Şimdi Ara

Pokémon Liquid Crystal Nuzlocke - Bölüm 19 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus II

quote:

Orijinalden alıntı: EGEMERT.

quote:

3'ü izledim de bence yumurtanın alındığı yeri yakaladığın yer olarak gösterebilirdik. Sonuçta partiye katılıyor orada ve 1 slotu işgal ediyor oyun içinde. Onix'i de alabilirdin Violet'tan. Artık çok geç.

Aynen artık çok geç.
    Togepi'yi severim aslında ama defansı çok düşük kalıyor, öleceğini düşündüğüm için kasmakta istemiyorum ne yapsam bilemedim.

Bu sıcakta Togepi kasan maldır. Boşver.

O zaman fly için saklıyım onu, Pidgey veya Fearow ölürse ona öğretirim Fly'ı.Ama önce Togetic yapmam gerekiyor.

• Videoya çekmeden önce gym liderlerini filan deneme bence hiç sürpriz v.s kalmaz Nuzlocke'ın anlamı olmaz Onun dışında takip ediyorum çok iyi gidiyorsun oyunun zorluğuna rağmen çok iyi kastın pokemonları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Videoya çekmeden önce gym liderlerini filan deneme bence hiç sürpriz v.s kalmaz Nuzlocke'ın anlamı olmaz Onun dışında takip ediyorum çok iyi gidiyorsun oyunun zorluğuna rağmen çok iyi kastın pokemonları

Takip ettiğin için teşekkür ederim.
    Bu arada facecam ile çekmeye başladım videoları, belki daha fazla izlenme alır.
    Ayrıca bugün Yu-Gi-Oh videosu gelecek, yarın ise Pokemon'u koyacağım.

• Bu aralar pek zamanım yok o yüzden kusura bakmayın.
  • Headbutt dene.
  • İlk videoda o sesi duyunca tam kapatıcaktım ama sonradan düzeldi

Videolar güzel eline sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...BeDo... -- 19 Ağustos 2013; 16:21:14 >

• 3-4 Gündür yeni bölüm gelmiyordu, kusura bakmayın beyler.

• Huuuuuuuuuuuu allah belanı vermesin senin.

• @Allen Walker:
  • Bölüm 7:
    Dev oylama sonucu Headbutt. Vapor anılarımızı canlandırdın Emre ile. Bir de çimenlere daldığını çok unutuyon.
  • quote:

Bölüm 7:
    Dev oylama sonucu Headbutt. Vapor anılarımızı canlandırdın Emre ile. Bir de çimenlere daldığını çok unutuyon.

Çimen konusunda haklısın, bazen farkında olmadan dalıveriyorum.

• Bölüm 8:
    Gym kısmında bug olmuş, lider ismi olarak Morty gözüküyor. 4. Gym'in bilgileri yazıyor, o gym ile ilgisi yok. Bir de çok dağınık oynuyorsun. Repel bassana lan artık diye bağırdım bir yerde. Fenalık geldi.
  • quote:

Bölüm 8:
    Gym kısmında bug olmuş, lider ismi olarak Morty gözüküyor. 4. Gym'in bilgileri yazıyor, o gym ile ilgisi yok. Bir de çok dağınık oynuyorsun. Repel bassana lan artık diye bağırdım bir yerde. Fenalık geldi.

Hahaha...
    İyi bari bir sonraki bölüm alayım 10-15 tane Repel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 25 Ağustos 2013; 15:59:32 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 26 Ağustos 2013; 1:01:30 >

• Reyizlerin efendisi Eyvallah. Al bu arada, Magnemite'ı da kasarsın tamam işte.
  • quote:

Reyizlerin efendisi Eyvallah. Al bu arada, Magnemite'ı da kasarsın tamam işte.

Ne demek reyiz.
    Tek oy senden geldi, alacağım galiba. Zaten Magnemite çok iyi oldu, en azından Kantoda işime yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 26 Ağustos 2013; 14:17:25 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 27 Ağustos 2013; 20:53:00 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.