Şimdi Ara

Pokémon Karşılaştırmaları | 3. Kıyaslama Bitti Kazanan Tyranitar ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
3.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Feraligatr 4 oy daha aldı liderliğe yükseldi.Oylarınız için teşekkürler.
  • Bence Blastoise'e.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

Bence Blastoise'e.

Oy kullandığın için teşekkürler.
    Yarın ilk kıyaslama bitiyor.
  • loodyeyes, özelliklerine göre sıralayacak olursak en iyisi açık ara Empoleon'dur.
    quote:

Empoleon bitki ve sudan az hasar alıyor ama dövüş ve topraktan 2 kat daha fazla alıyor ayrıca.Stat dağılımı da iyi olmadığından baştan onu eleyelim.

Yav bu nedir böyle bi pokemon ancak bu kadar eksik anlatılır. Madem tüm 2 kat yediği türleri saydın e tüm avantajlı olduğu türleride saysaydın ya. Bu durumda Normal, Su, Bitki, Fly, Psychc, Bug, Rock, Ghost, Dragon, Dark'lardan 0,5. Ice ve Stell'den 0.25. Poison'dan ise hiç zarar görmüyor.
    Total olarak Empoleon'un avantajlı olduğu türler 13 tane iken Blastoise ve Feraligatr'ın ise sadece 4 tane..
  • Bundan sonra yorumlarınız da ilk mesaja kıyaslamanın hemen altına eklenecektir.Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.
  • Kangal alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catres

Kangal alır.

Şikayet edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

quote:

Kangal alır.

Şikayet edildi.

Şikayetinden bize ne?Seninle sertaçın arasında bişey illa millete duyurmana gerek yok.Şikayet edildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: warlic

quote:

Orijinalden alıntı: PR0_BJK

quote:

Kangal alır.

Şikayet edildi.

Şikayetinden bize ne?Seninle sertaçın arasında bişey illa millete duyurmana gerek yok.Şikayet edildi.

Oradaki notta belirttim.Konuyu düzgün kullanalım diye.Sizde aynı şeyi yapmayın diye yazdım.Bana en fazla olacak şey bu şikayetinde mesajım silinir o kadar.

• Oyum Blastoise!
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

loodyeyes, özelliklerine göre sıralayacak olursak en iyisi açık ara Empoleon'dur.
    quote:

Empoleon bitki ve sudan az hasar alıyor ama dövüş ve topraktan 2 kat daha fazla alıyor ayrıca.Stat dağılımı da iyi olmadığından baştan onu eleyelim.

Yav bu nedir böyle bi pokemon ancak bu kadar eksik anlatılır. Madem tüm 2 kat yediği türleri saydın e tüm avantajlı olduğu türleride saysaydın ya. Bu durumda Normal, Su, Bitki, Fly, Psychc, Bug, Rock, Ghost, Dragon, Dark'lardan 0,5. Ice ve Stell'den 0.25. Poison'dan ise hiç zarar görmüyor.
    Total olarak Empoleon'un avantajlı olduğu türler 13 tane iken Blastoise ve Feraligatr'ın ise sadece 4 tane..

Tamam sakin Biliyorsundur kesinlikle ama yine de ben anlatayım, aldığı hasarlara göre sıralamakla hangisinin iyi olduğunu anlasaydık Skarmory oyunun en iyisi olurdu.Ama değil.Neden peki?Çünkü statlarının dağıtımına bakarsan hem sp.atk hem atk'a baya vermiş, hızdan çalmışlar.Mixed sweeper olmak zorunda değil,tek attack ile işi yürütebilirsin, hatta EV eğitimin için başka statlara da verme hakkı kazanırsın.Fera'nın zaten çoğu saldırısı fiziksel fark ettiysen.Yani kısaca:

Hız olmadıktan sonra ilk saldıramadığın sürece nasıl yeneceksin başka bir su pokemonunu?Flash cannon mı?Hydro Pump mı?Aaa ikisi de not very effective!Ne tesadüf!Eee şimdi ne yapacaksın? STAB olmayan saldıralara mı gideceksin.Super effective olan bir saldırı bulamayınca da kalacaksın öyle.
    Ama karşında EV eğitimini attack ve speed'e vermiş bir feraligatr'ın focus punch'ı veya earthquake'i dururken OHKO olmamak için dua edeceksin.Hele bir de choice band varsa vay haline!
    252 Atk,252 Spd,4 hp EV'li,earthquake veya brick break saldırılı,choice band'lı bir Feraligatr'a istediğin stratejiyi dene.Yenmen imkansız bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Oyum Blastoise!

Oyunuz eklenmiştir.
  • Sonraki kıyaslama için Houndoom - Ninetales - Arcanine yapabilir miyiz?

Eğer kabul edilirse oyum Houndoom'a

Şuanki oyum:Blastoise
    YORUM:Feraligatr speed bakımından çok arkada.Öğrenebildiği saldırılardan Ice Fang gayet güzel.Ama Blastoise için bence Hydro Pump çok önemli bir saldırı.Bir artı olarak nintendonun Feraligatr ve diğer su başlangıçlarına Hydro Pump'u koyması gayet saçma olmuş.POmpaları olan tek pokemon Blastoise'dır.Adı üstünde Hidra Pompa.Feraligatr'ın bir pompası olmadığına göre böyle olduğunu kabul etmiyorum.Ama sonuçta var.Onları bu nokta eşitliyor.Bu kısımda iki özellik kalıyor:
    Contest özellikleri.Baktığımızda ve feraligatr'a pokeblock'ları yedirdiğimizde cool puanı arıyor.Blastoise'ınsa tough...Geriye son bir özellik kalıyor:
    Güzellik:Bazı arkadaşlarımıza göre bu mesele çok saçma gelecek.Ama ne yapalımBu konuda göreceli olmakla beraber Blastoise'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum

Bu yorumu ekleyebilirsin

• Oyum : Blastoise

Evet Geri Döndüm
  • Oylarınız eklendi.Blastoise - Feraligatr'dan ilk oyu alan ilk kıyaslamada da birinciliği kazanır.Diğer kıyaslama ise kinatakinin isteği üzerine Houndoom - Ninetales - Arcanine olacak ve ben oylamayı başlatmadan oy kullanmayacaksınız.
  • Başlangıç pokeleri olsa olmazmı mesela chimchar-charmander-cyndaquil

Ama böyle olcaksa oyum belli
  • Blastoise
  • Birde 3. nesil Mudkip i de koysaydık daha çekişmeli olurdu.

edit:Oyum şimdiden Arcanine'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 21 Mayıs 2010; 20:18:13 >
  • Sana puanım dokuz kanka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 21 Mayıs 2010; 21:41:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByNeron

Blastoise

Oyunuz sonucu Blastoise ilk kıyaslamadan birinci olarak ayrılmıştır.Oy kullandığınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.