Şimdi Ara

||| Pokémon İndigo Ana Konu ||| (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
2
Favori
38.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende var 16 lwl kadabra teleport ve psychic büyüleri var

Birde scyter a metal coat takıp trade yapınca oluodu galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert79 -- 20 Haziran 2008; 11:07:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekocan26

tmm arkadaslar bı daha buldum kakuna yaptım ama nasıl butterfree olacak taşla mı oyleyse eger hangı tasla

butterfree ölsen yapamazsın bedrıl olur o caterpi yakala butterfree yap
  • Ya ben electrabuzz yakaladım ve ona thunderbolt eklemek istiyorum

Atak nasıl ekleniyor?
  • eğer ataı aldıysan setub my teama gel.elect.un üstüne bas.orda tm ile ilgili bişey yazan bişey görcen.ona bas aldıın ataklar cıkcak.bas sonra deişmek istediin ataı sec olur.ataı almadıysan thunder ataını tavsiye ederim.thunder al
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert79

bende var 16 lwl kadabra teleport ve psychic büyüleri var

Birde scyter a metal coat takıp trade yapınca oluodu galiba

Kardeş bende 12 lvl
    />
    Raichu ve 25 lvl
    />
    Arcanine

yakaladım daha yeni yani istersen Raichu ya değişelim Kadabrayı nedersin ?

• bnde 18 lvl alakazam var ama deişmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: poke

quote:

Orjinalden alıntı: bekocan26

tmm arkadaslar bı daha buldum kakuna yaptım ama nasıl butterfree olacak taşla mı oyleyse eger hangı tasla

butterfree ölsen yapamazsın bedrıl olur o caterpi yakala butterfree yap

bende sonra fark ettim peki 6lvl ve 10 lvl iki tane abram var onları nasıl geliştircem
  • Abra'ya bi atak ekle.Sonra hemen 16 LwL'a kas.Normal bi şekilde geliştir.Kadabra'yı da Trade ile Alakazam yapabilirsin.

Ayrıca Celebi yakaladım şimdi Solarbeam için para biriktiriyorum biri Ivysaur2a boşa gitti zaten
  • raichu bende var
    yaa abra kasmak kolay arkadaşındedii gibi atak ekleyip lv uplıcan sonra kadabra olucak ve benle trade yapıcan sonra ikiside alakazam olucak:D
  • quote:

raichu bende var
    yaa abra kasmak kolay arkadaşındedii gibi atak ekleyip lv uplıcan sonra kadabra olucak ve benle trade yapıcan sonra ikiside alakazam olucak:D

ok bende zaten 8 lvl abra var tek teleport saldırısı var onu gleiştirim 16 yapim değişiris senle ok mert79 he olur dimi ?

bide şey dicem benim bulbasaur 12 lvl 13olunca uyku ve zehir tozu saldırısı kazanuo ama bende 4 tane saldırı var 13 lvl olunca o 2 saldırıyı nasıl ekleyebilirim yardım edermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 20 Haziran 2008; 15:10:21 >
  • kadabra değişmek isteyenlere açığım
  • quote:

kadabra değişmek isteyenlere açığım

msneni bana pm olarak at da bari oradan daha rahat görüşelim :D
  • peki nasıl atak ekliycem yukarda gördüm ama atağı ekledıkten sonrakı bolumlerı anlatıyor galiba
  • Evet ATack NAsı Eklicez
  • Konuma hala mesaj geliyor, şaşırdım.
  • Abi post kasacağına cevap versene
  • Size bir taktik vereyim Indigo da

Bir cogunuza o kadar cok yarari dokunacak bir pokemon var ismi Drowzee

Bu pokemon karsindaki pokemonu uyutuyor ben bu pokemonla Elite 4 ve lig championu bile aldim Simdi Entei ,raiku , Sucisun ' un pesindeyim

oyundaki ismim God Father
  • bende var ben hypno yaptım cok iyi gercekten ama sorumun cvbını alamadım
  • 38 lvl celebi var Takas yapmak isteyen var mi ?
  • Atak eklemek denen bir sey Herkes yanlis atlatmis atak sana kendisi gelir sen onu su eklersin My Zone > View all my Pokémon / Setup my Battle Team > 2 sema gelior 1. ' si Pokemon Team en fazla 6 tane oluor 2. ' si Butun Pokemonlar > 2. 'sinde Atackin olmasini istedigin pokemon' a tikla > Lear Tm: Show my avaibles Tms > atack gelmisse zaten onceki 4 atagindan biri ile degistir oyle atack eklemis oluorsun Bu kadar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.