Şimdi Ara

Pokémon Flora Sky | Walkthrough | BÖLÜM: 14 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hitmonchan de kimmiş hitmonlee dururkene

• @bolamanlee52 Yazık yav kimse Hitmontop'ı sevmiyor.
  • hitmonTOP bize ters aga

• nidoqueen 35te body slam öğreniyo madem elinde 2 bölüm var şimdi28 di nasıl hala öğrenemedi... zaazaazaa rogrenrola yorgunluk kurbanı oldu üzüldüm ona ne güzel gigalith olacahtı... hadeesssss nasıl ölrü aa çok vuruyo diyon çok vuran pokemona hades atılırmı hadesin defi spdefi kaçki naptın gitti hades üstüne bide ölmüş pokemona lvl atlatınya

• quote:

Orijinalden alıntı: bolamanlee52

nidoqueen 35te body slam öğreniyo madem elinde 2 bölüm var şimdi28 di nasıl hala öğrenemedi... zaazaazaa rogrenrola yorgunluk kurbanı oldu üzüldüm ona ne güzel gigalith olacahtı... hadeesssss nasıl ölrü aa çok vuruyo diyon çok vuran pokemona hades atılırmı hadesin defi spdefi kaçki naptın gitti hades üstüne bide ölmüş pokemona lvl atlatınya

O yönden tersmiş cidden.
    Yorgunluk işte ne yapalım.

Hades kötü oldu, roggenrola pek önemli değil ileride daha iyilerini yakalarız.Sanırım pokedex Emerald'a göre normalde 22 veya 23'te öğreniyor Body Slam'i.Eğer 23'te Chip Away öğrenseydi B/W Pokedex'ine göre olduğunu anlardık.

Baktım elimde 2 tane Zelda videosu varmış, pokemon değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 22 Ekim 2013; 18:21:04 >

• haaa bak o benim aklıma gelmedi emeraldda 23te doğru ,aman boşver body slami headbut öğret çabuk bulursun onu

• @bolamanlee52: Headbutt mantıklı aslında, bir sonraki bölüm öğreteyim bari.

• Oh headbut'ıda öğrettinya artık seni kimse tutamaz kesin şampiyonsun

boş spoiler vereyim dedim

• bolamanlee52:
  • çok yavaş yeni bölüm atıyosu haftada 2 tane falan biraz hızlansan çok iyi olur sonra izlicem şuan müsait değilim ama beğenim hemen

• bolamanlee52: Zaman olsa üst üste çekerim, eve 7-8 gibi geliyorum yorgunken de video çekince ne olduğunu gördünüz.
    Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta veya bir sonraki hafta da şehir dışına çıkacağım bölümlerde aksamalar olacak, onun için acilen 3-4 video çekmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 2 Kasım 2013; 22:45:21 >

• çabuk çabuk çek izleyem hemen ama şuan izleyemiyom anca gece
  • İzlemeye Başladım . Bu arada Yunan Mitolojisi daha iydir

Solosis ' e sosis diyişine çok güldüm

• 55voldemort55: Ben daha çok İskandinav mitolojisinden yanayım.Adamlar tam savaşçı yav. Bu arada takip ettiğin için teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 4 Kasım 2013; 22:12:47 >

• Egemert yeni videolarını ancak izleye bildim.Bu aralar saçma sapan şeyler oluyor da dur hatta anlatim gül
    cumartesi sabahı uyandım ben lol oynuyom lole girecem yazdım tıkladım şifre yanlış diyom allah allah ne oluyo 2 defa 3 defa denedim sonra yeni şifre aldım.sonra faceye gircem aynı şey sonra 7. 8. denemede faceye girdim lan neyse dedim donanıma girim la şifre yanlış nasıl yanlış diyom sövüyom nere girsem şifre yanlış diyo sinirden ölecem benim hatlarmı karıştı noldu 2 gindür herşeyin şifresini unutuyom en bombası kyk şifremi unuttum arkilerde yoktu değiştircem adamda yok internete giremiyom ağlıyacak gibi oldum neyse şuan arkimin internet şifresiylen giroyom zaten
    buda böyle bi anı oldu bana ben sana şey dicem şimdiye kadar ben hiç bir oyunda 2 aytaşı görmedim o iş zor yani. ayriyetten victory fire oynama ya ben hep chaos black midir onu merak etmişimdir onu oyna bulursan

• lan ben o spolier ın içine 1000000 kelime yazdım pühhh bidaha yazamam malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolamanlee52

Egemert yeni videolarını ancak izleye bildim.Bu aralar saçma sapan şeyler oluyor da dur hatta anlatim gül
    cumartesi sabahı uyandım ben lol oynuyom lole girecem yazdım tıkladım şifre yanlış diyom allah allah ne oluyo 2 defa 3 defa denedim sonra yeni şifre aldım.sonra faceye gircem aynı şey sonra 7. 8. denemede faceye girdim lan neyse dedim donanıma girim la şifre yanlış nasıl yanlış diyom sövüyom nere girsem şifre yanlış diyo sinirden ölecem benim hatlarmı karıştı noldu 2 gindür herşeyin şifresini unutuyom en bombası kyk şifremi unuttum arkilerde yoktu değiştircem adamda yok internete giremiyom ağlıyacak gibi oldum neyse şuan arkimin internet şifresiylen giroyom zaten
    buda böyle bi anı oldu bana ben sana şey dicem şimdiye kadar ben hiç bir oyunda 2 aytaşı görmedim o iş zor yani. ayriyetten victory fire oynama ya ben hep chaos black midir onu merak etmişimdir onu oyna bulursan

Moon Stone varmış bir yerde ama araştırmam lazım.

Bu arada şehir dışına çıktım, Pazar gününe kadar video gelmeyecek.

• hayırrrrrrr çabuk video at çabuk çabukkkkk
    yada atma zaten vizeler geliyooo

• takipteyim eline saglık
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.