Bildirim
Pokémon Stadium Playthrough - <Tamamlandı> (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Diğer bölümün özeti:
-
O Değilde Bulbasaur un bir sesi var mübarek Stealix gibi :D -
-
Reyiz sana bir taktik vereyim, daha doğrusu oyunun hatası.
Bir sonraki savaşta Tentacruel'i al ve sırf Wrap ile saldır, hem rakibe her el hasar veriyor hem de rakip saldırı yapamıyor.
Edit: Bulbapedia'ya baktım 1.Jenerasyonda Wrap saldırısı rakibin saldırısını engelliyormuş hata falan yokmuş yani.İlk seride Wrap saldırısını kullanmadığım için bilmiyordum öğrenmiş oldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 29 Mayıs 2013; 14:58:13 > -
quote:
Orijinalden alıntı: EGEMERT.
Reyiz sana bir taktik vereyim, daha doğrusu oyunun hatası.
Bir sonraki savaşta Tentacruel'i al ve sırf Wrap ile saldır, hem rakibe her el hasar veriyor hem de rakip saldırı yapamıyor.
Edit: Bulbapedia'ya baktım 1.Jenerasyonda Wrap saldırısı rakibin saldırısını engelliyormuş hata falan yokmuş yani.İlk seride Wrap saldırısını kullanmadığım için bilmiyordum öğrenmiş oldum.
Bundan önce öylesine denemiştim ve dediğin gibi aynen.Hatta Wrap'dan önce Toxic yapıyordum.Sonra Toxic-Wrap'la her el 6 falan hasar veriyordum, rakibin HP'si az kaldığında kullanılabilir bir taktik ama halen daha deneme aşamasındayım.
-
-
-
-
Neden gastly ile mega drain atmıyorsun rakibin canını emebilirdin .
Bu arada ilgi azladı gibi oyuna . -
quote:
Orijinalden alıntı: 55voldemort55
Neden gastly ile mega drain atmıyorsun rakibin canını emebilirdin .
Bu arada ilgi azladı gibi oyuna .
Super Effective söz konusu olunca Mega Drain kullanıyorum, yoksa az vuruyor.
Evet son dediğine katılıyorum.Genel olarak bütün videolara ilgi azaldı ama seriyi tamamlamak zoundayım. -
-
Diglett bizi diskoya götür ! -
Best Diglett Ever
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 14 Haziran 2013; 16:48:49 > -
-
Ak Pikachu. -
Birsonraki kupada artık velet pokemonlardan kurtuluruz -
-
Sanırım bu kupada Charizard+Articuno yeterde artar -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X