Şimdi Ara

Pokémon Liquid Crystal Nuzlocke - Bölüm 19

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk video beyler çok fazla kelime hatası yapmışım kusura bakmayın.
    Not: Başta farklı konuşuyorum, 25-30 saniye sonra düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 7 Ekim 2013; 22:58:26 >

• Edit: Videoyu tekrardan yükleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 11 Ağustos 2013; 9:30:21 >
  • Egemert yorum gelmedi diye kafaya takma, bence diğerleri kadar başarılı. Girişte şu tepkiyi verdim, sesini duyunca kafamda canlandı bir insan şekli

"-Egemert bumu la, wtf dedim"

Sonra sesin düzelince :D iyi oldu yani.

2. Bölümü bekliyorum. Şu kısma ekleyeyimmi ? Tıkla o kısım için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 11 Ağustos 2013; 10:00:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YineDc

Egemert yorum gelmedi diye kafaya takma, bence diğerleri kadar başarılı. Girişte şu tepkiyi verdim, sesini duyunca kafamda canlandı bir insan şekli

"-Egemert bumu la, wtf dedim"

Sonra sesin düzelince :D iyi oldu yani.

2. Bölümü bekliyorum. Şu kısma ekleyeyimmi ? Tıkla o kısım için.

Yorum için teşekkür ederim.
    Eklersen iyi olur, good olur diye düşünüyorum bu arada teklif için de teşekkür ederim.

• İlk bölüme göre daha iyi oldu sanki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 12 Ağustos 2013; 4:25:49 >
  • Takip+Destek
  • Takip ettiklerim kısmına ekledim. Growlitheye yazık olmuş, unutmasaydın keşke videoyu devam ettirmeyi.
    İyi gidiyor falkner çok kolay oldu. Gastly çok iyi oldu bellsporut felan çıkmadı iyiki :D Onu kas haunter yap akarsın.

Bana önerebileceğin exp kasması kolay olan, sıkılmadan oynayabileceğim gymler kolay olan pokemon oyunu varmı? Online ofline farketmez.
    Cyrus değişmiş biraz oynadım gym eşşek gibi ya

İlk gymyi geçmeden aşağı iniliyor iyi exp geliyor 25e kastım pokeleri geçtim. Mağara biraz zordu geçtim. İkinci gym'de eşşek gibi , ayrıca ikinci gymnin yanında 20 level pokeler çıkıyor kasamıyorum pokemonlarımı öldürüyorlar :D mağaradan çıkınca sola doğru gidince heron'a gidiyorsun harika düşünmüşler. Ocanadan aşağı inince bir mağara daha var gymyi yenmeden gidebildiğimiz tekrar başlayalım pokemon oyuncuları olarak okullar açılmadan takılalım biraz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YineDc -- 12 Ağustos 2013; 10:43:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazing Spider Man 2 Video Game
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vay hocam sen de mi başladın izlemeden like o zaman
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim.

@CrasHh

@YineDc
    Cyrus'a başlama gibi bir imkanım yok çünkü Mondo harita yapmam için bir teklifte bulundu.Şimdi gelirsem rahat vermez.
    Ha bu arada haritalar yine mi değişmiş?

@LaTTidU*
    Sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 12 Ağustos 2013; 13:56:43 >
  • Vay güzel. Ancak ilk bölümdeki intro speech'i lütfen bir daha tekrarlama. Growlithe'a üzülme, kapı gibi Quilava var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II

Vay güzel. Ancak ilk bölümdeki intro speech'i lütfen bir daha tekrarlama. Growlithe'a üzülme, kapı gibi Quilava var.

Kapı gibi ama eğitmenler Hardcore oynuyor.

• Beyler git gide daha mı iyi oluyor? Yorum yaparsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 12 Ağustos 2013; 18:11:49 >
  • Bölüm 3 Süperdi Yaw Koptum O Müziğe Can Cicegi Gidince
  • Şu oyunun sesi arkaplanda çok rahatsız edici geliyor bana
    Yapılacaklar listesini çok iyi düşünmüşsün
    Çok boş dolaşıyorsun o yüzden vaktin yetmiyor bak Önceden ne yapacağını düşün öyle başla bence bak
    Takip ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 13 Ağustos 2013; 3:38:45 >

• İyi gidiyor. Oyun sesini biraz kısmalısın bence

Benim cyrusta gym3e kadar gelen karakterin nicki neydi? Senin crewede katılmıştım haxball felan atıyorduk hatırlarsan süper olur Ben hatırlayamıyorum :D
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim.

@The Spirit Of Emotions
    Kötü oldu ölmesi yav. Şimdi hırsızın Totodile için elimde güçlü bir şey kalmadı.

@Black Burn
    Harbiden çok boş geziyorum + sürekli pokemonlara bakıyorum.
    Oyunun sesini halletmeye çalışacağım.

@YineDc
    Turquoise olması lazım?

• Uğraştıran bir bölümdü.
  • 3'ü izledim de bence yumurtanın alındığı yeri yakaladığın yer olarak gösterebilirdik. Sonuçta partiye katılıyor orada ve 1 slotu işgal ediyor oyun içinde. Onix'i de alabilirdin Violet'tan. Artık çok geç.
  • quote:

3'ü izledim de bence yumurtanın alındığı yeri yakaladığın yer olarak gösterebilirdik. Sonuçta partiye katılıyor orada ve 1 slotu işgal ediyor oyun içinde. Onix'i de alabilirdin Violet'tan. Artık çok geç.

Aynen artık çok geç.
    Togepi'yi severim aslında ama defansı çok düşük kalıyor, öleceğini düşündüğüm için kasmakta istemiyorum ne yapsam bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

quote:

3'ü izledim de bence yumurtanın alındığı yeri yakaladığın yer olarak gösterebilirdik. Sonuçta partiye katılıyor orada ve 1 slotu işgal ediyor oyun içinde. Onix'i de alabilirdin Violet'tan. Artık çok geç.

Aynen artık çok geç.
    Togepi'yi severim aslında ama defansı çok düşük kalıyor, öleceğini düşündüğüm için kasmakta istemiyorum ne yapsam bilemedim.

Bu sıcakta Togepi kasan maldır. Boşver.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.