< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pokémon GO [ANA KONU] (1904. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2017 yılında bırakmıştım baktım güncelleme gelmiş Türkiyede legal olmuş tekrar indirdim.. Zamanında 37 level de bırakmıştım çok geri kaldım mı acaba çok şey kaçırmadıysam tekrar devam edeyim diyorum bende..
Bu arada ekleme olayı gelmiş , isteyenler ekleyebilir : 3855 2882 8609
-
quote:
Orijinalden alıntı: premiumbeyin
Okadar efsanevi Raid yapıldı 40 tane adamdan birisi raide katılmadı patates oldu raid pass larda.. tüküreyim böyle şansaüstte bir yerlerde bir uygulamadan bahsetmiştim. raid party diye.
-
Efsanevi raidler çok verimli geçmedi bende de. Şansıma 1 tane zapdos ilk denemede 100 iv geldi,1 tane rayquaza 97iv , 1 adet zekrom 95 iv, 1 latios 95 iv , 1 tane de 88 iv Giratina shiny geldi o kadar. gerisi battes, kyogre de 93 üzerine çıkamadım 7-8 raid yaptım sadece kyogre için. Millet sapır sapır shiny çekiyor söylediklerine göre bize anca sarı baddes. 30 raidden gelenler bunlar bu günlük.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kangrooüstte bir yerlerde bir uygulamadan bahsetmiştim. raid party diye.
Alıntıları GösterHocam çok detaylı göremiyorum oyuna fırsat olmuyor.. o dar vakitte de çevirimici olanlara davet gönderdim ama işe yaramadı oda..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: premiumbeyinHocam çok detaylı göremiyorum oyuna fırsat olmuyor.. o dar vakitte de çevirimici olanlara davet gönderdim ama işe yaramadı oda..
Alıntıları Gösterben bu festivale ilk açıklandığı andan beridir hazırlanıyordum, özellikle pokemon spotlight tarih ve saatleri konuma yazmıştım tüm legendary pokemonların raidlere çıkacağını, her gün 50 50 coin biriktirdim, ilk çıktığında aldım kuponu. yani sonuçta fena sayılmayacak sonuç elde ettim, raidler çok hoşuma gitmedi, zapdos sevindirdi ama daha çok shiny beklerdim, onun dışında 1 buçuk ayda toplayamayacağım kadar çok shiny pokemon topladım, 100 lük serimi baya ilerlettim. sadece şu esans olayını kaçırmışım onu çok geç anladım, unown, swan, throh shinyleri esans kullanınca geliyormuş, ben deli gibi bu pokemonları ararken esans aklımın ucundan bile geçmedi.
-
Öncelikle bugünün tatile denk geldiğini öğrendiğimde baya kafa yorarım bu işe dedim hakikaten yordum da,
Raidlerde çıkacak pokemonları araştırdım, hangi aralıkta hangisi çıkacak bir excel tablosuna döktüm.
Hiçbiri bende olmadığı için tek kural koydum kendime yakaladığım pokemon raidine bir daha girmeyecektim iyiki de öyle yaptım zaman hiç anlamadan bitti.
Sadece raidi kazanıp da pokemonu yakalayamadıklarıma tekrar girdim.
Hesabım lvli düşük olmasına rağmen eski bir hesap 2016 temmuz başlangıçlı bir hesap, ara ara oynadığım dönemlerde yabancılardan çok arkadaş
eklemiştim, onun ekmeğini bugün acayip derecede yedim, sürekli raid daveti geldi,
Onun haricinde de pokegenie uygulamasını kullandım, sadece 3 kere remote raid pass im çöp oldu, geri kalan raidlerin hepsi başarılıydı bazılarında
pokemonu yakalayamasam da.
Mewtwo - daha bu hafta raidlere geldiğinde bir tane numunelik yakalamıştım hiç girmedim bile zaman kaybı olmasın diye.
Ho - Oh - Shadow görevinden yakalamıştım
Latias - 71 iv
Latios - 73 iv
Regigigas - 76 iv
Giratina - 80 iv
Cresselia - 77 iv
Virizion - 80 iv ve shiny
Tornadus - 72 iv
Moltres - 96 iv
Entei - 71 iv
Regirock - 80 iv
Groudon - 91 iv
Heatran - 91 iv
Reshiram - 84 iv
Terrakion - 80 iv
Landorus - 71 iv
Yveltal - 87 iv
Articuno - 80 iv
Suicune - 89 iv
Lugia - 96 iv
Regice - 84 iv
Kyogre - 100 iv
Palkia - 84 iv
Kyurem - 76 iv
Uxie ve azelf bizim bölgeye çıkmadı.
Mesprit - 89 iv
Zapdos - 93 iv
Raikou - 76 iv
Registeel - 80 iv
Rayquaza - 91 iv
Dialga - 73 iv
Cobalion - 100 iv ve shiny
Thundurus - 84 iv
Zekrom - 76 iv
Xerneas - 87 iv
-
-
Fake gps ile oynayan biriyle trade yapsam ban yermiyim ?
-
Sen kullanmıyorsan yemezsin dostum
-
Beyler birkaç sorum var,
2016/17/18/19 yıllarından yakaladığım pokemonlar var. Bir ara Lucky Pokemon olarak geçiyorlardı trade yaparken. Bu halen geçerli mi ve ilgilenen var mı?
Diğer bir sorum da, IOS için çalışan fake GPS kullanabileceğim bir uygulama yöntem tavsiye edebilir misiniz?
-
Lucky Pokemon olasılığı hâlâ var.
-
Geodude, Rattata gibi pokemonlarin orijinal, alolan olmayan versiyonlarını bulabiliyormuyuz bilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Adoring Fan
Geodude, Rattata gibi pokemonlarin orijinal, alolan olmayan versiyonlarını bulabiliyormuyuz bilen var mı?aynen dostum nadir ama çıkıyor
-
Haftalardır oynuyorum hiç gelmedi... Bakalım teşekkürler
Hediyeleşmek için ekleyebilirsiniz;
0471 7853 8515
-
mewtwo raidi benim için bitmiştir.
63 raide katıldım.
3 adet 97 iv aldım bunların 1 tanesi 15/15/14 diğer ikisi 14/15/15
1 adet 95 iv aldım ve seviyesnini 40 yaptım 15/14/14 o da
3 adet 93 iv, 6 adet 91 iv aldım
shiny ler ise : 71,80,82,84,86,88,91 iv olmak üzere 7 adet.
Hedefim olan 100 iv normal veya 95 ve üzeri iv shiny gerçekleşmedi üzgünüm . 97ler ile 91 shiny teselli ödülü oldu. Ama bence bu kadar raid girip hedefe ulaşmamak hüsran.
-
BANA KALSA OYUN GÜZEL AMA BAZI HATALARI VAR ONLARDA DÜZELTİLİRSE MÜQ OLICA EĞLENCLİ VE ZEVKLİ BİR OYUN POKEMON AVLIYORSUN SADETE GELİRSEK MÜQ OYUN.
-
3716 2565 4046
epey aktifim hergün hediye gönderebilirim ekleyin arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 27 Temmuz 2021; 21:31:2 > -
Her gün aktifim ama raid yapacak kimseyi bulamıyorum, 38 levelim ama tek efsane Pokemon sahibi değilim bu yüzden :)
Raide adam arayanlar eklesin lütfen...
2361 1418 3549
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X