Şimdi Ara

Pokémon Yürüyen Cesetler-Sezon 1:Karanlık Günler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar senaryolara sardım.Senaryo okumayı seviyorum ama okumaktan çok senaryo yazmayı seviyorum.Dün aklıma farklı bir konu geldi ve bugün bunu Dh'de uygulamak istedim.Başlıktan senaryo konusu anlaşılmıştır sanırım.Fazla söze gerek yok.Umarım seversiniz:

Bölüm 1:Umutsuz Yaşam

Crash dünyada yaşayan canlı tek Pokémondu veya kendini öyle görüyordu.Crash bir Bulbasaur'du.Yukarıdaki resim bina duvarlarına,ağaçlara veya şehirlerdeki sokak lambalarına astığı ilanlardan sadece biri.Bulbasaur'a umut veren tek şey bu yazıları birinin okuyup ona ulaşması.Yoksa o da karanlığa yenik düşmüş dünyanın bir parçası olacak.Diğerlerinin yenik düştüğünden veya kaçtığı hakkında haberi yoktu.Gün içinde tek bilmek istediği günü atlatabilecek olup olmamasıydı.Dünü ve bugünü hep aynı geçiyordu...Monoton...
    -Sabah kalkar, oyuğundan çıkıp etrafı kolaçan ederdi.
    -Stoklarına bakar, yiyecek azsa etraftaki ağaçlardan meyve temin ederdi.
    -Haftada bir Tentacruel Kuyu'suna gidip tohumlarına mürekkep depo ederdi.
    -Hergün saat 15:00'da Ay Dağı'nın önündeki çimlerde beklerdi.
    -Güneşin batışına kadar orada zaman geçirir, güneşin batışıyla umutlarının da batışını görmüş olurdu.
    -Aceleci adımlarla oyuğuna doğru yol alırdı.Bazı günler uyuyamazdı.Şarkı söylemek isterdi ama ses çıkarmaktan korkuyordu.

Sıkıcı günlerini düşündü ve uyudu.

Sonra yine sabah oldu.Yine kavurucu yaz günlerinden biriydi.Ama dağın içi serin olduğu için bunu farketmek zordu.Her sabahki gibi kalktı.Sol tarafındaki bulunan su birikintisiyle yüzünü yıkadı.Canı yemek yemek istemiyordu.Belki kendini böyle cezalandırıyordu ama açlıktan ölse bile onlara yem olmayacak mıydı?Dağ'ın girişinden çıktı etrafı kontrol etti.Görünürde hiçbirşey yoktu.Yemek deposuna baktı ; orada onu 3-4 gün daha idare edicek meyve vardı.Arkasındaki soğandan kırbaç şeklinde olan sarmaşıklarından birisini çıkardı.Bunun rengi diğerlerinden çok koyuydu.Onu sıktı ama yere 2-3 damla mürekkep damladı.Mürekkebin bitmiş olduğunu anladı ve Tentacruel Kuyusu'na yol aldı.İsmi Tentacruel Kuyusu olmasına rağmen içersinde hiç Tentacool yoktu.Kuyuya varmıştı.

Koyulaşmış ve bakımsız olan sarmaşığını uzattı.Mürekkeple dolu olan suya batırdı ve çekmeye başladı.Yeterli kadar mürekkep çektiğini anlayınca sarmaşığını geri çekti.Kuyunun yanına yaptığı güneş saatine baktı.Saat neredeyse 15:00'a geliyordu.

-Lanet olsun!
    diyerek koşmaya başladı.Normal yoldan gitse yarım saatte ancak oraya varırdı.Bu da onun için bir kayıp olurdu.Kestirme bir yol biliyordu.Eskiden diğer Bulbasaur'larla yarış yaparken hep bu yolu kullanırdı.Koşarak giderken arka ayaklarından biri dikenli bir sarmaşığa takıldı.Ayağı kanamaya başlamıştı.Koşarak yoluna devam etti ve dağın girişinde birini gördü.
    -Onlardan olabilme ihtimalini de düşün Crash...
    dedi kendi kendine.Zaten oradaki Pokémon yavaş adımlarla etrafta dolaşıyordu.Onlardan biri olduğuna şüphesi kalmadı Crash'ın.Onların güneşin altında dolaşabildiğini biliyordu ama aşırı güneş ışınlarında kömüre dönüşeceklerini de biliyordu.Soğanıyla güneş ışınlarını soğan sararıncaya kadar topladı

ve bağırdı:

-SOLAR BEAMMM!!!!

-BÖLÜM SONU-

Bölüm 2: Yeni Bir Dost

Crash bağırdı:
    -SOLARRR BEAMMM!!!
    Güneşin ışınları oradaki zombiye benzer nesneye büyük bir küme halinde çarptı.Çarpmasıyla bağırdı:
    -AARRRGHHH!!!

Bulbasaur hedefi vurduktan sonra iri cüsseli canlı veya cansız varlık sallandı ve yere düştü.Yere düşmesiyle PATT diye bir ses çıktı.Ardından kesilmeyen bir horlama sesi duyuldu.Crash onun yanına gitti.Ölmüş olması lazımdı ama Crash kafasında soru işaretleriyle ona yaklaştı.Zombiye benze hiçbir yanı yoktu.Crash bir kere daha saldıracaktı ama vazgeçti çünkü onun da normal olma ihtimali vardı.Ne olduysa işte o an oldu.
    Garip canavar ayağa kalktı ve Crash'in üstüne yuvarlandı.Crash bunun etkisiyle ağaca çarptı.Crash'in son duyduğu ses:

-Lanet olsun!
    idi.

Crash gözlerini açtığında mağaranın girişindeydi.
    Bir ses:

-Sen iyi misin?
    diyordu.Dikkatli baktığında onun kendisine yuvarlanan canlı olduğun anladı.Bu bir Snorlax'tı.Bir yandan Crash'e bakıyor bir yandan elindeki elmayı bitirmeye çalışıyordu.

Snorlax:
    -Eminim ısırılmamışsındır genç Bulbasaur, yoksa seni öldürmek zorunda kalacağım.
    -Hayır…Isırıldığımı nereden çıkardın?
    -Arka bacaklarından biri yaralanmış.
    -Koşarken dikenli bir sarmaşığa çarpmıştım.İsmin ne?
    -Ne önemi var?Ama merak ediyorsan söyliyebilirim.Ben Josh.

Crash yerden doğruldu ve:
    -Ben de Crash.Tanıştığımıza memnun oldum Josh.Peki neden bana saldırdın?
    Josh gülerek:
    -Heh..Sen Solarbeam saldırısını yaptıktan sonra çok fazla güneş ışığı gözlerimi kamaştırdı ve uykumu getirdi.Ben de uykuya daldım.Uyandığımda seni bir zombi sandım ve saldırdım.
    Dedi.
    -Ben de seni zombi sanmıştım.Ama seni yakından görünce anladım.Ama biraz geç oldu.Sen beni şu yaptığım sayfalardan mı buldun?
    -Evet.Aslın…

Diye devam ederken Josh aniden geyirdi
    -Özür dilerim.Bu kadar fazla yiyince geyirmemek elde değil.
    Dedi.Saat 17:00 civarıydı.Güneş yavaş yavaş batıyordu.Crash:
    -İçeri geçelim.Hava birazdan kararır!
    Dedi endişeyle.Josh ve Crash dağın içine girdiler.Josh:
    -Eee!Nerede kalıyorsun?
    Crash oyuğunu gösterdi.

Josh:

-Burası bize yetmez Crash!
    Dedi ve duvara vurdu.Duvar çatladı.Bir kere de göbeği ile vurdu ve duvardaki oyuk genişledi.Josh:
    -Şimdi daha iyi.
    Dedi gülerek.
    Crash ve Josh içeri girdiler.Crash birşeyler atıştırıyordu.Bugünkü macera karnını acıktırmıştı.Josh, Crash’a bakarak:

-Hikayen nedir Crash?
    Dedi.Crash’in gözünden bir damla yaş süzüldü ve ağlamaya başladı.
    -BÖLÜM SONU-

KARAKTERLER

Karakter Alımı Şuan:Kapalı
    Senaryoda adınızın geçmesini istiyorsanız
    -Senaryodaki Nick'inizi ve Senaryodaki Pokémonunuzu belirtmeniz gerekir.(Pokémon Kanto'dan olmalı ve efsane olmamalıdır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 23 Ocak 2011; 21:22:04 >

• İsmim Josh
    Pokemonum Snorlax
  • Ekledim.Bir dahaki bölüme kadar karakter alımı kapalı.
  • Kızmada bir dahaki bölüm için yer varsa
    İsim Totodile
    Pokemon Charmender
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharpSeyf

Kızmada bir dahaki bölüm için yer varsa
    İsim Totodile
    Pokemon Charmender

Kapalı diyor.Açtığında yazmak daha mantıklı değil mi ?
  • Güzel olmuş.Sanki biraz zombi havası var gibi
  • biraz ben efsaneyim gibi olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemert35

biraz ben efsaneyim gibi olmuş

Aynen.
    Anlatış tarzın güzel
  • İlginç ama okurum ben bunu :)
  • güzel olmuş takip edeceğim
  • Bölüm 2: Yeni Bir Dost

Crash bağırdı:
    -SOLARRR BEAMMM!!!
    Güneşin ışınları oradaki zombiye benzer nesneye büyük bir küme halinde çarptı.Çarpmasıyla bağırdı:
    -AARRRGHHH!!!

Bulbasaur hedefi vurduktan sonra iri cüsseli canlı veya cansız varlık sallandı ve yere düştü.Yere düşmesiyle PATT diye bir ses çıktı.Ardından kesilmeyen bir horlama sesi duyuldu.Crash onun yanına gitti.Ölmüş olması lazımdı ama Crash kafasında soru işaretleriyle ona yaklaştı.Zombiye benze hiçbir yanı yoktu.Crash bir kere daha saldıracaktı ama vazgeçti çünkü onun da normal olma ihtimali vardı.Ne olduysa işte o an oldu.
    Garip canavar ayağa kalktı ve Crash'in üstüne yuvarlandı.Crash bunun etkisiyle ağaca çarptı.Crash'in son duyduğu ses:

-Lanet olsun!
    idi.

Crash gözlerini açtığında mağaranın girişindeydi.
    Bir ses:

-Sen iyi misin?
    diyordu.Dikkatli baktığında onun kendisine yuvarlanan canlı olduğun anladı.Bu bir Snorlax'tı.Bir yandan Crash'e bakıyor bir yandan elindeki elmayı bitirmeye çalışıyordu.

Snorlax:
    -Eminim ısırılmamışsındır genç Bulbasaur, yoksa seni öldürmek zorunda kalacağım.
    -Hayır…Isırıldığımı nereden çıkardın?
    -Arka bacaklarından biri yaralanmış.
    -Koşarken dikenli bir sarmaşığa çarpmıştım.İsmin ne?
    -Ne önemi var?Ama merak ediyorsan söyliyebilirim.Ben Josh.

Crash yerden doğruldu ve:
    -Ben de Crash.Tanıştığımıza memnun oldum Josh.Peki neden bana saldırdın?
    Josh gülerek:
    -Heh..Sen Solarbeam saldırısını yaptıktan sonra çok fazla güneş ışığı gözlerimi kamaştırdı ve uykumu getirdi.Ben de uykuya daldım.Uyandığımda seni bir zombi sandım ve saldırdım.
    Dedi.
    -Ben de seni zombi sanmıştım.Ama seni yakından görünce anladım.Ama biraz geç oldu.Sen beni şu yaptığım sayfalardan mı buldun?
    -Evet.Aslın…

Diye devam ederken Josh aniden geyirdi
    -Özür dilerim.Bu kadar fazla yiyince geyirmemek elde değil.
    Dedi.Saat 17:00 civarıydı.Güneş yavaş yavaş batıyordu.Crash:
    -İçeri geçelim.Hava birazdan kararır!
    Dedi endişeyle.Josh ve Crash dağın içine girdiler.Josh:
    -Eee!Nerede kalıyorsun?
    Crash oyuğunu gösterdi.

Josh:

-Burası bize yetmez Crash!
    Dedi ve duvara vurdu.Duvar çatladı.Bir kere de göbeği ile vurdu ve duvardaki oyuk genişledi.Josh:
    -Şimdi daha iyi.
    Dedi gülerek.
    Crash ve Josh içeri girdiler.Crash birşeyler atıştırıyordu.Bugünkü macera karnını acıktırmıştı.Josh, Crash’a bakarak:

-Hikayen nedir Crash?
    Dedi.Crash’in gözünden bir damla yaş süzüldü ve ağlamaya başladı.
    -BÖLÜM SONU-

• oww snorlaxın olması kötü oldu biraz yiyecek sorunu çıkabilir
  • Gayet güzel gidiyorsun.Bir dahaki bölüm için Pokemonum:Mudkip İsim:Mudkip olarak kalsın

Edit:Okumamışım,sadece Kanto var demişsinO zaman pokemonum:Dratini İsim:gine Dratini olarak kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chip n Dale -- 24 Ocak 2011; 13:03:58 >
  • Kanka yeni dost alımı var bilmiyorum yine yazım sıra gelınce eklersin.

Cubone
  • Teşekkürler.Yeni Pokémonları bekleme listesine aldım.
    Salı günü yeni bölüm gelecek.
  • Eğer Karakter alımı açılırsa :

İsim : Hoxor
    Karakter : Aerodaqtuel
  • Karakter alımı kapalıymış ama ben yazim açılınca eklersin Pokemon gastly
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

Eğer Karakter alımı açılırsa :

Yeni pokemon mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiotiC

quote:

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

Eğer Karakter alımı açılırsa :

Yeni pokemon mu?

Şimdi mi gülücez ?
  • Bölüm 3: Crash'in Geçmişi

Crash’in gözünden bir damla yaş süzüldü ve ağlamaya başladı.Arada sırada ağlayarak hikayesini anlatmaya başladı:
    -“Gözlerimi Pokémon dünyasına ilk açtığımda bir Pokétopunun içindeydim.Belki birkaç gün bu Pokétopunun içinde kalmıştım.Daha sonra içinde bulunduğum Pokétopu sallanmaya başladı ve Pokétopundan dışarı çıktım.Hayatımda ilk kez insanları gördüm.Biri yaşlıydı,beyaz önlüklü bir profesördü.Diğeri ise genç bir Pokémon eğitmeniydi.Profesör , eğitmene :
    -Artık bu Bulbasaur sana ait Crash.
    Dedi.Evet eğitmenimin adı Crash’ti.Benimse ismim o zaman sadece bir Bulbasaur’dan ibaretti.Sonra Crash beni evine Pallet kasabasına götürdü.Birgün Crash ve annesi yemek yerken aniden Pallet Kasabası’nda elektrikler kesildi.

Crash olayı araştırmak için beni aldı ve Viridian Şehri’ne gittik.Şehirdeki insanlar şehri terketmeye başlamıştı.Neden olduğunu soramadan bizden uzaklaştılar.Şansımız varmış ki Crash’i annesi aradı ve elektriklerin geldiğini söyledi.Crash hırslı bir çocuk sayılırdı.Viridian Şehri’ne hazır gelmişken Pewter Şehri’ne gidip savaşarak Kaya Rozeti’ni kazanmak istiyordu.Bu benim için de iyi olabilirdi çünkü daha çok deneyime ihtiyacım vardı.Yolda birsürü hastalıklı insan vardı ve yerde yatıyorlardı.Pewter Şehri’ne vardık ve spor salonuna girdik.Spor Salonu liderinin adı Brock’tu.Crash ,Brock’la kaya rozeti için savaşmaya başladı ve beni seçti.”

Bulbasaur bir yandan göz yaşlarını siliyor bir yandan anlatmaya devam ediyordu.Josh ise onu dinlemeye devam ediyordu.Bulbasaur devam etti:
    -“İlk rakibim bir Geodude’du.Savaş fazla uzun sürmedi.Onu Şarap Kırbacı saldırımla alt ettim.Daha sonra Brock karşıma bir Onix çıkardı.Onix gayet dişli bir rakipti.Uzun süre savaştıktan sonra aniden üstüme doğru hızla gelmeye başladı.Ben de onu tam kapının önünde uyku tozu saldırımla uyuttum.Brock tam bizi tebrik edip rozeti vericekken bir öksürme sesi duyduk.Brock kardeşinin üst katta yattığını ve hasta olduğunu söyledi ve hemen kontrol edip geleceğini söyledi.Ardından bir çığlık sesi duyduk.Bu Brock’un çığlığıydı.Brock’a seslendik ama bizi duymadı.Daha sonra Crash ile ona bakmaya gittik.Brock’un yerede kanlar içinde cesedini gördük.Üzerinde kardeşi Brock’un kollarını ısırıyordu.Kardeşinin gözleri kan kırmızısıydı ve sonra üzerimize gelmeye başladı.Crash hasta olup olmadığını sordu.Ama yanıt gelmedi.Kaçmaya çalıştık.Ama Onix uyumuş haldeydi ve kapıdan geçmemizi engelliyordu.

Çok korkmuştuk.Daha sonra aniden yukarıdaki havalandırma deliğini gördüm.Sarmaşıklarımla kendimi yukarı çektim.Tam Crash’ı da çekmek üzeydim ki Brock’un kardeşi kırbacımı ısırdı.Crash’ten en son duyduğum sözler:
    -BULBASAURRRR!!!KAÇÇ!!KENDİNİ KURTAR!!!!
    İdi.Kaçmak hiç istemiyordum ama Crash’ın isteklerine karşı gelemezdim.Kaçtım , kaçtım ve kaçtım.Kaçarken sadece insanların zombi olduğunu sanıyordum.Ama daha sonra hastalıklı bir Drowzee beni yakalayıp bütün anılarımı silmiş.Gözlerimi açtığımda Ay Dağı’ndaydım.Bir Clefairy ve bir Kadabra ile tanıştım.Bana baktılar.Yardım ettiler.Hatta Kadabra benim anılarımı geri getirdi.Kadabra bana “Crash” diyordu.Çünkü hastayken bu ismi sayıklamışım.O yüzden adımı Crash koydum.Bir sabah uyandığımda Kadabra ve Clefairy burada yoktu.Bana not bırakmışlarıdı.Bana burada kalmam gerektiğini ve yardım getireceklerini söylemişlerdi.O andan beri burada bekliyorum.”

Crash(Bulbasaur) hikayesini bitirmişti.Artık ağlamıyordu.Yorgun görünüyordu.Josh ona:
    -İstersen artık yat.Geç oldu.Ya…
    Derken aniden dışarıdan:
    -Uaaaaahh.Aaaaa.
    Diye bir ses geldi.Crash ve Josh mağaranın girişine çıktılar.Gördükleri manzara karşısında şok oldular.Bir sürü zombi insan mağaranın önlerindeydi ve onlara doğru geliyordu.

Crash:

-Lanet olsun!Bugün sizinle tanışmadan önce koşarken bacağım kanamıştı.Kan yere dökülmüş olmalı ki kan izini takip edip buraya kadar gelmişler!
    Josh şöyle dedi:
    -Şimdi ne yapacağımız hakkında bir fikri olan var mı?
    -BÖLÜM SONU-

Bölüm 4 Perşembe günü gelecek ve eklemediğim arkadaşları yavaş yavaş eklemeye başlıyacağım.Bu bölümde öyle bir şansım yoktu.
    Ayrıca konuyu kirletmeyin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrasHh -- 25 Ocak 2011; 21:00:36 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.