Şimdi Ara

Pokémon Yürüyen Cesetler-Sezon 1:Karanlık Günler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel bölüm brock senaryolar tarihinde ilk defa böyle birşeyle karşılaştı
  • Güzelötesi olmuş.
  • Gayet güzel.Konu özelliklede zombi olunca istemesen bile dikkatini çekiyor.
  • Gerçekten süper olmuş.(Zombie Trainer)
     Pokémon Yürüyen Cesetler-Sezon 1:Karanlık Günler
  • Sağol dostum
  • Ellerine sağlık mükemmel olmuş.
  • ellerine sağlık dostum
  • bulbasurda solar beam ve zombiler olayı biraz abartılı ama beğendim fantastik olmuş adım marbelle pokemonum thypholusion
  • quote:

Orijinalden alıntı: megacrazyboy

bulbasurda solar beam ve zombiler olayı biraz abartılı ama beğendim fantastik olmuş adım marbelle pokemonum thypholusion

Teşekkürler.Kanto Pokémonları için alım var sadece.
    Bugün yeni bölümü ekleyebilirim.
  • arbok olsun o zaman ekleyebilirsen sevinirim
  • Beni unutmamışsındır umarım adımı ızın verırsen degıstırcegım
    Ad Semender
    Poke Charmender
  • pokenin adı ajdar
    pokemon jigglypuff

Pokemon ve ad tam uydu bunu kullan bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin_43 -- 31 Ocak 2011; 16:43:03 >
  • bende bi hikaye yazdım bende burada yayımlayacağımda şu spoiler göster şekline nasıl getiriyosun dosyayı
  • Spoiler butonu var ona tıklıyorsun.
  • ok saol
  • eline sağlık çok guzel olmuş senaryolar

İsim Darks
    pokemonumda machamp olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKs.. -- 2 Şubat 2011; 14:17:52 >
  • Pokemon: Abra(Sonra evrimleşebilir)
    İsim: Black
  • Yeni bölümü bekliyoruz
  • evet çok beklettin meraktan ağzımız sulandı
  • Bölüm 4: Mağarada Dehşet

Josh şöyle dedi:
    -Şimdi ne yapacağımız hakkında bir fikri olan var mı?
    Crash:
    -Geri çekilelim.Çok fazlalar.Hepsini haklamamız çok zor.
    Dedi.Josh ve Crash mağaranın içine doğru kaçmaya başladılar.Zombiler yavaş yavaş onlara doğru geliyorlardı.Josh içeri doğru kaçarken mağaranın kenarında gördüğü kayayı mağaranın girişine attı.Bu zombileri bir süre tutmak için yeterliydi.
    Crash:

-Josh!Bu kaya zombileri birkaç saat tutabilir ama sonra içeri doğru akın ederler.Sonra da onlara akşam yemeği oluruz.Bizim için en hayırlı fikir buradan kaçmak olacak.
    Josh kafasını sallayarak onayladı.Crash devam etti:
    -Ben en iyisi yemekleri toplamaya başlıyım.
    Josh:
    -Tamam ben de mağarada ince ve zayıf bir duvar arıyım.Onu kırıp bu lanet olası yerden kurtuluruz.
    Dedi ve mağarada dolanmaya başladı.
    Bu arada Crash yemekleri toplarken zombiler halen daha mağara girişinde üşüşüyorlardı.Kapıya doğru ellerini savuruyorlardı ama hepsi nafileydi. Derken aniden kapıdaki taş büyük bir su kütlesiyle yerinden oynadı.Arada zombilerin geçebileceği kadar boşluk vardı.Zombiler içeri girmişlerdi , aralarında bir de üstü kan içinde rengi solmuş bir Golduck vardı.

Golduck bir yandan yavaş yavaş ilerliyor ,diğer yandan da büyük su kütleleri püskürtüyordu.Crash bağırdı:

-JOSH!!!JOSSSHHH!!!İÇERİ GİRDİLER!!!!!
    Josh hemen Crash’ın yanına döndü.İkisi de korkulu gözlerle zombilere bakıyorlardı ve bir yandan da geri geri adım atıyorlardı.Durumları gerçekten umutsuz görünüyordu.Golduck zombilerin önüne geçti ve göğsünü kabartıp gerinmeye başladı.Josh:
    -Crash!Bir planım var!Görünüşe göre bu Golduck “Hyro Pump” saldırısını kullanıcak.Ben üç deyince kafamı aşağı doğru eğicem ve sonra bütün hızımızla duvara vurup , kaçmaya çalışacağız.Anlaşıldı mı?
    -Anlaşıldı Josh.

Dedi Crash.Golduck göğsünü gerdi ve Josh da saymaya başladı.Bir…iki…üç dedi ve kafasını eğdi.Büyük bir su kütlesi kafasının üzerinden duvara çarptı.Duvar çatlamıştı.Josh bütün gücüyle duvara vurmaya başladı.O duvara vururken Crash su etkisiyle ıslanan toprağa bakıyordu.Toprağın bir bölümü parlıyordu sanki.Crash şaşkın şaşkın baktı ve sarmaşıkları ile toprağı eşelemeye başladı.Kaya gibi bir nesneydi.Tam Crash onu topraktan dışarı doğru çekmeye çalışıyordu ki Josh bağırdı:
    -Crash kır…kırdım!!!Hadi kaçalım!
    Crash parlak kayayı bıraktı ve Josh ile kaçmaya başladı.Hava halen daha karanlıktı.Zombilerin birkaçının daha çatlak duvarın gerisinden geldiği rahat gözüküyordu.Tüm hızları ile koşuyorlardı ; peh hızlı sayılmazlardı ama koşuyorlardı sonuçta.Josh koşarken arkasında baktı.Yaralı bir Pidgey gördüğünü farketti.Durdu ve Crash’e baktı.Crash:
    -Sorun nedir Josh?
    -Sanırım koşarken yaralı bir Pidgey gördüm.
    -Emin misin?
    -Evet.Orada öylesine yatıyordu.Yardım etmemizi bekliyordu.
    -Josh ya o Pidgey de onlardansa…
    -Ya değilse…

Crash istemese de Josh’un önerisini kabul etti.Çünkü Josh ondan daha tecrübeliydi.Josh önde gidiyordu , Crash ise arkasından geliyordu.

Josh yaralı Pidgey’e dokundu ve:

-İyi misin küçük Pidgey?Sana yardım edebiliriz?
    Pidgey yerden kalktı ve havalandı.Hırıltıya benzer bir ses çıkardı ve daha da yükseldi.Sonra Snorlax’a doğru havadan aşağı doğru dalış yaptı.Gagası parlıyordu.Tam Snorlax’ın karnına çarptı.Gagasıyla onun karnını deşmeye başladı.Snorlax elleriyle onu geri fırlattı.Crash ona sarmaşıklarıyla vuracaktı ki havalandı ve bir rüzgar saldırısı ile Crash’ı uzaklaştırdı.Crash kendi kendine:
    -Hayır!Crash’in başına gelenler Josh’un da başına gelmeyecek.Bu sefer gitmeyeceğim!
    Dedi ve Josh’un yanına gitti.Josh yerde yatıyordu.Crash:
    -İ.. iyi misin dostum?
    -Ahh…Hata yaptım Crash…öhö..öhö..Sana…sana güvenmeliydim…beni…af…fet…

Der ve gözlerini kapar.O artık ölü bir Snorlax’tan başka bir şey değildir.Crash onun başında durur ve ağlamaya başlar.Gözlerini kapatır ve yere yatar ağlamaya devam eder.Kafasını kaldırır ve Snorlax’a bakar.Josh’un ayakları ve elleri titremeye başlamıştır.Josh hırlar ve ayağa kalkar.

Crash:

-Josh…Josh…
    Yanıt gelmez.Josh Crash’ı tutar.
    -Bırak…beni..Josh…bırak…beni…
    O arada mağaradan bir ışık çıkar.Büyük kanatlı bir yaratık mağaradan havalanır ve onlara doğru uçar.Josh tam Crash’ı ağzına doğru yaklaştırıp ısırıcakken , Crash’ın gördüğü kanatlı yaratık büyük bir kafa darbesiyle Snorlax’a çarpar.Crash:
    -Sen kimsin?

-BÖLÜM SONU-

Kusura bakmayın.Bölüm geç geldi.İlham perisini birkaç gündür kabetmiştim.Yazma hissi yoktu içimde.Bugüne nasipmiş.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.