Prime gaming paketi kodu ihtiyacı olan kullanabilir C78U2HBK622S5 |
Pokémon GO [ANA KONU] (1911. sayfa)
-
-
Sorum olacak size. Adventure sync ile yürüyüş yapıyorum. Oyuna giriş yapınca yumurta çatlıyor ve ne kadar yürüdüğüm görünüyor. Fakat dost pokemonum şeker kazanmıyor. Sizce neden oluyor?
-
Buralar artık dutluk oldu . Defalarca kez dedim ki "ana konuyu devralan , bir zahmet başlıkla da ilgilensin" diye .
Hayır yapmıyorsanız bana devredin ben ilgileneyim.
Ana konu da yazılanlar bile bana ait . İlgilenmeyeceginiz konuyu ne diye devralıyorsunuz arkadaş?
Yukarıdaki arkadaşın sorusuna gelince , yürüyerek günlük kazanabileceğiniz şeker sayısı kısıtlıdır. Limite takılmışsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim. O kadar uzun ve karışık ki konu muahhakak cevap vardır ama bulamadım 1900 den fazla sayfada. Kusura bakmayın 🙂
dostunuzun km sayacına bakıyormusunuz orasında da ilerleme yokmu belki veriyordur bazem bildirimleri salaklaşıyor oyunun
-
Depo kapasitesi nasıl artıyor Bi de aynı pokemonların gücü az olanlarını napıcaz
8005 7529 2654 bi destek gençler
Mağazadan çanta alınca 200 Pokecoine 50 yer açıyorsun depoda. Pokemonlarını değerlendir 3 yıldız altı olanları gönder. Mükemmel Pokemonlarını biriktirmeye çalış. 3 yıldızlı olanlarında yüksek DG li olanları tut elinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spekaluar -- 9 Haziran 2022; 7:52:42 >
Hâla hesabınız satılık mı ve ne kadar?
O arkadaş hesabını sattı diye biliyorum. Elimde 33 level hesap var istiyorsanız ben satayım
50 level ve ülkedeki en iyi hesaplardan birisi olan ana hesabımda var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 11 Haziran 2022; 12:58:42 > -
7/7/2016 oyuna başlama tarihim, çok sıklıkla da oynamıyorum zaten hala 41 lvlim ama bugün raidden 100 iv mewtwo yakaladım 6 senedir gördüğüm oyundaki en iyi zirvem şu ana kadar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
4428 8876 3781
Gaming paket kodu, oynayan arkadaşlar faydalansın.
L6NL92QGCWRAQ
C78U2HBK622S5
-
En son oyunun başında doğru düzgün oynamıştım sonra aralıklı casual şekilde oynadım şimdi tekrar döndüm o yüzden pek iyi değil şimdilik de yavaş yavaş gelişiyor (bu fotoğraftakilerden 7 tanesi 1 hafta içinde toplandı)
-
-
Poke genie nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir çok işe yarayan bir pokemon go için uygulama olması lazım ben de çok kullanmadım
-
Bazı Eski pokemon atakları değerlidir. Bunlarla efsane pokemon takası alabilirsin aklında bulunsun
Şu linkte legacy moveset pokemonlar bulunmaktadır. En değerlisi elite tm ile dahi alınamayan Mud Shot vuruşu bilen Graveler ve Golem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 19 Temmuz 2022; 13:37:3 > -
Teşekkürler, bilmiyorum inceleyeceğim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X