Sanırım uzaktan raidlere katılma olayı varmış bu uygulamada biraz kurcalayınca gördüm. Çalışıyor mu gerçekten o özellik? |
Pokémon GO [ANA KONU] (1915. sayfa)
-
-
Ben pokemon koleksiyonumu genişletme yolundayım.
Bunun için de spor salonlarından gelen pokeparalar pokemon deposuna harcanıyor.
Uzak akın biletine 195 pokepara harcamayı şimdilik düşünmediğimden o özellikleri denemedim.
-
Bu magikarplar neden hiçbir deniz kıyısında yok? Oyundan kalkmış gibiler nerdeyse bir kez bile karşılaşmadım. Eskiden her yerde olurdu -
Arkadaşlar hangi pokemonları tutacağım ve hangilerini göndereceğim konusunda belirsizlik yaşıyorum sürekli. Siz nasıl bir strateji izliyorsunuz? -
Ben koleksiyon mantığı ile ilerlediğim için yöntemim bu şekilde:
Her pokemondan en yüksek IV'li olan kalsın.
Pokemonun kaç evrimi varsa ve evrimleşmiş formları yoksa, o sayıda pokemonu tut.
Evrimleşmiş formu daha düşük IV'li ise değiştirilmek üzere sakla.
Bunu yakın zamanda bolca yakalanan Slowpoke üzerinden örnekle anlatayım.
Bir sürü Slowpoke ve Galarlı Slowpoke yakaladık ama elimizde evrimleşmiş formları yok.
Slowpoke ve Galarlı Slowpoke yüksek IV'li üçer pokemonu elimizde tutuyoruz.
Daha iyisini yakaladıkça düşük IV'li olanı gönderiyoruz.
Evrimleştirmeler sonunda Slowpoke, Slowbro, Slowking, Galarlı Slowpoke, Galarlı Slowbro ve Galarlı Slowking şeklinde elimizde altı farklı pokemon oluyor.
Şapkalı Slowpoke yakaladık ama görüyoruz ki evrimleşmiyor. Bir tane olsa yeter.
Parlak Slowpoke yakaladık, evrimleşiyor. Üç tane lazım olacak, ama denk gelebilirsek.
Sonuç olarak, pokemonun tüm formlarını (normal, parlak, etkinlik) saklamak üzerine bir strateji ile ilerliyorum.
-
Pokegenie gayet ideal. Kullanması da kolay. Yakınınızda çıkan bir efsanevi raid'e kendisiniz günlük ücretsiz biletinizle girip 5 kişi davet edip indirebilirsiniz.
İos'da hiç kullanmadım ama zor değil. Host diyorsunuz, odanıza giren 5 kişi sizi arkadaş olarak ekliyor kabul edip çağırıyorsunuz. Youtube'da falan rehberleri var.
-
@sauce_2k Rotamız Yeni Arkadaşlıklar görevlerinden birinde Feebas yakalayabiliyorsun. Eğer o görevleri yapmadıysan aklında olsun.
-
Temmuz ayında oyunu bıraktım, bir sürü hesabım vardı ama artık eğlence değil iş haline geldiği, çok zamanımı aldığı için bıraktım. Hesaplarımdan bir iki tanesini buradan satabilirim ilgilenen varsa. 40-43 level arası var, yan hesaplar olduğu için herhangi bir uyarı vs. gelmedi. 1 ay içinde ban yiyecek olursanız paranızı hemen iade edebilirim, o kadar da arkasındayım hesapların.
-
Şu 300-400 tl teklif edip , yurtdışına 40-50$ satan çorbacı şahısa dikkat et hocam. 40 level üstü hiçbir hesabı 2000 liradan aşağı verme
-
Pokegenie bende kimse gelmiyor host olarak yarattığım akına nedense, başka bir trick mi var çözemediğim? Raid Party kullanıyorum ben genelde aynı mantıkla çalışıyor o da..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 21 Ocak 2024; 23:1:4 > -
Arkadaşlar pokecoinleri en mantıklı harcamanın yolu nedir? Bana mesela çanta kapasitem az geliyor yetmiyor sürekli poketopu kıtlığı yaşıyorum biraz çanta kapasitesi satın almalı mıyım? Yoksa harcanacak daha mantıklı şeyler var mı? -
Belli bir yere kadar eşya çantası boyutunu (750) arttırmak iyi, sonrasında ise tamamını pokemon deposuna yatırmak mantıklı. Eşya çantasının bir yerden sonra arttırılması bence gereksiz.
-
Bana 900 yetmiyor, habire top, iksir falan siliyorum. 750 az değil mi, ki seviyen yüksek sayılır.
Gerçi benim de önceliğim pokemon deposu.
-
Arkadaşlar oyunda karakterim sürekli ufak ufak da olsa sağa sola dönüyor, yürüyor, duruyor vs sürekli hareket ediyor. Acaba telefonumun gpsinde bi bozukluk olabilir mi?
-
Baz istasyonları ile alakalı gibi.
Evde wifiye bağlı iken put gibi dikiliyor hiç mesafe kat etmiyor. Wifiyi kapatınca hareket ediyor.
Yakın zamanda Kocaeli'ye gitmiştim, olduğum yerde hiç yerinde durmuyordu.
100-200 mt aralıklarda gezip duruyordu.
Dost pokemon baya şeker bulmuştu.
-
Arkadaşlar ekranın sağ üstünde yer alan işaretlediğim bu sembol ne işe yarar acaba?
-
Campfire bu. Oyun dışında haberleşmek, etkinlik yapmak, sohbet etmek için açtılar. Ülkemize açık değil şu an vpn ile girince çalışır. Bir ara bizim ülkemize de açıktı simgesi oyuna geldi sonra ne hikmetse kapattılar. Sanırım stabil değil yavaştan açacaklar.
-
Arkadaşlar çok soru soruyorum ama bir sorum daha var. :) tüm cevaplarınız için teşekkür ediyorum bu arada hiçbir sorumu yanıtsız bırakmadınız. ❤️
Bildiğimiz gibi 1500 cp ve 2500 cp altı pokeler için ligler var. Ama bir de Little Cup adında 500 cp altı pokemonların savaştığı bir lig varmış sanırım. Şu an maçlar listesinde gözükmüyor o ama poke genie ile pokemon tarattığımda bana Little Cup için uygun olanları da gösteriyor. Bu Little Cup şimdi yok ama ara ara gelen bir şey midir? Bu lig için de pokemon saklamalı mıyım? -
https://pokemongolive.com/post/go-battle-league-timeless-travels?hl=tr
Burada lig tarihleri yazıyor. Yanında Küçükler yazan liglere 500 DG ve altı pokemonlarla katılabilirsin.
Verdiğim linkin aşağılarında Kupalar başlığı altında hangi ligde hangi pokemonlarla katılabileceğin yazıyor.
17-24 Şubat arasında Yakalama Kupası: Küçükler ligi olacak.
Bu lige bu sezon yani 1 Aralık 2023 tarihinden sonra yakaladığın pokemonlarla katılabilirsin.
-
Teşekkür ederim detaylı inceledim. 1 aralıktan sonra yakalanan pokemonlar şartı var peki bu hep böyle mi oluyor küçükler ligi geldiği zaman? Ben mesela şubat ayındaki etkinlikte kullandığım ve küçükler ligi için geliştirip hazırladığım pokemonumu bir sonraki etkinlikte kullanamayacak mıyım? Yeni mi yakalamam gerekiyor her seferinde her etkinlik için?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X