Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1903. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
38.327
Cevap
185
Favori
1.147.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19011902190319041905
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna 2016dan sonra döndüm. Hediye boş çevrilmez .:)

211 3876 7237

ekleyebilirsiniz.

• Evet 30 tane mewtwo remote raid sonucu :

1 adet yakalayamadım kaçtı gitti 80 iv.

2 adet 93 iv.

3 adet 91 iv

22 adet 75-88 iv arası

1 adet 84 iv shiny

1 adet 71 iv shiny

Hiç birinde elite saldırı yok.

30 da 7 işe yarayabilecek pokemon. 100 lük çekemedim. Hele 100 lük bir shiny Pokémon GO [ANA KONU] 

34 üncü denememde 91 iv shiny aldım sanırım daha iyisi gelmeyecek son 3 raid pass. bakalım sonucu göreceğiz

35 inci de güzel bir 95 iv aldım 15-14-14 ama yakalamak baya zor oldu 16 toptan 12 si harcandı

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Şimdi yarın çıkacak pokemonlar için incense mi açmak gerek yoksa kendi kendine doğada spawn olacak mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

Şimdi yarın çıkacak pokemonlar için incense mi açmak gerek yoksa kendi kendine doğada spawn olacak mı ?

hangileri? legendary olanlar raide çıkacak ama çok fazla sağlam pokemon var, arcutino, zaptos, rayquaza vs vs . sırf o yüzden mewto avını aradan çıkardım. 5-6 tane shiny 6- 7 tane 90+ iv. ehh 95 iv uğraşlarıma değdi gibi geldi 100 geleydi iyiydi. yarın yine pokemona göre raid kasmak lazım. Doğal ortamda spawn olacak olanlar kostümlü pikachu filan, onların da shiny olma ihtimali var. bir de görev açılacak yine pikachu için.

• kangroo kullanıcısına yanıt
    Raidler bir sonraki gün diye biliyorum ama yarın cinse göre saat saat pokemonlar çıkacak diyordu.
    İngilizce makaleden okumuştum da incense gibi bir muhabbet vardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • galiba evet. ticket olanlara ekstra pokemon olacak gibi More Pokémon GO Fest 2021 details, as well as a preview of a new Ultra Unlock! - Pokémon GO (pokemongolive.com) burada yazıyor hepsi.

• Arkadaşın hesabı hediye için ekleyebilirsiniz
    5754 2727 6395

Benim hesap
    4043 5403 1381

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9917 9131 9988

şu 2 gün online sürem fazla olacak büyük raid davetlerine online olduğum sürece katılırım.

• ekleyebilirsiniz arkadaşlar her gün hediye gönderilir

0633 0929 9312

3075 2092 8902

• Telefonun ömürünü bugün yarıya indirdim sanırım

• quote:

Telefonun ömürünü bugün yarıya indirdim sanırım

20000 mah lık poverbank aldım baya iş görüyor. şayomi zmi. böğün pokemon yağıyor adeta.

• Mewto için hangi atakların olması lazım. Yardımcı olursanız sevinirim

• Raid girmek isteyen, arkadaşlık vs isteyen var ise;

https://discord.com/invite/wbrDtrjfaU

Pokémon GO [ANA KONU]
    Pokémon GO [ANA KONU]discord
    Join the Pokemon GO Türkiye Discord Server!
    https://discord.com/invite/wbrDtrjfaU
  • quote:

Orijinalden alıntı: LANSERSERİ

Mewto için hangi atakların olması lazım. Yardımcı olursanız sevinirim

mewtwo için en iyi atak seti hem hızlı hem charged atağının pisişik olması en iyisi.

mewtwo yu yakaladıktan sonra bir kaç savaşa da girdim mewtwo ile, isterseler bütün raidlere dağıtabilirler bence çok albenisi yok, isminden dolayı yakaladık bir numarası da yokmuş.

iyi bir dark move ya da ghost move setli bir pokemon çok rahat indirebiliyor.

• Arkadaşlar oyunu ilk çıktığında oynamıştım fakat uzun ara verdim bu gün tekrar yükledim.Kısaca anlatabilir misiniz neler yapmalıyım bu Pokemon ıv değerleri nedir neye göre değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şubat -- 18 Temmuz 2021; 0:15:47 >
  • Mewtwo raidi yapacak arkadaşlara nacizane tavsiyem Umbreon (foul play şarjlı yetenek ile) kullanmaları. 4200 cp mega gengar dan daha fazla etkili oldu 2000 cp lik umbreon.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

9917 9131 9988

şu 2 gün online sürem fazla olacak büyük raid davetlerine online olduğum sürece katılırım.

her çeşitten birer adet girip çıkmayı düşünüyorum. maksat pokedex tamamlansın

• resmen şu son 3 gün 1 yıllık oyuna bedel

• çevremde kimse yok, raidler yalan oldu diyen varsa poke genie uygulamasını tavsiye ederim, legal bir program arkadaşlık isteği sistemi ile raidlere katılabilirsiniz.

• go fest 2021 : raid day görevini yapan var mı ne çıkıyor görevde?

• 
Sayfa: önceki 19011902190319041905
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.