Şimdi Ara

||| Pokémon İndigo Ana Konu ||| (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
2
Favori
38.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuboneyi 28 yapınca geliştirdim. Scizor ben Berk'le ortak olduğumda vardı. Pokédexten bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ank_yer_6

Cuboneyi 28 yapınca geliştirdim. Scizor ben Berk'le ortak olduğumda vardı. Pokédexten bak.

Pokédex nerde yahu..Ben bu oyunu fazla bilmiyorum sadece zevkine oynuyorum yardım ederseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snatch. -- 28 Nisan 2008; 21:31:01 >
  • beyler birigeliştidiği pokenin ismini sölermi
  • schyter trade ile gelişir biriyle trade yap
  • Cubone-->Marowak oldu bende...
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_Dæn!éL_-

quote:

Cuboneyi 28 yapınca geliştirdim. Scizor ben Berk'le ortak olduğumda vardı. Pokédexten bak.

Pokédex nerde yahu..Ben bu oyunu fazla bilmiyorum sadece zevkine oynuyorum yardım ederseniz sevinirim..

pokedex: oyundayken en yukarı bak orda var
    scizor trade ile gelişiyor bunun için Scytherını tradeye koy karşılığında başka bi Scyther iste böylece ikinizinkide evrimleşsin yada yeni bi hesap aç onla yap aynısını
  • quote:

Orjinalden alıntı: loodyeyes

quote:

quote:

pokedex: oyundayken en yukarı bak orda var
    scizor trade ile gelişiyor bunun için Scytherını tradeye koy karşılığında başka bi Scyther iste böylece ikinizinkide evrimleşsin yada yeni bi hesap aç onla yap aynısını

Eyw. sağol bu arada level 27 Scyther trade yapacak olan var mı..?

• ben yaparım
  • Kaç level sendeki..?
  • tmm sen baskasıyla yap ben 2 hesap açıp geliştirdim bak bi e-mail daha al yeni hasap aç pokemonda pokeyi orda trade yap sonra tekrar yap gelişmiş olur
  • UP!
  • tuugberk sorunun cevabını biliyorum gittiğin yol doğru sana şöyle açıklayım.mesela bir pokemonun var ve onun 4 tane saldırı seçeneği var ama sen bunlardan bir tanesini çıkartıp yerine başka bir saldırı koymak istiyosun.bunun için myzoneye girceksin-setup pokemon teame girecektin compuskenin üstüne bas orda Learn TM: Show my available TMs die bir seçenek var bunada bas altta eğer bir saldırı öğrenebilecekse .bir cd çıkar ve yanında saldırının ismi çıkar.buna basarsın.beklersin.oyun sana bütün saldırıların dolu der imlecini biraz alta sürüklersen orda pokemonunun 4 saldırısının adı ve yanındada boşluklar olur.bunlardan sana göre en güçsüz saldırı olanının yanındaki boşluğa tıklarsın(boşluğa tıkladığında bir değişiklik olmaz ama biraz beklersen o saldırının çıkıp yeni saldırının girdiğini görürsün)bu kadar kolay.umarın derdine çare bulabilmişimdir

• quote:

quote:

Cubonem var nasıl Marowak yapacam, AlpEren siz ona para mı diyorsunuz..

La cevap bekliyorum Cubone ve Scyther nasıl gelişcek..

Helal Ya Sctyher I Nerden Buldun

• scyter trade ile bnde vardı
  • Scyhter ilk gym'nin üstündeki mapta çıkar.Ayrıca Scyhter Metal Coat diye bir item ile gelişir.Onu da markette 10000$ a bulabilirsin.Cubone yide 28 LwL yap normal gelişim uygula.
  • ben trade ile 26 lwllik scyzoru(yanlış yazmış olabilirim) 10 lwllik charmenderle değişmiştim.charmenderide 9 lwllik metapodu değiştirerek almıştım
  • 55 lwl monkey mi ne o satılır varmı teklif!
  • quote:

Orjinalden alıntı: maskot123s

55 lwl monkey mi ne o satılır varmı teklif!

kardeşim yanlış yazmadın dimi monkey dedin?? bi göster bakalım eğer monkey ise 100 lvllik poke bile veririm..
  • site sürekli takılıyor çok yavaşladı şimdide
  • 100 lvl nasıl yapıyorsunus çok sor değilmi yaf
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.