< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pokémon GO [ANA KONU] (1901. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
420+ meltan ve 90iv bile görmeden devam
lig için 50lvl fulleyecektim, ben meltan bulana kadar lig bitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 10 Temmuz 2021; 12:42:25 > -
Pokemonlar 50 lvl oluyor mu ki? Dün bir tane 96 lik geldi 14-14-15 yeterli dustum olsa gonderirdimquote:
Orijinalden alıntı: Guest-96B6D01A8420+ meltan ve 90iv bile görmeden devam
lig için 50lvl fulleyecektim, ben meltan bulana kadar lig bitti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Vay canına bunu bilmiyordum xl candy hangi levelde kazanilmaya başlanıyor?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-96B6D01A840 lvlden sonra xl candy basıp yapıyorsun ya, zaten özellikle meltanı o yüzden istiyorum çünkü diğerlerine xl candy kasması zor 40 da tıkanıyor, ama meltan gizemli pokemon olduğu için sürekli xl atıyor sınırsız var. o ligde pvpde kullanabileceğim bi pokemonu 40 lvl üzerine çıkartmam çok zor. legendarylere xl candy kasmak aşırı zor
meltanı direk 50 yapıp kullanabilirim
elimdekinden örnek
bide trade edince iv değişiyor zaten
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
Vay canına bunu bilmiyordum xl candy hangi levelde kazanilmaya başlanıyor?
Alıntıları Göster40 lvl de kazanmaya başlıyorsun. o yüzden 0 dan başladığın için böyle eskilerden tyranitar-dragonite falan bile geliştirmeye kalksan xl olmuyor. 100 şekere 1 xl takası zaten mantıksız. yürümeye kalksan uzun iş, o pokemondan yakalaman lazım. durum böyle olunca legendary yakalaya yakalaya kasmak dert, yürüme mesafeleri yüksek zaten yürüyerek kasmak dert. rare candy bassan 1000 tanesine 1 kere power up yapabilirsin oda yok. o yüzden meltanın xl candysi bol direk 50 yapabildiğim için bu kadar arıyorum
hatta demiştim daha önce bu master lig başladığında 40lvl 4k cp kyogre falan atıyorum adam 200cp daha üstünü atıyor nasıl kazanıcam çok zor falan diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 10 Temmuz 2021; 14:22:52 >
-
-
Birileri bana şu IV olayını açıklayabilir mi?
-
Great Lig görevim var yapacak kimse bulamıyorum. Yapmama yardımcı olacak birisi var mı acaba?
-
Arkadaşlar merhabalar, Raid'lere katılmak istiyordum ancak etrafımda oynayan yok. Videoda bahsedilen uygulama ile Raid'lere davet ediliyorum ve etrafımdaki Raid'lere oyuncu çağırabiliyorum güzel bir uygulama olmuş ben yeni öğrendim, Raid'lere katılmak istiyip oyuncu bulamayanların işine yarar. Videoda bahsedildiğine göre ban riski de yok, illegal bir durumda yok gibi görülüyor.
-
Poke genie var yine bu tarz bir şey için.quote:
Orijinalden alıntı: Mrt32Arkadaşlar merhabalar, Raid'lere katılmak istiyordum ancak etrafımda oynayan yok. Videoda bahsedilen uygulama ile Raid'lere davet ediliyorum ve etrafımdaki Raid'lere oyuncu çağırabiliyorum güzel bir uygulama olmuş ben yeni öğrendim, Raid'lere katılmak istiyip oyuncu bulamayanların işine yarar. Videoda bahsedildiğine göre ban riski de yok, illegal bir durumda yok gibi görülüyor.
Videoda hangisinden bahsediyor izlemedim ama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterKill88
Poke genie var yine bu tarz bir şey için.
Videoda hangisinden bahsediyor izlemedim ama.
Alıntıları GösterOndan bahsediyor hocam.
-
3 tane trade görevim var jump start başlığı altında fly oynayıp central parkta olan var mı acaba? sanırım yan yana olmak gerekiyor trade için hiç trade yapmadım bu zamana kadar.
-
Ben de katılmak istiyorum. Aslında bunları bir telegram grubu kursak haberleşerek beraber girsek ya
-
338 kişilik ekşi sözlük menşeili telegram grubu var, konu sahibi isterse ve kurallara da uygunsa vereyim gelin
-
Ne gönderdin de red yedi acaba.
-
Hadiyeleşmek için ekleyebilirsiniz. 4043 5403 1381
Gelen hediye boş çevrilmez 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Richard Parker338 kişilik ekşi sözlük menşeili telegram grubu var, konu sahibi isterse ve kurallara da uygunsa vereyim gelin
özelden atmaya izin varsa gönderebilir misiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: MonsterKill88özelden atmaya izin varsa gönderebilir misiniz
Alıntıları GösterKapatmışlar alımı valla hocam vermiyorlar, tekrar açarlarsa linki atarım.
-
Bugün charmender günü, shiny isteyenler kaçırmasın :D bu arada nihayet muradıma erdim ve bir shiny porygon yakalamayı başardım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X