Şimdi Ara

Pokémon Flora Sky | Walkthrough | BÖLÜM: 14

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni kanal, yeni seri!
    Merhaba arkadaşlar bir kaç hafta önce açtığım kanala geçtim, ilk seri Pokemon Flora Sky, ekstra olarak bir kaç seriye daha başlayacağım.Umarım beğenirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 12 Kasım 2013; 23:02:58 >

• eline sağlık boş vaktim olunca izliyeceğim.

• @NaneLimoni Yorumun için teşekkür ederim. Yapıyoruz işte bir şeyler.

• ikinciyi ne kadarda çabuk attın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolamanlee52

ikinciyi ne kadarda çabuk attın

Hızlandım artık, bazı günler 1 değil 2 video gelecek belki 3-4 bile olabilir.
  • iyiyi
    yalnız benim oynadığım flora skyda başlangıç pokeleri gen 5 ti pidgey ve rattata yerine patrat lili starly falan çıkıyordu seninki farklı geldi bana
  • Benim oynadığım sürüm Complement Dex Version olarak geçiyor, diğer sürümlerde pokedex'te problem varmış diye duydum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 10 Ekim 2013; 23:43:50 >
  • hım benimkin de sorun yoktu
  • hım benimkin de sorun yoktu
    benden sana tavsiye minecraftın pixelmon versionunu oyna çok güzel olur ayrıca bölüm çok güzeldi diyemem mi acaba neyse
  • quote:

hım benimkin de sorun yoktu
    benden sana tavsiye minecraftın pixelmon versionunu oyna çok güzel olur ayrıca bölüm çok güzeldi diyemem mi acaba neyse

Diyebilirsin tabi ki.
    Minecraft konusunda cidden hiç bir bilgim yok, ayrıca FPS tarzı oyunlardan uzak durmaya çalışacağım sanırım Göz Tansiyonu var bende yani uzun süre o tür oyunlara bakamıyorum, mide bulantısı falan oluyor.

• Yeni bölüm çıkmış hülooooooğ. :D

• @pegasus595:
  • bugün çok sıkılmıştım bu iyi oldu hemen izliyorum
    Edit:izledim bölümü fena değildi ama ilk dikkatimi snorlax çekti heracrosun papucunu neden dama attın ben heracrosu çok severim.
    valla aklıma geldide mega evrimi berbat ötesi olmuş içimden o yüzden diğeceğin geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolamanlee52 -- 19 Ekim 2013; 22:23:40 >
  • quote:

bugün çok sıkılmıştım bu iyi oldu hemen izliyorum
    Edit:izledim bölümü fena değildi ama ilk dikkatimi snorlax çekti heracrosun papucunu neden dama attın ben heracrosu çok severim.
    valla aklıma geldide mega evrimi berbat ötesi olmuş içimden o yüzden diğeceğin geçti

Doğru tahmin etmişsin, güzelim pokemonu çöp yapmışlar o yüzden değiştirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Egemert B.

quote:

Egemert gel favori pokemon olarak Lucario'yu seç rahat edersin. Heracross artık bitmiştir o evrimle. Olmadı Blaziken'i seç

Bu arada takipteyim ama mesaj atamıyorum fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: idrisovic

quote:

Orijinalden alıntı: Egemert B.

quote:

Egemert gel favori pokemon olarak Lucario'yu seç rahat edersin. Heracross artık bitmiştir o evrimle. Olmadı Blaziken'i seç

Bu arada takipteyim ama mesaj atamıyorum fazla.

Hitmonchan dururken Lucario'da kimmiş.
    Takip ettiğin için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.