Şimdi Ara

Pokémonium MMORPG Beta [Ana Konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
5.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bölümde yapılan yenilikler sonucu konu güncellenecek ve görselleşecektir.

Nasıl Oynalır?

Öncelikle bu adresten oyunu indirin. Daha sonra oyun için üyelik açın (Forum için ayrıyetten üyelik açacaksınız.)

Oyunu Açmam için Neler Gerekli ?

JRE ya da JDK 6 bilgisayarınızda yüklü olması lazım. Buradan ve Buradan
    Ekran kartınızın güncel sürümünü yükleyin çünkü ekran hatası verebilir küçük bi' oyun olsa da.

Pokemonium Pokemall

İndirme adresi burada

Oyundan Üyelik Açma Görüntüsü

(Oyuna başladığınız da 5 Pokétopu ve 1000 Oyun Parası)

-Oyun da "Trainer Level" var, bu sistemde belirli bi' levelde sizlere TM veriyor-

(Örnek: Trainer Level)

15: Cut
    25: Surf
    30: Rock Smash
    35: Strength
    40: Whirlpool

Oyunun Pokédex'i
    />

Savaştan Görüntü

DUYURU: Yakında oyun için değişik rehberler açacağım (Balık tutma, Hızlı level alma, Oyun itemleri hakkında bilgiler), iyi günler.
    Oyunda hep beraber oynamak isteyen arkadaşlar; Buyrun

Oyuncular:
    +14th -Rs (Allen Walker)
    +RS-EGEMERT ( Egemert.)
    +RS-Whitfiled (Whitfield)

Oyuna gelecek olan kişiler Johto bölgesini seçsinler. Ve isimlerinin başına RS koysunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 4 Ocak 2013; 16:55:30 >

• Kesin geliyorum. :D
  • Oyun dediğim gibi beta sürümünde ve belirli hataları var.
  • Beyler yardım ederseniz sevinirim oyun bugda kaldı ve beni ağaçların diger tarafına attı şimdi çıkamıyorum 15 lvl olmanız gerek diyor ben 13 lvlim o agaçları kesip beni çıkartcak biri varmı ??? 15 lvl olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metnad -- 7 Nisan 2012; 5:20:04 >
  • Bende oynayabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metnad

Beyler yardım ederseniz sevinirim oyun bugda kaldı ve beni ağaçların diger tarafına attı şimdi çıkamıyorum 15 lvl olmanız gerek diyor ben 13 lvlim o agaçları kesip beni çıkartcak biri varmı ??? 15 lvl olan varmı

Oyun sitesinin forumuna üye ol sonra bug'da kaldığını söyle onlar gerekeni yapacaktır.

Oyun beta hata olabilir.
  • Oyunda ki buglar giderilince başlarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARK: Survival Evolved [ANA KONU]
    10 yıl önce açıldı
    Humanoid Origin | PS5 | ANA KONU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunu biraz tanıtır mısın ne yapmamız gerekiyor mesela? Amaç bütün gymleri yenmek mi? PvP var mı mesela?
  • Gym'ler açıkmış [TheqeMert] , battle sistemi açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 7 Nisan 2012; 19:27:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crown Clown

Oyun şu an beta olduğu için Gym'ler filan kapalı, Battle yapılıyor.

Gymler açık.
    Az önce Brock'la vs attım 15lvl Tyranitar attı öldüm.
  •  Pokémonium MMORPG Beta [Ana Konu]

[Pokémonlar değişiyor yani
    bunlar gelecek diye bir kural yok ve Rozet verilmiyor bu ayrı bi' bug]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 7 Nisan 2012; 19:55:50 >

• Şu mudkip'im 16 olsun Brock'u yenip pokelerini yazcam buraya ilk mesaja koyarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 7 Nisan 2012; 19:47:56 >
  • Ben oyunu biraz size açim nerdeyse summonerım 15 lvl oldu :D.. Şimdi söyleki her şehirde bildiginiz gibi GYM ler var bunların hepside açık sorun yok.. GYM lerin belirli pokemonları yok onun için bir taktik ayarlıyamıyorsunuz sürekli degişiyor.. normal hikayedeki gibi gitmiyor mistynin 25 lvl blastoise laprası ne bilim golduck felan var tabi degişiyor sürekli.. 3. adaya geçtikden sonra geri dönemiyorsunuz. Dönmek için 15 lvl olmalısınız. Agaçları '' USE CUT '' taktigi ile kesip geçmeniz gerekiyor onun içinde en az 15 lvl olmanız isteniyor.. Ben şimdiye kadar bir tek misty yendim.. ama 15 lvl olim dönüp Brock da yenecem.. Söyleki oyunda Trade sistemi var. PVP sistemi var friend add veya whisper özelligide var all chat de var.. Balık tutabiliyorsunuz herzaman ki balıkçılık lvlnizde ayrı.. Size tavsiyem her ırk dan bir pokemonuz olsun hala ilk şehirde pikaçhu almadım diye çok fena pişmanım.. 4. adadan sonra 15 lvl olmanız ve bol bol paranız olmalı paranızı gereksiz yere harcamayın misal. Bir ''old rod'' 2000 oyun parası.. ileride ''bike'' alcağınızı düşünürsek çok para lazım çok :D Birlikde oynanmayınca o kadar zevkli değil aslında.. ben günde 2 saat anca oynuyorum tek başıma oluna tadı çıkmıyor ama grupla birlikte nerden baksanız rahat 4 saat oynucagınız sıkılmıcagınız bir oyun. '' PWO demiş arkadaşlar ben bakdımda çok karmaşık çok zahmetli bir oyun.. Bu oyun çok daha sade çok daha eğlenceli bazı buglar var.. tabikide oyun daha betada Fightin ortasında 40 yılda bir de olsa takılmalar olur '' old rod '' 15 20 kullanımdan sonra kullanılmaz hala geliyor res atmanız gerekiyor oyuna.. Bu arada ''old rod'' aldıkdan sonra çimenlerdende su pokemonu bulabılıyorsunuz. baya yüksek lvl de hemdee. Şimdilik bu kadar bilgi yeter sanırsam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Crown Clown

[Pokémonlar değişiyor yani
    bunlar gelecek diye bir kural yok ve Rozet verilmiyor bu ayrı bi' bug]

Aslında onlar gelmiyor.Onun yanında Camper var bi tane bunlar onun pokemonları.
    Brock'ta bildigim pokemonlar şunlar;Onix,Kabutops,Tyranitar,Omastar,Aerodactly,Golem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 7 Nisan 2012; 21:06:36 >

• Abi oyun ss lerini kendinizin çekmediğini söylesenize :D 2 SS de neth ismini görünce dedim herelde donanhım haberdeki çocuklardan biri bir ton yazdım iplemedi beni... sonra öğrendim hollandalıymış :D

• Bu arada büyük uğraşlar sonucu brock'u devirdim.
    Oyunda kimse yok mu ? Tek başıma sıkıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 7 Nisan 2012; 21:53:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheqeMerT

Bu arada büyük uğraşlar sonucu brock'u devirdim.
    Oyunda kimse yok mu ? Tek başıma sıkıldım.

vermillion city deyim.. 15 olmayı bekliyorum geri dönmek için
  • Tamam Cerulean gym'i yenip gelirim.
    Edit:Soru soracaktım unuttum
    Balık nasıl tutuluyordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 7 Nisan 2012; 22:32:55 >
  • Size bir şey sorucaktim ben şimdi oyunu indiriyorumda şu JRE ve JDK'den linux,windows,solaris falan yazıyo hangisini indirdğim farkeder mi ?:)
  • Balık old rod diye satın aldığımız bir şey ile tutluyor.. 2k oyun parası istiyor :D

işletim sistemine uygun olanı seç misal ben windows 64 bit seçtim..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.