Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1901. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.327
Cevap
185
Favori
1.147.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18991900190119021903
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba gizemli kutuyu açıyorum ancak 1 saat boyunca meltan hiç çıkmıyor neyi yanlış yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 420+ meltan ve 90iv bile görmeden devam Pokémon GO [ANA KONU] lig için 50lvl fulleyecektim, ben meltan bulana kadar lig bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 10 Temmuz 2021; 12:42:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-96B6D01A8

420+ meltan ve 90iv bile görmeden devam  lig için 50lvl fulleyecektim, ben meltan bulana kadar lig bitti.

Pokemonlar 50 lvl oluyor mu ki? Dün bir tane 96 lik geldi 14-14-15 yeterli dustum olsa gonderirdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

Pokemonlar 50 lvl oluyor mu ki? Dün bir tane 96 lik geldi 14-14-15 yeterli dustum olsa gonderirdim

Alıntıları Göster

40 lvlden sonra xl candy basıp yapıyorsun ya, zaten özellikle meltanı o yüzden istiyorum çünkü diğerlerine xl candy kasması zor 40 da tıkanıyor, ama meltan gizemli pokemon olduğu için sürekli xl atıyor sınırsız var. o ligde pvpde kullanabileceğim bi pokemonu 40 lvl üzerine çıkartmam çok zor. legendarylere xl candy kasmak aşırı zor

meltanı direk 50 yapıp kullanabilirim

elimdekinden örnek

Pokémon GO [ANA KONU]

bide trade edince iv değişiyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 11 Temmuz 2021; 0:10:2 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-96B6D01A8

40 lvlden sonra xl candy basıp yapıyorsun ya, zaten özellikle meltanı o yüzden istiyorum çünkü diğerlerine xl candy kasması zor 40 da tıkanıyor, ama meltan gizemli pokemon olduğu için sürekli xl atıyor sınırsız var. o ligde pvpde kullanabileceğim bi pokemonu 40 lvl üzerine çıkartmam çok zor. legendarylere xl candy kasmak aşırı zor

meltanı direk 50 yapıp kullanabilirim

elimdekinden örnek

bide trade edince iv değişiyor zaten

Alıntıları Göster
    Vay canına bunu bilmiyordum xl candy hangi levelde kazanilmaya başlanıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

Vay canına bunu bilmiyordum xl candy hangi levelde kazanilmaya başlanıyor?

Alıntıları Göster

40 lvl de kazanmaya başlıyorsun. o yüzden 0 dan başladığın için böyle eskilerden tyranitar-dragonite falan bile geliştirmeye kalksan xl olmuyor. 100 şekere 1 xl takası zaten mantıksız. yürümeye kalksan uzun iş, o pokemondan yakalaman lazım. durum böyle olunca legendary yakalaya yakalaya kasmak dert, yürüme mesafeleri yüksek zaten yürüyerek kasmak dert. rare candy bassan 1000 tanesine 1 kere power up yapabilirsin oda yok. o yüzden meltanın xl candysi bol direk 50 yapabildiğim için bu kadar arıyorum

hatta demiştim daha önce bu master lig başladığında 40lvl 4k cp kyogre falan atıyorum adam 200cp daha üstünü atıyor nasıl kazanıcam çok zor falan diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 10 Temmuz 2021; 14:22:52 >

• Pokémon GO [ANA KONU]

kendinize iyi bakın arkadaşlar ben kaçar

• Birileri bana şu IV olayını açıklayabilir mi?

• Great Lig görevim var yapacak kimse bulamıyorum. Yapmama yardımcı olacak birisi var mı acaba?

• Arkadaşlar merhabalar, Raid'lere katılmak istiyordum ancak etrafımda oynayan yok. Videoda bahsedilen uygulama ile Raid'lere davet ediliyorum ve etrafımdaki Raid'lere oyuncu çağırabiliyorum güzel bir uygulama olmuş ben yeni öğrendim, Raid'lere katılmak istiyip oyuncu bulamayanların işine yarar. Videoda bahsedildiğine göre ban riski de yok, illegal bir durumda yok gibi görülüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrt32

Arkadaşlar merhabalar, Raid'lere katılmak istiyordum ancak etrafımda oynayan yok. Videoda bahsedilen uygulama ile Raid'lere davet ediliyorum ve etrafımdaki Raid'lere oyuncu çağırabiliyorum güzel bir uygulama olmuş ben yeni öğrendim, Raid'lere katılmak istiyip oyuncu bulamayanların işine yarar. Videoda bahsedildiğine göre ban riski de yok, illegal bir durumda yok gibi görülüyor.

Poke genie var yine bu tarz bir şey için.
    Videoda hangisinden bahsediyor izlemedim ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Poke genie var yine bu tarz bir şey için.
    Videoda hangisinden bahsediyor izlemedim ama.

Alıntıları Göster

Ondan bahsediyor hocam.Pokémon GO [ANA KONU] 

• 3 tane trade görevim var jump start başlığı altında fly oynayıp central parkta olan var mı acaba? sanırım yan yana olmak gerekiyor trade için hiç trade yapmadım bu zamana kadar.

• Mrt32 kullanıcısına yanıt

Ben de katılmak istiyorum. Aslında bunları bir telegram grubu kursak haberleşerek beraber girsek ya

• 338 kişilik ekşi sözlük menşeili telegram grubu var, konu sahibi isterse ve kurallara da uygunsa vereyim gelin

• Ne gönderdin de red yedi acaba.

• Hadiyeleşmek için ekleyebilirsiniz. 4043 5403 1381
    Gelen hediye boş çevrilmez 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Richard Parker

338 kişilik ekşi sözlük menşeili telegram grubu var, konu sahibi isterse ve kurallara da uygunsa vereyim gelin

özelden atmaya izin varsa gönderebilir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

özelden atmaya izin varsa gönderebilir misiniz

Alıntıları Göster

Kapatmışlar alımı valla hocam vermiyorlar, tekrar açarlarsa linki atarım.

• Bugün charmender günü, shiny isteyenler kaçırmasın :D bu arada nihayet muradıma erdim ve bir shiny porygon yakalamayı başardım

• 
Sayfa: önceki 18991900190119021903
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.