Şimdi Ara

Pokémon Stadium Playthrough - <Tamamlandı> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
5.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gün bu oyunu oynarken oyunu sövüyorum abi bi en bastaki kupayı alamadım semi finalde takılıyorum random dan hep iğrenç pokemonlar çıkıyor .

Bu arada abi sen bana nerden kura çektiğinin bi linkini atabilirmisin tam o sayfanın ama ben farklı bi yerden çekiyorumda orası biraz şanssız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55voldemort55

Her gün bu oyunu oynarken oyunu sövüyorum abi bi en bastaki kupayı alamadım semi finalde takılıyorum random dan hep iğrenç pokemonlar çıkıyor .

Bu arada abi sen bana nerden kura çektiğinin bi linkini atabilirmisin tam o sayfanın ama ben farklı bi yerden çekiyorumda orası biraz şanssız :D

Semi-final çok zor, cidden benim de en zorlandığım trainer oydu bu oyunda.Bu arada ;

http://www.psychicscience.org/random.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

Her gün bu oyunu oynarken oyunu sövüyorum abi bi en bastaki kupayı alamadım semi finalde takılıyorum random dan hep iğrenç pokemonlar çıkıyor .

Semi-final çok zor, cidden benim de en zorlandığım trainer oydu bu oyunda.Bu arada ;

Abi sky Attack şu animedeki staraptor du sanırım ash in pokesi cesur kuş yapıyodu dışı bi ateş , buz , elektrik fln. oluyordu oyundada bu sky attack sanırım .

• quote:

quote:

quote:

Abi sky Attack şu animedeki staraptor du sanırım ash in pokesi cesur kuş yapıyodu dışı bi ateş , buz , elektrik fln. oluyordu oyundada bu sky attack sanırım .

Staraptor'un kullandığı Brave Bird.

Edit: Yanlış hatırlamıyorsam Noctowl'u Sky Attack kullanmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Cluster -- 20 Haziran 2013; 22:45:09 >

• Çok kolay olmuş ya hiç zorlanmadan tak tak hepsini alıyorsun
  • Çerez gibi gidiyorlar

• tempo düştü gibi
  • Katılıyorum ama düşününce bi videoda 4 kişiyi yenince düşmemişte gibi yinede 2-3 günde bir çıkartsan daha güzel olur bence
  • Seriye ilgi azaldı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Seriye ilgi azaldı gibi.

Azalmadı da izleyici pasif gibi

• Konuyla ilgisi yok ama yeni profil resmi gördüm sende naruto cusun galiba
  • quote:

Konuyla ilgisi yok ama yeni profil resmi gördüm sende naruto cusun galiba

Uzun zamandır öyleyim.Ama özellikle Hidan'cıyım.
  • quote:

quote:

yapma be bende asumayı öldürdü iye onu hiç sevmem inş. spoiler vermemişimdir sana izledin dimi o bölümleri

Edit : Oldumu kardeş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aomine Daiki -- 11 Temmuz 2013; 15:11:19 >

• quote:

quote:

quote:

yapma be bende asumayı öldürdü iye onu hiç sevmem inş. spoiler vermemişimdir sana izledin dimi o bölümleri

Ya kardeşim spoiler butonu koymuşlar oraya hayvan kadar. Küfür yemek hoşunuza mı gidiyor ?

• 55voldemort55: Güncel sayılırım.Nerden biliyim benim böyle güçleri sağlam olan ama aptallaşan karakterlere sempatim var.Bakınız: Buggy mesela.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.