Şimdi Ara

Pokémon Dövüş Kulübü V2 <Sona Erdi.> (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
1
Favori
19.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşin içine Thunderpunch girmeseydi düşünmeden kabuto derdim. Şuan tereddütte kaldım ama Kabuto diyorum.
  • Kabutops

• Bir sonraki maç için oy verebilirsiniz arkadaşlar.
  • Şansa bak ya kabuto bi kere bile düzgün saldırı vuramamıs.
    Neyse Horsea diyorum.Bu arada yeni bölge güzel olmuş istersen bir ara bende bir kaç bölge yapabilirim.
  • Horsea aksın..
    Edit: Böccük ve Whitfield'ın puanları yer değiştirmiş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatello91 -- 18 Ağustos 2012; 16:30:18 >
  • Machop

@Donatello91: Bilemediğinde puan düşüyor, bu normal bir şey değil mi?
  • Horsea yener gibi
  • Machop
  • Horsea diyorum,turlar(sezon gibi) var mı? Mesela 10 savaş 1 tur sonra herkes 0'lancak öyle bi şey var mı yoksa gittiği yere kadar mı?

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 18 Ağustos 2012; 20:23:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Horsea diyorum,turlar(sezon gibi) var mı? Mesela 10 savaş 1 tur sonra herkes 0'lancak öyle bi şey var mı yoksa gittiği yere kadar mı?

Edit:İmla

1.sezondan sonra sıfırlanacak ve özel bir projemiz olacak, ardından 2.sezona geçicez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Machop

@Donatello91: Bilemediğinde puan düşüyor, bu normal bir şey değil mi?

Hayır o değil. Ben ilk 2.5 Puana yükseldiğimde (1 maç önce) 2.sıradaydım ve Böccük 3.5 Puanla 1.ydi.
    Whitfield da 1-2 puan arası birşeydi. Şimdi Whitfield 4.5 puan Böccük 1.5 puan :D
  • Horsea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donatello91

Whitfield da 1-2 puan arası birşeydi. Şimdi Whitfield 4.5 puan Böccük 1.5 puan :D

Ben 3.5 ve Böccük'te 2'di galiba(0,5 ilk tahmini yaptığı için düşmediler bence).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

quote:

Orijinalden alıntı: Donatello91

Ben 3.5 ve Böccük'te 2'di galiba(0,5 ilk tahmini yaptığı için düşmediler bence).

1.Maç: Magnemite vs Charmander.
    Böccük - Charmander (aynı zamanda ilk yorumu yapmış 1.5 puan)
    Whitfield - Charmander (1 puan)

2.Maç: Diglett vs Farfetch'd.
    Böccük - Farfetch'd (1 puan)
    Whitfield - Farfetch'd (1 puan)

3.Maç: Grimer vs Dratini
    Böccük - Dratini (0 puan)
    Whitfield - Grimer (ilk yorum 1.5 puan)

4.Maç: Kabuto vs Geodude
    Böccük - Kabuto (ilk yorum 0.5 puan
    Whitfield - Geodude (1 puan)

Böccük ün puanı yanlış yazıyor.. 2.5 puan olması lazım, ama 1.5 yazıyor...
    (Böccük ün puanının o kadar az yazmasından dolayı, yerleriniz mi değişti dedim, çünkü 2 maç öncesine kadar Böccük 3.5 puanla 1.ydi, 1.5 puana nasıl düşer bi anda dedim :D Şimdi hesapladım Böccük'ün puanı 2.5 olmalı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatello91 -- 19 Ağustos 2012; 11:05:34 >

• 3.maçta 0 puan değil -0,5 puan almış Böccük ve emin değilim ilk maçta ilmdk tahmine +0,5 puan verildiğinden ya da veriliyodu,ama son maçta tahmini yanlış belki ordan ilk tahmine puan vermediler bilmiyorum.
    Edit:Allah Allah mobilim neden mor renkte çıktı yazdıklarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 19 Ağustos 2012; 11:18:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın.
    Böccük ilk maçta 1 puan aldı.Ama ilk maçta ilk yorum atana +0,5 puan söz konusu değildi.
    İkinci maçta Farfetch'd demiş.Oradan 2 puan oldu.
    Üçüncü maçta Dratini demiş.Oradan 1,5 puana düştü.
    En son maçta ilk yorum atmış ve kabuto demiş.Hem 0,5 puan kaybediyor hem 0,5 puan kazanıyor.Böylece 0.
    Hesaplarsak 1,5 kalır.Lütfen bu gibi yorumlarla kafamı karıştırmayın.Elimden geldiğince hatasız yapmaya çalışıyorum.
  • Machop
  • İlk maçta ilk yorumun geçerli olmadığını bilmiyordum. O yüzden 1.5 gözüme az göründü :D Neyse pardon, bu sefer benim hatam..
  • Horsea ama tutmaz sanırım.
  •  Pokémon Dövüş Kulübü V2 <Sona Erdi.>

Ramazan Bayramı'na özel item dağıtıyoruz arkadaşlar.Rare Candy'i almak için Facebook sayfamızdaki en son gönderiyi beğenerek yorum atmanız yeterli olacak.Attığınız yorumun sonunda Dh'deki nickinizi de belirtmelisiniz.Ayrıca fotoğrafın altında eklediğiniz yoruma her 5 beğenide bir Rare Candy daha alacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.