Bildirim
Pokémon Ultra Sun / Ultra Moon - Ana Konu - 17 Kasım'da çıkıyor (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu videodan anladığım kadarıyla USUM Nintendo el konsolları serisine çıkacak son Pokemon oyunu olacak bütün jenerasyonu tek bir oyunda topladıklarına göre...
Büyük ihtimal (benim tahminim) Swich ile bir reboot yaparlar ve yeni Pokemon oyunlarını artık ev konsollarına çıkarmaya başlarlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
USUM 3DS'e çıkacak son Pokémon oyunu evet. Eğer Nintendo yeni bir el konsolu çıkarmazsa Switch'e geçiş yapılacakta seriyi reboot edecek bir durum yok ortada. 8. Jenerasyon'dan devam edecek.
Böyle söyledim çünkü 7 nesil boyunca İlk defa serideki tüm çete liderleri tek bir oyunda toplandı.
Ayrıca generations dizisinde de giovanni oğluna roket takımını tekrar toplayacağını söylemişti.
Bilemiyorum garip olan, adını hatirlamadigim bir sitede birisi demişti en sonunda tüm bölge veya serilerin tek bir oyunda toplanacağı ve bunun son Pokemon oyunu olacağı gibisinden birşey yazmıştı ve bu fan sitelerinde yıllardır tartışılıyormuş.
(Evet yazdıklarım saçma fakat bir yerde okumuştum ve son 2-3 saattir o yazıyı arıyorum. Gerçekten çok şaşırtıcı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 4 Kasım 2017; 8:51:15 >
Ayrıca fark ettiniz mi son videoda archie ve maxie nin ilk Ruby ve Sapphire halleri gözüktü ORAS konseptinden vazmı geçildi acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Pokemon dustu arkadaslar
Indirebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
linki vereydin bari yada Gugıla ne yazınca çıkıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: crash95
linki vereydin bari yada Gugıla ne yazınca çıkıyor?
pm -
Zamanında NNID hesabını İngiltere gibi pahalı bir ülke seçtiyseniz ve bu yüzden pokemon oyunları 200 liraya geliyorsa e-shoptan çok güzel bir site buldum Games Rocket diye. Eğer direkt olarak e-shoptan alacak olsam 200 liraya gelecekti ancak buradan alınca 140 liraya geldi,bu kod yalnızca Pal 3DS'lerde çalışıyor. Herkese tavsiye ederim. -
Hocam sitenin ve siteden satın aldığımız içeriklerin sakata gelme ihtimali var mı?
Bilmiyorum, ben de ilk defa buradan alışveriş yaptım. 9 Kasım'da sipariş vermiştim, bugün ellerine pre-order kodları ulaşmış bana birkaç saat önce gönderdiler kodu oyun da iniyor şuan. Oyun inmeye başladıktan sonra sakata gelinmez herhalde ama kesinlikle arkasında durabileceğim bir site değil, dediğim gibi benim de ilk alışverişim. -
Ultra Sun Moon metacritic'e 89 ile girmiş bulunuyor.. -
-
Şimdi baktım da USUM CİAngel a düşmüş indirmek caiz midir Nihat hocam? İndirirsek ban yer miyiz?
Pal 3DS sahipleri için son 2 saat
Günaydın,
Ben başlıyorum indirmeye. Acaba Dark Souls Return to Lordran Etkinliği gibi beraber char açıp beraber mi bitirsek oyunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 17 Kasım 2017; 5:55:16 >
İndirecek olan arkadaşlar oyun 3.522,36 MB haberiniz olsun.
Ulan İlk gün hevesimiz kursağımızda kaldı oyunu indirdin oyun açılmıyor ikona tıkladıktan sonra ekran kararıyor (load yapıyor) sonra direk home menuye geri atıyor hiç bir hata mesajı da yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X