deccalmecci tanıyormusun hocam arkadaşı arıyorum ben |
Pokémon GO [ANA KONU] (1913. sayfa)
-
-
Özelden de yazdım oyunu bıraktı 3-4 yıl falan oldu hesapları satmıştı İstanbuldan büyük ihtimalle.
-
pg sharp ortak almak isteyen olursa 7.5usd lik bana yazsın
-
Pgsharp kullanmayın. Geçen sene binlerce hesabı uçurdular. Bugün pgsharp ile açarsan sisteme log düşer ve belirsiz zamanda banı yapıştırırlar.
İtiraz edenlere "şu tarihte şu süre ile 3. parti uygulama girişi yapmışsınız" diye log kaydını atıp itirazları bile kapattılar.
Türkiye'nin en iyi hesaplarından birçoğu bu uğurda telefon oldu aman diyeyim.
-
2016 dan beri kullandığım hesabım duruyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
WhatsApp topluluk grubu oluşturmayı düşünüyorum
Pvp , raid ,oyun hakkındaki son gelişmeler. Faks GPS , pgsharp vs hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler , oyun grubu arayanlar var ise ve sayı yeterli olursa WhatsApp grubu kurabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 13 Temmuz 2023; 9:15:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9156 6393 4705 ekleyin arkadaş olarak
Selam hocam,
Mesaj atmayi denedim fakat hata aldim, bu yüzden buradan yazıyorum. Android için fake gps nasıl yapabiliriz? Yardımcı olursaniz cok sevinirim.
Teşekkürler
Selamlar. Öncelikle cihaza root yapmak gerekli. Root yapma bilginiz ve imkanınız var mı ?
-
Kim yahu bu Ercan. Ne yapmaya çalışıyor. Çanakkale, yenice tarafından gelen bütün edit isteklerinde bu var. Bütün pokestopların adına aynı şeyi yazmış. Pokestop'un adını BY GAMER ERCAN yapınca ne olacak, başın göğe mi erecek. Amaç ne.
-
Yt kanalı varmış hocam şimdi buldum baya bi oynuyor demek ki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet girip baktım, ancak bu arkadaş Hatay'dan oynuyor ve pek hile kullanacak birisi değil gibi. Bu istekler Çanakkale tarafından geliyor. Muhtemelen bunun takipçilerinden veletin teki bunu yapıyor. :)
-
0667 5513 0821
Hediyeleşmek isteyenler için eğitmen kodum; 7209 5415 1828
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veryabsurd -- 19 Eylül 2023; 14:8:59 > -
istanbulda nest denilen yuva alanlarını bilen var mı birkaç parkı dolaştım ama ben denk gelemedim galiba.
-
Hala oynayan varsa 4204 3833 0775
-
4740 3685 6306 ekleyebilirsiniz
16-17 Aralık tarihindeki topluluk gününde 2022 ve 2023 topluluk günlerindeki pokemonlar yeniden görünecek.
16 Aralık Cumartesi 14:00 - 17:00 arası: Slowpoke, Galarlı Slowpoke, Togetic, Chespin, Fennekin, Noibat
17 Aralık Pazar 14:00 - 17:00 arası: Poliwag, Wooper, Paldealı Wooper, Timburr, Axew, Froakie, Grubbin
14:00 - 17:00 arası her saatin son 10 dakikası: Charmander, Squirtle, Mareep, Swinub, Larvitar
Alan Araştırması ve Süreli Araştırmada da bu pokemonlarla karşılaşılacak. Topluluk gününe özel 2x TP, 2x Yıldız Tozu, 2× Şeker, 2× Büyük Şeker kazanılacak. Yumurta yarı sürede çatlayacak. Yem Modülleri ve Tütsü 3 saat etkili olacak. 2 takas yapılacak ve harcanan şeker %50 daha az olacak.
16 Aralık 2023 Cumartesi 9:00 - 17 Aralık 2023 Pazar 21.00 arası listedeki pokemonlar evrim sırasında yanlarında yazan saldırıları öğrenecekler:
Charizard: Ejderha Nefesi (Hızlı) ve Tahrip Yanığı (Güçlü)
Blastoise: Su Topu (Güçlü)
Sandslash: Gece Kesiği (Güçlü)
Alolalı Sandslash: Gölge Pençesi (Hızlı)
Alolalı Golem: Yuvarlanma (Hızlı)
Poliwrath: Karşılık (Hızlı)
Slowbro, Galarlı Slowbro, Slowking ve Galarlı Slowking: Sörf (Güçlü)
Ampharos: Ejderha Darbesi (Güçlü)
Politoed: Buz Işını (Güçlü)
Jumpluff: Akrobasi (Güçlü)
Quagsire: Su Kuyruğu (Güçlü)
Tyranitar: Yere Yapıştır (Hızlı)
Walrein: Toz Kar (Hızlı) Saldırısını ve Buzul Mızrak (Güçlü)
Staraptor: Kasırga (Hızlı)
Togekiss: Aura Küresi (Güçlü)
Mamoswine: Antik Güç (Güçlü)
Gigalith: Meteor Işını (Güçlü)
Conkeldurr: Vahşi Savurma (Güçlü)
Chandelure: Poltergeist (Güçlü)
Haxorus: Kıran Vuruş (Güçlü)
Hydreigon: Vahşi Savurma (Güçlü)
Chesnaught: Çılgın Bitki (Güçlü)
Delphox: Tahrip Yanığı (Güçlü)
Greninja: Su Topu (Güçlü)
Noivern: Büyük Patlama (Güçlü)
Vikavolt: Volt Değişimi (Hızlı)
Bewear: Emici Yumruk (Güçlü)
Obstagoon: Engelleme (Güçlü)
Ursaluna: Yüksek Beygir Gücü (Güçlü)
Clodsire: Mega Boynuz (Güçlü)
Eğitmen Kodum: 7209 5415 1828
-
Günlük Hediyeleşmek için
0678 4876 9686
9121 9608 2919
-
Ağustos ayından bu yana Niantic tüm rootlu uygulamalar da dahil oyun tarihinin en büyük ban dalgasını başlattı. Üç ay boyunca binlerce hesap çizildi. Türkiye'de en baba oyuncuların hesapları patladı.
Artık root ile çalışan yazılımlar olan polygon#, fake GPS,pag(otomatik Pokemon yakalama sanal ,pogo plus) gibi programların içinden geçtiler. Hâliyle hesap alıp geliştirmek zor. Bir sonraki ban dalgasında(ikili sistem çalışıyorlar ,hem yapay zeka tespit ettiklerine ban atıyor,hemde eski usul şüpheli tüm hesapları çiziyor Niantic) sağ kalma olasılığı düşük.
Bu nedenle hesaplar yurtdışında çok pahalandı. En boş beleş hesaplar bile 30$ civarında.
Yurt içinde oyuncular hala yok paraya hesap satmasın. 400 TL gibi çok komik paralara yüksek seviye hesaplar satılıyor. Buradaki parsayı gören mezarcılar sizden üç paraya topladıkları hesabı ,yurt dışına,50$ dan okutuyor.
Çok çok acil ihtiyacınız yoksa 2000 TL den aşağı hesap satmayın. Bırakın kendileri kasıp oynasın, fake yapıp hesapları sağ kalırsa ne ala.
Böyle yazınca simsarlar mesaj atıyor "ben yemedim ban" diye. Bu oyunun adenin, sitozin , guanin ,timin 'e kadar çözmüş,8 yıldır bir fiil oynayan birisi olarak bir gecede hiçbir uyarı yokken templi yeşil ekranı aldığınızda ne demek istediğimi anlarsınız.
Bir hafta ceza alıp ,daha süresi dolmadan 30 güne çevrilen,oyuna dahi girmeyip e posta ile hesabının kapatıldığını gören binlerce hesap var.
Kısacası arkadaşlar simsarların kucağına düşmeyin. 300-400'e hesap toplayıp 3000'e çakan çakallar sürüsü türedi. 2000 den aşağı sadece Pikachu olan hesap dahi satmayın der ,iyi oyunlar dilerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X