Ben de Salamance diyorum bu arada bu kıyaslamadan sonra istek alıyor musunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: VarlıksızVarlık
Ben de Salamance diyorum bu arada bu kıyaslamadan sonra istek alıyor musunuz?
Elbette alıyoruz.2 gün sonra kıyaslama bitince isteğinizi iletirseniz oylamaya açarız.
Tyranitar.
quote:
Orijinalden alıntı: CrasHh
Tyranitar.
Oyun eklendi.Arkadaşlar ayrıca 3. kıyaslamadan sonra gelen yorumları ilk mesaja eklemeyeceğim.İlk mesaj da çok fazla yer kaplayacak yoksa.
Tyranitar
Salamance
Oylarınız eklenmiştir.
Garchomp. Pseudo Legendaryler içinden(Metagross,Tyranitar,Dragonite,Salamence,Garhomp) Uber olarak gösterilen tek pokémon Garchomp.Uber pokémon oyunlarında en güçlü ve en çok kullanılan pokémonlara verilen isim.Diğer uberlara örnek olarak Dialga,Palkia,Rayquaza,Groudon,Kyogre falan verilebilir mesela
En zayıfı bana göre Tyranitar.Tipinde böyle vahşilik var ama ultra ve super yediği türler saymakla bitmiyor
Yorumunuz ve oyunuz eklenmiştir.
garchomp
Tyranitar
Bence Garchomp Çünkü Tyranitar öle vahşi Görünsede Çoğu Abilityden Ultra ve Super yiyor Salamancede Buz dan Ultra yiyor garchomp diorum
Salamance..
tyranitar!!!
Tyranitar: çünkü kaya pokesi dragona göre daha avantajlıdır salamance ve garchomp u rahatlıkla ice fang sayesinde yenebilir oyum:Tyranitar a
Garchomp Dragon ve Ground'dur.Buzdan 4x yer.1-2 tanede 2x var.Ayrıca Atağı diğer 2sine göre onun düşüktür fakat bu açığı gerek defans gerek atakdan kapatır. 3. nesilleri sevmem bu yüzden Salamance'yi sevmiyorum Ayrıca HP'si diğer 2sine göre çok düşük.Def ve sp. def ide oldukça düşük sadece atağı fazla. Tyranitar ise birçok türden 2x ve 4x yediği için saymama gerek yok. Oyum Garchomp.
Oylarınız eklenmiştir.
Garchomp
3. Kıyaslamamız bitmiştir ve Tyranitar kıyaslamayı kazanmıştır.4. Kıyaslama için ilk isteği alacağım arkadaşlar.