Şimdi Ara

Pokémon Post Walker RP (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
2.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Edit:Sayfa Başı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 8 Kasım 2010; 11:14:35 >
  • Okuldan geldim.
    17:30'da ilk çekiliş başlıcak.
    İkincisi 21:00'da.
  • Crash yumurtamı bugün verebilir misin ?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

Crash yumurtamı bugün verebilir misin ?.

Maalesef hepsini Pazar günü vermek zorundayım Uluç.
  • Ama yeni haftaya girdik,haftaya pazartesi alırım diğerini

Bu arada oyun hakkında geniş bir yazı ile birlikte olacağım sizinle..Yakında..
  • quote:

Ama yeni haftaya girdik,haftaya pazartesi alırım diğerini

Bu arada oyun hakkında geniş bir yazı ile birlikte olacağım sizinle..Yakında..

4 gözle bekliyorum yazını.
  • Bu oyun hakkında düşüncelerimi okuyacağınız bu yazı,hiçbir art niyet içermemektedir...

1)Oyunda mutlaka ve mutlaka bir yazılım dili kullanılmalıdır,tüm aksiyonları adminin yapması hem bizi hem kendisini yorar.
    2)Oyunda savaş sisteminin nasıl olacağını çok merak ediyorum.
    3)Oyunda Pokemon Merkezi olayı yok
    4)Daycare sevisinde pokemonlarımıza seviye atlatamıyoruz Örn.1 Sv.=6 Saat 1 Sv.=100 Eğitmen Parası
    5)Oyunun daha rahat ve verimli olması için mutlaka domain alınması ve geliştirilmesi lazım,bu geliştirme için oyuna yardım edebilecek bir kişiyle anlaşılması ve bunun gerçekleştirilmesi gerekmetedir.
    6)Oyunda otomatik çekiliş sistemi eklenmeli.
    7)Yumurta ısıtma,nadir şeker verme konularındaki anketlerin hergün resetlenmesi ve önceki günden kalanların eklenmesi gereklidir yoksa çok hesap hatası ortaya çıkacaktır.

Biliyorum bu söylediklerim ha deyince olmuyor,fakat bunlar olmazsa oyunun çok zevkli olacağını sanmam

Bu arada oyunu açacak kadar kendinde özgüven duyan Emre kardeşime saygılar,sevgiler.Lütfen yazdıklarıma kırılma gerçekler acıdır,zaten kötü birşey olmadığını düşünüyorum.

Tekrar Saygılar.

Suha Uluç Kesik.

• Uluç'un hikayesi...

Uluç 10 Yaşında küçük bir çocuktur,pokemonları Charmander,Igglybuff,Combee,Pidgey ve Gizemli pembe yumurtasıyla çok mutludur.Okullarında Pokemonlara izin verilmediğinden,onlarla okuldan döndükten sonra kalan boş vakitlerinde ilgilenmektedir.Charmander'ini yanından hiç ayırmaz,Iggybuff'u ise ailesine destek olmak amacıyla uyuması gereken bebeklerin ebeveyn'lerine bırakarak ufak bir gelir sağlar.Combee'si ise onun için eve her gün taze bal getirir,Pidgey ise henüz minik bir yavru olduğundan pek birşey yapamaz fakat Uluç onu büyünce avcılıkta kullanmayı düşünmektedir,ailesiyle birlikte mutlu bir şekilde yaşayan Uluç,Beşiktaş'ta yakında düzenlenecek olan ilçeler arası Pokemon Turnuvasına'da katılmayı düşünmektedir.

Bu yazıda adı geçen tüm kurum,kuruluş ve bireyler hayal ürünüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uluç. -- 8 Kasım 2010; 19:33:09 >

• Bu yarışma koşu yarışması gibi mi olacak ?
  • quote:

Bu oyun hakkında düşüncelerimi okuyacağınız bu yazı,hiçbir art niyet içermemektedir...

1)Oyunda mutlaka ve mutlaka bir yazılım dili kullanılmalıdır,tüm aksiyonları adminin yapması hem bizi hem kendisini yorar.
    2)Oyunda savaş sisteminin nasıl olacağını çok merak ediyorum.
    3)Oyunda Pokemon Merkezi olayı yok
    4)Daycare sevisinde pokemonlarımıza seviye atlatamıyoruz Örn.1 Sv.=6 Saat 1 Sv.=100 Eğitmen Parası
    5)Oyunun daha rahat ve verimli olması için mutlaka domain alınması ve geliştirilmesi lazım,bu geliştirme için oyuna yardım edebilecek bir kişiyle anlaşılması ve bunun gerçekleştirilmesi gerekmetedir.
    6)Oyunda otomatik çekiliş sistemi eklenmeli.
    7)Yumurta ısıtma,nadir şeker verme konularındaki anketlerin hergün resetlenmesi ve önceki günden kalanların eklenmesi gereklidir yoksa çok hesap hatası ortaya çıkacaktır.

Biliyorum bu söylediklerim ha deyince olmuyor,fakat bunlar olmazsa oyunun çok zevkli olacağını sanmam

Bu arada oyunu açacak kadar kendinde özgüven duyan Emre kardeşime saygılar,sevgiler.Lütfen yazdıklarıma kırılma gerçekler acıdır,zaten kötü birşey olmadığını düşünüyorum.

Tekrar Saygılar.

Suha Uluç Kesik.

1-Yazılım dili maalesef şimdilik bilmiyorum.(2sene sonraki halim öğrenecek ama)Eğer biliyorsan hem size hem bana iyilik yaparsın.
    2-Trainer of Kanto diyorum. :)
    3-Doktorlar ne güne duruyor. :)
    4-Gpxplusta da olmuyor.Zaten level atlamalk kolay daha ne istiyorsunuz?İleride geliştirebilirim.Belki.
    5-Para biriktiyorum.Siteye de konu açıcam.Eğer hafif miktarda desteklerseniz iyi bir domain alabiliriz.
    6-O konuda msnde görüşelim.
    7-O konuyu düzgün ilerletmeye çabalıyorum.Küçük hesap hataları olabiliyor ara sıra.

Teşekkürler.Bu konularda eksiklikleri gidermeye hep birlikte çalışacağız.

• Yazılım dili öğrenmeye yeni başladım(C)Şuan bir yardımım söz konusu değil fakat Furkan belki destek verir,domain için maddi destek konusu benimde aklımdan geçti fakat insanlar daha ne kadar süreceğini bilmediği bir oyuna para yatırmak istemez,haklılar.Pokemon iyileştirme otomatik olmalı,doktorların keyfine göre değil.Seviye atlamak kolay ama yinede böylece daha kullanışlı olur.

Msn yerine Oyunun Sohbet bölümünden ya da PM'den konuşalım.
  • Bilmiyorum CeFurkan dester vermez bence.
    Çok sevdilerse belki verirler.Yani 5ytl gibi bir miktar olsa.Fazla olmaz sanırım.
    Pokémon iyileştirmeyi otomatik yapçam doktorlara bir alternatif yapçam.
    Seviye atlamayı bu hafta içinde halledebilirim.
    Tamam oyundayım ben
  • PM'ni bekliyorum.
  • 5 tl yatırım yapabilirim 2 ayda 1.Ama oyunun fazla açık kalcağını zannetmiyorum.Çünkü çok oyun açıldı.Rp,Mmorpg,Eclipse,Elysium diamond ve şuana kadar kalan tek oyun Pokémon Craft.Bunun sebebi ise Furkanın 7/24 saat çalışması.Eğer sende üzerinde durursan ve güzel bir oyun yaparsan herkes Premium alır ordan host mu domainmi ne yaparsın bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

5 tl yatırım yapabilirim 2 ayda 1.Ama oyunun fazla açık kalcağını zannetmiyorum.Çünkü çok oyun açıldı.Rp,Mmorpg,Eclipse,Elysium diamond ve şuana kadar kalan tek oyun Pokémon Craft.Bunun sebebi ise Furkanın 7/24 saat çalışması.Eğer sende üzerinde durursan ve güzel bir oyun yaparsan herkes Premium alır ordan host mu domainmi ne yaparsın bilemem.

Yanlış hatırlamıyosam adam İTÜ menzunu.Olsun o kadar.
    Ayrıca teşekkürler.
  • Bencede oyunun ömrü 2-3 Aydan uzun olmayacak iyi reklam yapmazsan,CeFurkan'ın taktiği kullan.Bu arada PM Gelmedi hala.
  • İçimi kararttığın için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

İçimi kararttığın için teşekkür ederim.

• ya meslek nasıl secicem bi turlu bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.