Sonuçta fiyatları TL cinsinden yazabilirsin, poke topunun fiyatını düşünürsün, bir de ailesi her ay bu çocuğa para verebilir buda banka tarzı bir yerden bu parayı çekebilir, ama ailesinin verdiği para yetmez ve Rony pokemon savaşında başkalarını yenerek para kazanmaya başlar.
Fikir çok güzel bunu uygulicam. yalnız tl biraz saçma olmaz mı bütün isimler yabancı, para birimi türk lirası
Doğru ya onu unuttum Değiştirirsin para birimi basit iş
Hepsini okudum Animeye bağlı kalmışsın.Yakında bende yazmayı planlıyorum.İlginç fikirlerim var.Diğer pokemonlarıda ekle bi Pikachu bi Bulbasaur tarzı.Ash'deki pokemonları yakalamasanda olabilir.Bu arada Master Ball sanırsam 1 tane vardı animede.
ya virdianın hemen arkasında olmasa çok iyi olcak pek bir uzun yol yokki
quote:
Orijinalden alıntı: Abyss
Hepsini okudum Animeye bağlı kalmışsın.Yakında bende yazmayı planlıyorum.İlginç fikirlerim var.Diğer pokemonlarıda ekle bi Pikachu bi Bulbasaur tarzı.Ash'deki pokemonları yakalamasanda olabilir.Bu arada Master Ball sanırsam 1 tane vardı animede.
Animede bir tane var dediler önce, Hoenn'de başka bir kaç eğitmende de görüldü ama Senin de senaryonu bekleriz bakalım nasıl bir şey çıkacak
quote:
Orijinalden alıntı: berat9999 ya virdianın hemen arkasında olmasa çok iyi olcak pek bir uzun yol yokki
Afedersin tam anlayamadım
quote:
Orijinalden alıntı: Fairy Tale
quote:
Animede bir tane var dediler önce, Hoenn'de başka bir kaç eğitmende de görüldü ama Senin de senaryonu bekleriz bakalım nasıl bir şey çıkacak
quote:
Orijinalden alıntı: berat9999 ya virdianın hemen arkasında olmasa çok iyi olcak pek bir uzun yol yokki
Afedersin tam anlayamadım
Berat adlı arkadaşımızı anlayan çıkmadı bu güne kadar.
Takip ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: CrimeanBt
Takip ediyorum.
Teşekkür ederim
2. bölümü ekledim. Buradan okuyup fikirlerinizi belirtebilirsiniz.
Karakterleri güncelledim. Bunu ve diğer üçünü görebilirsiniz.
Okudumda savaşları beğenmedim diyim. Daha güzel yapabilirsin
bence senaryona brock gibi birinin koymalısın habire yemeğe para verilmez :D
Okudum güzel gidiyor okurken FM oynuyordum gol yemişim. Savaşları sevmedim.Saldırıların Türkçe ismini kullansan daha iyi olur.Şuanda animeden bi farkını görmüyorum sadece adları değişmiş gibi karakterlerin.
Yok Türkçe saldırı isimleri güzel olmaz. Orjinalliğini kaybeder. En iyisi etkileyici bir savaş yapması bence. Animedende farklı olmalı tabi.
Abyss: MSN'e gel.
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Okudumda savaşları beğenmedim diyim. Daha güzel yapabilirsin
Savaşları yazarken ben de sıkılıyorum. Aklında varsa bi tarz söyleyebilirsin, ihtiyacım var gerçekten
quote:
Orijinalden alıntı: burak100000
bence senaryona brock gibi birinin koymalısın habire yemeğe para verilmez :D
Ya zaten birini daha eklemeyi ben de düşünüyorum da çok çelişkideyim
quote:
Okudum güzel gidiyor okurken FM oynuyordum gol yemişim. Savaşları sevmedim.Saldırıların Türkçe ismini kullansan daha iyi olur.Şuanda animeden bi farkını görmüyorum sadece adları değişmiş gibi karakterlerin.
Animeden farkı yok gibi mi Ne benzerliği var ki anlamadım
Pikachu kalkar yıldırım kullanır ıskalar. Sonra darbe yer. Darbeden sonra zorlanır ama kalkmayı başarır. Sonra devam eder
Ash de Pikachu ile başladı sonra Bulbasaur falan.Pidgey vs. Sende öyle. Roket takımı aynı pokemonlar vs. Şu Maya farklı o kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Pikachu kalkar yıldırım kullanır ıskalar. Sonra darbe yer. Darbeden sonra zorlanır ama kalkmayı başarır. Sonra devam eder
Geniş zaman kullanayım yani
quote:
Ash de Pikachu ile başladı sonra Bulbasaur falan.Pidgey vs. Sende öyle. Roket takımı aynı pokemonlar vs. Şu Maya farklı o kadar.
iyi de başta çıkan pokemonlar belli; rattata, pidgey, caterpie, weedle. caterpie yakalayacaktım, yine ashe özenmiş gibi olacak diye vazgeçtim. roket takımı da beedrill ve butterfreeye sahip oldu mu ki
aslında cok iyi diyemiycem hatta sıkıldım okurken buna biraz resim katarsanız cok daha iyi olur bence
quote:
Orijinalden alıntı: DaRKs..
aslında cok iyi diyemiycem hatta sıkıldım okurken buna biraz resim katarsanız cok daha iyi olur bence
derhal. beşinci bölümden itibaren daha renkli bir şey yapıcam