Üzgünüm ama Benden izinsiz eventı düzenlediğiniz için
quote:
Orijinalden alıntı: CrasHh
quote:
Orijinalden alıntı: Uluç.
quote:
Laboratuvaraki yetkim neden gitti ?
?
Cevaplar nerede ?
Doduo sorunu kim doğru cevapladı?Benim sorum %50 doğru %50 yanlış olmazı lazım.Çünkü renginden yazdım rengi farklı olan tek yer boyun () olduğu için aynı anlama gelmesi lazım.Farklı bir soru sorma hakkın yokmu?
quote:
Orijinalden alıntı: CrasHh
quote:
quote:
Laboratuvaraki yetkim neden gitti ?
?
Cevaplar nerede ?
Kardeşim Event yapacaksın diye seni 2-3 saat bekledik,oyunu açmadan önce tasarlamalıydın bunları,Pokemon Center vs yok,savaş sistemi nasıl olacak söylermisiniz acaba ?.Artisliğin lüzumu yok bu arada.
Emre'ye laf söyleyenlere gülüyorum.Admin olmadan kafasına göre event düzenliyor adam ve gelmiş artistliğin lüzumu yok diyor.Saat 4'te başladı event.Oylamada da 16-18 arası çıktı.1'den itibaren bekliyorsanız problem sizde kusura bakmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: PR0_BJK
Emre'ye laf söyleyenlere gülüyorum.Admin olmadan kafasına göre event düzenliyor adam ve gelmiş artistliğin lüzumu yok diyor.Saat 4'te başladı event.Oylamada da 16-18 arası çıktı.1'den itibaren bekliyorsanız problem sizde kusura bakmayın.
Bu o event değil.Bilmeden yorum yapmayalım istersen.Emre eventi düzenlemedi bende onun yerine vereyim dedim,ulaşmaya çalıştım ulaşamayınca ben yaptım.Bu arada forumdan bilgili biriyle görüşmesi lazım,savaş vb için.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PR0_BJK
Bu o event değil.Bilmeden yorum yapmayalım istersen.Emre eventi düzenlemedi bende onun yerine vereyim dedim,ulaşmaya çalıştım ulaşamayınca ben yaptım.Bu arada forumdan bilgili biriyle görüşmesi lazım,savaş vb için.
Emre yetişemiyor bunun için yardımcı alması şart.
Ayrıca event konusunda biraz Uluç. haklı çünkü Crash 20:00da event var dedi ve saat geçti bunun için Uluç millet beklemesin diye eventi yaptı..
Evet,kötü niyet yok ya da Görev üstlenmede yok,zaten uğraştım ettim emek gitti boşa. Emre'nin en az 2-3 Yardımcı alması gerekli,bende bundan yakınıyorum,her seferinde ona söylemek sıkıcı,hem onada yazık.
Bu arada 5.Yumurta için yeni konu açayım mı yoksa sen 2.Yumurta diye değiştirirmisin emre ? Birde çok seçmeli yap.
Bu arada Mesela Charmander'im 4 Saldırı öğrendi yeni saldırı öğrenme işini nasıl yapacağız.