Şimdi Ara

Pokémon GO [ANA KONU] (1914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.327
Cevap
188
Favori
1.145.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19121913191419151916
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunu gerek gruplarda, gerekse karşılaştığım reel oyunculara söylüyorum. Zamanında ben de hilenin içinden geçtim. 1 haftalık yediğim an noktaladım hile maceramı. Ben bile tırsarım hala banlanmaktan şu an temiz olsam da. Çünkü acımıyorlar son tahlilde. Adam kullanıyor, sonra siliyor. Aradan 30 gün geçiyor banlanınca ama ben temizdim diyor. Ben uçup kaçmıyorum ya kendi şehrimden çıkmıyorum diyerek kendinizi de kandırmayın. 1 haftalık banı böyle yedim ben, ben de uçup kaçmıyordum. :)

Siz fiyat olarak 2000 çok az diyorsunuz.

ortalama bir hesabı ebay'e koyduğunuzda en az 200 dolar.

Arkadaşımız 50 level hesabını 3000 dolara sattı.

Şu an sadece pokeplus görevinden gelen shiny snorlax bile 500 dolar.

Türkiye'de oyuncu azalmış olsa da globalde hala çatır çatır oynanıyor.

Bir de bu oyunun tek ban yeri spoofing değil arkadaşlar. Wayfarer abuse'dan bile ban yiyebilirsiniz. Çok kişiyi reportladım. Bana gelen dönüşler işlem yapıldığı üzerineydi ve bu arkadaşları artık göremiyorum. Ne oyunda, ne de wayfarer isteklerinde.

• LucidDream L kullanıcısına yanıt

Son zamanlardaki piyasasından haberim yok ama ait olduğunuz gruplarda da uyarın hocam , simsarcılara hesap kaptırmasınlar.

Alışmış kudurmuştan beterdir. Milleti çarpmaya iyi alışmışlar devam etmesini istiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek seviye bir hesap alınınca oyundan tam olarak ne zevk alınıyor acaba? Boş vakitlerimde ve yürüyüş yaparken oynayarak 6 ayda 37. seviyeye geldim. Ağır ilerliyor ama en azından eğlenceli. En büyük artısı daha önce 1 km lik mesafeye arabasız gitmeyen bana yürüme alışkanlığı kazandırması oldu.

Sıfırdan başladığım için oyunun mantığını, etkinlik ve parlak pokemonları, evrimleri vs. yavaş yavaş öğrendim. Muhtemelen oyuna başladığımdaki bilgisizliğimle 30. seviye bir hesaptan başlamış olsam hesabı batırırdım.

• Vay olaya bak. Bende hesap satıyorum ,son zamanlarda çok komik teklifler geliyordu meğerse işin içinde başka birşey varmış.
    Cin şişeden çıkmış da haberimiz yokmuş. Uyaran arkadaşlara teşekkürler. Milletin hesaplarını 10 paradan topla , yurtdışına 100 dolara çak. Ulan ne çakallar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 6 Ocak 2024; 10:22:49 >
  • LucidDream L kullanıcısına yanıt
    Uyardığınız iyi oldu hocam, burdan bana da teklifler geliyordu demek o yolu deniyolar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kaç yıldır şu başlıkta mesajım yok bana bile pm atmış biri. 1900 sayfayı tek tek taradı heralde.

• Malum eleman beni de boş geçmemiş.
    Şahısı Facebook 'dan tanıdığım için direk engelledim. Aklı sıra çorbacılık yapacaktı,foyasi ortaya çıkıp çarpıldı. bir yandan da iyi oldu hey gidi günler eski oyuncular tekrar toplanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 6 Ocak 2024; 20:11:22 >
  • 3 yıldızlı pokemonlar 100 iv mi oluyordu? Bir tane pikachu'um var 100 iv ye sahip bunu evolve etmeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 10 Ocak 2024; 15:1:42 >
  • Saldırı, savunma ve SP barları (her biri 15 parça ve 45 parça tamamen doluyorsa 100 IV dir. 37-45 arası yani 82-100 IV arası pokemonlar 3 yıldızdır.

Ben evrim için çok acele etmiyorum. Etkinlik zamanlarında özel saldırı kazanması için ya da alan araştırması görevlerinde pokemonları evrimleştiriyorum. Tamemen kişisel tercih meselesi.

• Pokemon go ya bluetacks üzerinden girilmiyor mu artık? Girebilen var mı?

• Pençe_ kullanıcısına yanıt

bluestacks değil de mumu ile giriliyor. ama eski sürümünü kurmak gerekiyor sanırım. bulaşmanızı tavsiye etmem. eninde sonunda yakalıyor niantic.

• 371620474046

hediye için ekleyebilirsiniz aktif oynuyorum

Pokémon GO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 15 Ocak 2024; 1:14:21 >
  • Arkadaşlar bir şey soracağım oyuna bir süre sonra geri döndüm. Bir sürü bitmemiş görev var zamanında gelen ama şu an etkinlikler olmadığı için o görevleri tamamlayamıyorum görev listesinden nasıl sileceğim o görevleri ben tamamlamak da istemiyorum. Feebas yakalama ve evrimleştirme görevi gelmişti mesela zamanında ben o görevi yapmadım. Hala duruyor listede. Çok sinirimi bozuyor. Yok mu istemediğimiz görevleri listeden kaldırmak gibi bir seçenek.

• sauce_2k kullanıcısına yanıt

Öyle bir seçenek yok. Yıldız pokemon saatlerinde farklı pokemonlar çıkıyor. Feebas gerçi yakın zamanda yıldız pokemon saatinde çıktı, bir sonraki ne zaman gelir bilinmez. Ama illa ki tamamlanır o etkinlikler.

• veryabsurd V kullanıcısına yanıt

O kadar oynamıyorum ben nereden yakalayacağım yıldız pokemon saatini de görev tamamlayacağım… belki 2 yıldır duruyordur o görev bende. 🤣

feebas sizde hiç yoksa best friend olan bir arkadaşınızdan alıp buddy yapacaksını şeker kasıp basacaksınız. bu görevler ana görev ve boş görevler değil hiç birisi. jirachi, mew, celebi gibi mitolojik pokemonlar veriyor ve bunları görevler dışında elde etmek mümkün değil.

Her akşam olmasa da 18:00-19:00 saatleri arası Yıldız Pokemon saatleridir. Bu saat aralığında Süreli Etkinlikte hangi pokemon belirlendiyse ortalık onlarla doluyor. En son Feebas çıktığında yakalayıp göndererek baya Feebas şekeri toplamıştım.

Elinde hiç yoksa da @LucidDream'in de dediği gibi takasla elde edip, 100 Feebas şekeri ya da nadir şeker ile Milotic elde edeceksin.

• Teşekkür ederim. Bir şey daha sormak istiyorum. Pokemon go ile birlikte kullanılabilecek iyi bir yardımcı uygulama söyler misin iOS için? Poke genie ve poke raid diye iki uygulama gördüm ama hangisi daha iyidir acaba ya da önereceğin başka bir tane olur mu?

@LucidDream @veryabsurd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauce_2k -- 17 Ocak 2024; 0:55:6 >
  • Pgssharp filan kullanıyor mu millet? Engel olamadılar mı bu duruma hala?

Ben Poke Genie kullanıyorum ama sadece pokemonları Pokemon⓯⓭⓯⁹⁶ gibi adlandırabilmek için. Diğer özelliklerini hiç kurcalamadım.

• 
Sayfa: önceki 19121913191419151916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.