye konuda açmışsınız gördüm (bağlantılı galiba) durum nedir ? Yani bu konuyu neden etkiliyo anlamadım. Ayrıca cefurkan kim :D

CeFurkan bu forumdan bir üye.MonsterMMORPG oyunun sahibi ve aynı isimli DH Hesabının da kullanıcısı.Çok uzun süre önce Pokemon Craft diye bir oyun yaptı.Ve bu forumda yayınladı en başta.(Yanlışım yoksa öyleydi.)Ancak oyununun oynanması için inanılmaz derece reklam yapmaya başladı.Antipati topladı baya.Çoğu kişi sırf o huyundan dolayı sevmemeye başladı adamı.Ama o durmadı.Sürekli reklam yapmaya devam etti.Daha sonra Nintendo arkadaşın oyununu kapatınca bunu kendisine yediremedi ve Nintendo'dan adeta intikam alırcasına oyununu değiştirdi.Reklam yapmaya devam etti.Hatta belli olmasın diye imzasını belirgin bir şekilde oyunun reklamını yapar gibi ayarlayıp tüm konulara mesaj attı millet görsün de oynasın diye.Şimdi de foruma para verip kuralları satın almış.

• quote:

quote:

CeFurkan bu forumdan bir üye.MonsterMMORPG oyunun sahibi ve aynı isimli DH Hesabının da kullanıcısı.Çok uzun süre önce Pokemon Craft diye bir oyun yaptı.Ve bu forumda yayınladı en başta.(Yanlışım yoksa öyleydi.)Ancak oyununun oynanması için inanılmaz derece reklam yapmaya başladı.Antipati topladı baya.Çoğu kişi sırf o huyundan dolayı sevmemeye başladı adamı.Ama o durmadı.Sürekli reklam yapmaya devam etti.Daha sonra Nintendo arkadaşın oyununu kapatınca bunu kendisine yediremedi ve Nintendo'dan adeta intikam alırcasına oyununu değiştirdi.Reklam yapmaya devam etti.Hatta belli olmasın diye imzasını belirgin bir şekilde oyunun reklamını yapar gibi ayarlayıp tüm konulara mesaj attı millet görsün de oynasın diye.Şimdi de foruma para verip kuralları satın almış.

Kurallar bölümü yaklaşık 2 ay önce kalktı ordan yani CeFurkan'la ilgili olduğunu düşünmüyorum ama olabilirde kesinlikle savunmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 19 Ağustos 2012; 17:46:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

quote:

quote:

Kurallar bölümü yaklaşık 2 ay önce kalktı ordan yani CeFurkan'la ilgili olduğunu düşünmüyorum ama olabilirde kesinlikle savunmuyorum.

Kurallar bölümünün kalkması veya orada olması önemli değil , sonuçta şikayet et butonuna basınca bölümle alakasız konu seçeneği çıkıyor değil mi?Veya en basitinden pokémon nedir diye yazın bir Google amcaya.Parayla denge bozulmasın istiyoruz biz.Emek daha önemli.

• Ayrıca siz oy vermeye devam edin, bölüm böyle devam etse bile yeni bir platforma geçeriz.
  • Haklısınız ama açıkcası, "Pokémon Oyuncuları" bölümünde onun konusu üst konu olmuş yada olmamış pek umrumda değil. Hatta bölümde şöyle bir konulara bakarken, üst konular pek gözüme ilişmiyor yada dikkatimi çekmiyor (hem üst konu, hemde onun konusu ikiside).. E birilerininde "Pokemon oyuncuları" bölümüne giripte, üst konuda onun konusunu görüpte, oyununu oynayacağını sanmıyorum pek. Varmı ki öyle yapan ?
    Belkide ben pek forumda uzun süreli yada tanınmış olmadığım içindir. Sizin açınızdan bakınca, diğer taraftan siz uzun süredir bu forumdasınız, hepiniz hemen hemen birbirinizi tanıyorsunuz, ve emekte veriyorsunuz.. tepki göstermenizde haklısınız (yada sizi rahatsız etmesinde). Belki ben sizin yerinizde olsam şiddetli tepki verirdim, ama şuan pek te alakadar etmiyo üst konuydu şuydu falan :/ (Son olarakta şu bakış açısını fırlatim; Adam parasını boşa harcıyor. İstediği siteyi, istediği konuyu, istediği reklamı onu bunu satın alsın, who cares :D)

Edit: Ayrıca başkaları bu bölüme Digimon ile ilgili konu açarsa, bizde gider "Motorlu araçlar dünyası" bölümüne "Selling Shiny Dialga yada Pokemon Blue Walkthrough diye konu açarız olur biter ;D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatello91 -- 19 Ağustos 2012; 18:33:39 >

• quote:

Haklısınız ama açıkcası, "Pokémon Oyuncuları" bölümünde onun konusu üst konu olmuş yada olmamış pek umrumda değil. Hatta bölümde şöyle bir konulara bakarken, üst konular pek gözüme ilişmiyor yada dikkatimi çekmiyor (hem üst konu, hemde onun konusu ikiside).. E birilerininde "Pokemon oyuncuları" bölümüne giripte, üst konuda onun konusunu görüpte, oyununu oynayacağını sanmıyorum pek. Varmı ki öyle yapan ?
    Belkide ben pek forumda uzun süreli yada tanınmış olmadığım içindir. Sizin açınızdan bakınca, diğer taraftan siz uzun süredir bu forumdasınız, hepiniz hemen hemen birbirinizi tanıyorsunuz, ve emekte veriyorsunuz.. tepki göstermenizde haklısınız (yada sizi rahatsız etmesinde). Belki ben sizin yerinizde olsam şiddetli tepki verirdim, ama şuan pek te alakadar etmiyo üst konuydu şuydu falan :/ (Son olarakta şu bakış açısını fırlatim; Adam parasını boşa harcıyor. İstediği siteyi, istediği konuyu, istediği reklamı onu bunu satın alsın, who cares :D)

Edit: Ayrıca başkaları bu bölüme Digimon ile ilgili konu açarsa, bizde gider "Motorlu araçlar dünyası" bölümüne "Selling Shiny Dialga yada Pokemon Blue Walkthrough diye konu açarız olur biter ;D

Katılıyorum.
    Üst konular benimde gözüme pek ilişmiyor.

• quote:

Haklısınız ama açıkcası, "Pokémon Oyuncuları" bölümünde onun konusu üst konu olmuş yada olmamış pek umrumda değil. Hatta bölümde şöyle bir konulara bakarken, üst konular pek gözüme ilişmiyor yada dikkatimi çekmiyor (hem üst konu, hemde onun konusu ikiside).. E birilerininde "Pokemon oyuncuları" bölümüne giripte, üst konuda onun konusunu görüpte, oyununu oynayacağını sanmıyorum pek. Varmı ki öyle yapan ?

Haklısınız, ben de üye olsam herhangi bir RP oynasam diğer konular beni de alakadar etmezdi, sonuçta oyundan aldığım eğlenceye falan bakardım.Ama ister inanın ister inanmayın ben bu bölümün iyiliğini düşünüyorum.İleride adam gelip burada emulatör falan da paylaşır.Sonuçta bölümün bir ismi var o da "Pokemon Oyuncuları" , "Pokemon Oyuncuları ve MonsterMMORPG" değil.Diğer Web Bazlı Oyunlar bölümü var oraya taşınmalı, burası yeri değil.Ben yönetimle kaç kez iletişime geçmeye çalıştım, bölüme yetkili atayın , ilgilenin diye.Ama umursamıyorlar mı yoksa çok mu meşguller bilmiyorum.İyi o zaman ben de para veriyim bölümün adı Pokemon Dövüş Kulübü olsun, benim konum üst konu olsun.İnsaf biraz, mantıklı olmaya davet ediyorum yetkilileri.

Edit'e Cevap: Bu da forumda bir karmaşaya yol açar.Ben öyle yaparım, sen öyle yaparsın, o öyle yapar.Herkes saçmalar.Bunun olmasını ben şahsen istemiyorum.Gözümüzün önünde birşeyler dönüyor ve aptal yerine konuluyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 19 Ağustos 2012; 18:37:34 >

• Zaten ne zaman her hangi bir şeyin yetkili kişileri, umursar yada adil oldu ki ?!! :D
  • Bölümün yeni adı Pokemon Oyuncuları ve MonsterMMORPG olacak, buraya yazıyorum.
  • Arkadaşlar bu gece son savaşı da konuya yükleyeceğim, bayram sonuna doğru da bölümdeki gidişat halen daha devrik ise sitemizi oluşturacağım.
     Pokémon Dövüş Kulübü V2 <Sona Erdi.>
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

Arkadaşlar bu gece son savaşı da konuya yükleyeceğim, bayram sonuna doğru da bölümdeki gidişat halen daha devrik ise sitemizi oluşturacağım.

Ben tam o zamanlarda katılmıştım bu bölüme, o zamanlar dediğim sen yine bi oyun yapmıştım galiba emin değilim RP oyun olabilir(1-1.5 sene önce) o zamanlar seni bölüm yetkilisi sanıyodum sonra sen forumu bırakmıştın galiba, bilmiyorum yetkili olmaya adaylık falan var mı? Eğer varsa oyum sana

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 20 Ağustos 2012; 1:44:49 >

• Önümüzdeki savaş için oy verebilirsiniz.
  • Growlithe.
  • Porygon. Bu gidişle (-)'ye düşeceğim herhalde.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.