Bildirim
Pokémon Ultra Sun / Ultra Moon - Ana Konu - 17 Kasım'da çıkıyor (4. sayfa)
JACK & JONES Erkek Jjestar Jj Sweat Hood Noos Kapüşonlu sweatshirt : Jack & Jones: Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0BHXHQG7R
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
Oyun cok agir degil mi arkadaslar. Her battle'dan sonra 2-3 saniye bekliyorum. Benimkinde mi bi sorun var acaba. -
-
Mystery Gift olması iyi oldu cidden İnşallah parlak Zygarde da Nintendo Network üzerinden olur ama bu sırayla giderse kod dağıtımı olacak gibi. -
Normaldir muhtemelen. Eğer cihaz Old 3DS ise iyi bile olabilir -
Pokemon Ultra Sun ve Moon arasındaki fark nedir.Yani ikiside aynı oyun değil mi?
Birde bu oyunlar New 2ds XL oynanabiliyor mu kusuruma bakmayın lütfen ds platformuna merak sardım araştırıyorum çok yeniyim.
Yardımcı olursanız sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: viktor1574
Pokemon Ultra Sun ve Moon arasındaki fark nedir.Yani ikiside aynı oyun değil mi?
Birde bu oyunlar New 2ds XL oynanabiliyor mu kusuruma bakmayın lütfen ds platformuna merak sardım araştırıyorum çok yeniyim.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet, 2DS XL ile oynayabilirsiniz. Iki oyun arasindaki en bariz fark bazi Pokémonlar bir sürümde var, digerinde yok ve maskot Pokémon'un hikayesi cok kücük detaylarla daha farkli isleniyor. Ben genelde hangisini alacagima o oyunda cikan Pokémon'lara göre karar veririm. Vulpix icin Sun almistim örnegin.
Farki surda görebilirsinizpokemondb.netPokémon exclusive to Ultra Sun or Ultra Moonhttps://pokemondb.net/ultra-sun-ultra-moon/exclusive
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 28 Ağustos 2019; 19:9:7 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X