en son versiyon guncellemesi ne zaman oldu bilen var mi ?
Furkan return senin oyun ne oldu :D
quote:
Orijinalden alıntı: berat9999
varmı oynıyan başlıyorum.
ben oynuyorum live battle da var
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
calisiyorum ya. saldırıları yan efektlerini kodluyorum bayağı zaman alıyor ama az kaldı Abilityler kodladım tamamı çalışıyor şu anda. itemlar kodladım tamamı çalışıyor.
quote:
quote:
quote:
calisiyorum ya. saldırıları yan efektlerini kodluyorum bayağı zaman alıyor ama az kaldı Abilityler kodladım tamamı çalışıyor şu anda. itemlar kodladım tamamı çalışıyor.
valla helal baya güzel olmuş oyun :)
Beyler EFSANEVİ(TANRI)pokemonların nerden çıkdıgını sölerim ama şartlarım var
1_bana neden bu pokemonlarla savasamadıgımı sölerseniz 16 rozet aldm savaşamıyorum
oyundaki adım avatar2734 ekleyin söleyin yerlerini sölerim Regice-Palkia-Dialga-Mewtwo-Rayquaza-Kingdra
güçlü pokelerden Giratina-Regirock-Shaymin
yerlerini sölerm :)
Tüm rozetleri almadan onları kullanamayacağını söylüyor
sağol kardes özelden yolluyorum sana yerleri :)
oyundan pek iyi anladığım söylenemez ama bu normal diğil dimi :) [simage]
[/simage]
Bende Yaklaşık 3 Yıllık Bi PK İndigo Oyuncusuyum Arayacağınız Tüm Efsanelerin Goldları Elimde Var Ama Bende Olmayan Bi Gold Var Regigigas Lvl'i Ne Olursa Olsun 1,5m İc Vereceğim İsteyenle Trade'de Yapabilirim İstediği Pokemonun 100 Lvl'i İle :) ID:shockwavetr Lüzümsuz Tekliflerde Bulunmazsanız Sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: AvCı_27
oyundan pek iyi anladığım söylenemez ama bu normal diğil dimi :) [simage]
[/simage]
Kardeş Kingdra'nın Lvl'i Düşükse Vuruşu Normal Olmuştur Bende Zamanında Dialga'yla 63 Lvl Zekrom 1.267 Vurmuştum
Arkadaşlar, pokemon indigo isim değişikliği ile unova rpg olarak yoluna devam ediyor. Ben de uzun süredir oyunun müptelası oldum. Yalnız sıkıntı şu ki online battle yapacak adam bulamıyorum. Oyunda yapılabilecek herşeyi yaptıktan sonra canım epeyce sıkılmaya başladı. Sıkıntıdan 68 tane 100 lvl pokemonum oldu (: Online battle yapmak isteyen varsa;
username: mcmert
Arkadaş olarak da ekleyebilirsiniz. Hatta sayı yeterli olursa aramızda ufak çaplı bir turnuva bile düzenleyebiliriz. Ayrıca oyuna da hakim olduğumu düşünüyorum. Oyunla alakalı sıkıtınız varsa yardımcı olabilirim.
Yemişim Sizi Ben Az Sonra Saydıklarımla 6 Zekromu Yendim. 16 Pokemonum Var Ve Battle Team 6 Kişidi İşte o 6 LI
75 Lvl Rayquaza. 68 LVL Gruduon 58 lvl Dragonite 38 lvl Golden Dragonite Blastoise 60 lvl Gabite Vardı O Yüzden 6 Dedim Ezi O Tek Vurdular Onu Yok SAYIN :D Çünkü Ne Adama Zarar Verebildi Nede Canı Kaldı Hemen Yattı .D Son Olarakta Rampardos Vardı Herkes Yattı :) Gruduon Kaldı 3 Zekromu Devirdi Aslanım Neyse Şimdiki 7Lİ Battle Teamımı Açıklıyorum
Zephyr Badge Hive Badge Plain Badge Fog Badge Storm Badge Mineral Badge Glacier Badge Rising Badge
[Sinnoh Badges]
Coal Badge Forest Badge
Enesrko. Turkey... Adımdır. Veya Nick O golcufutbolcu ad heralde dasdas rezil oldum .d Şuan 17 Bin Param Var Exp İse 91684 Soru Ve Görüşlerinizi Bana Bildirebilirsiniz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme