Şimdi Ara

Pokêmon GO DH Grubu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
19
Favori
12.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbul için whatsapp grubu varsa pm den ulaşabilirsiniz.
  • 5 level oldum gym'e gittim. Bi savaş oldu ama ben bişe anlamadım nasıl oluyor bu iş?

Takım: Mavi

Oyundaki İsmim: PatatesAdam

EKLE Dostum
  • Sende GYM Lideri Olabilirsin!

İyi Seyirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaperVR -- 10 Temmuz 2016; 21:50:43 >
  • ReaperVR R kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim video icin.buga girmisim demekki uyuz oldum.gym alaninda son pokemonun enerjisi 0 oyun kilitleniyodu.bug a giriyomus demekki

• İyi akşamlar. Hem konuya hemde WhatsApp grubana alabilirsiniz. IST / Bahçeşehir. 25 yaşındayım.

• Hangi cihaz kullanıyorsunuz benim burda köy gibi hiç bir şey yok konya mahallede ne bilen var nede bişi ... Aksiyon yok siz savaş diyorsunuz ya ben hala nasıl savastıracagımı bıle bılmıyorum
  • Beyler young bende cok ilginc bir hata veriyor. Lure module kullanildiginda butun arkadaslarimda pokemon respawn oluyor ama sadece ben de respawn olmuyor. Diger normal cikan pokemonlarda boyle bir sorun yasamiyorum. Yardimci olandan Allah razi olsun

• gym'e koyudugum pokemonun hp'si 1 gözüküyor ayrıca gym'de savasmak için taktik verebilecek var mı ?
  • Benide dahil edebilirsiniz

• herkese bereketli avlar

beni de ekle hocam eskişehirden
  • Pokestop olmayan yerde yeni pokestop oluşurmu? pokestoplar sömürülmeden kaybolurmu?

• merhabalar beni de ekleyin

• Benide ekleyebilirsiniz arkadaşlar hem whatsapp için hemde grup için FB den de istek gönderdim :)
  • Eskişehir organize sanayiye bayramdan sonra bir hevesle geldim fakat ne pokemon ne pokestop var, akşamı bekliycez artık, hiç olmazsa ev çarşıda, vilayet meydanı hamamyolu tarafları ful pokestop dolu çok şükür
  • wp grubuna eklermisiniz.

• Kolay gelsin özel mesajla attım numaramı whatsapp'dan ekleyebilirseniz sevinirim ve bu lure olayı ne oluyor nasıl kullanıyoruz
  • Beyler yoldaki pokemonları almak istemiyorum ben pokemonumla savaştırıp level atlatmak istiyorum bu olmuyor mu bu oyunda?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.