Şimdi Ara

Pokémonium MMORPG Beta [Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
5.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metnad

Balık old rod diye satın aldığımız bir şey ile tutluyor.. 2k oyun parası istiyor :D

işletim sistemine uygun olanı seç misal ben windows 64 bit seçtim..

tamam teşekkürler,ben linuxtan indirdim start pokémonium.exe'yi tıkladıgım zaman cmd komutu geliyo bir tuşa basın diyo basıyorum kapanıyo bişey olmuyo oyun açılmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perditionn

quote:

Balık old rod diye satın aldığımız bir şey ile tutluyor.. 2k oyun parası istiyor :D

işletim sistemine uygun olanı seç misal ben windows 64 bit seçtim..

tamam teşekkürler,ben linuxtan indirdim start pokémonium.exe'yi tıkladıgım zaman cmd komutu geliyo bir tuşa basın diyo basıyorum kapanıyo bişey olmuyo oyun açılmıyo

tmm işde linux indirdiginden öyle windows indireceksin XP veya w7 kullanmıyormusun ?
  • quote:

tmm işde linux indirdiginden öyle windows indireceksin XP veya w7 kullanmıyormusun ?

evet windows 7 , şimdi jre indirdim kurdum jdk'yi indiriyorum kurunca olucak demi :)
  • Gymler yoluna girdiğinde ve buglar giderildiğinde başlarım ben de o zaman.
  • quote:

quote:

evet windows 7 , şimdi jre indirdim kurdum jdk'yi indiriyorum kurunca olucak demi :)

Evet.

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Gymler yoluna girdiğinde ve buglar giderildiğinde başlarım ben de o zaman.

Nereden baksan 1 ay hatta daha fazla bekleyeceksin.
  • Gymler çalışıyor.İlk rozetimi aldım.Oyunda 1-2 bug var onun da çaresi Refresh butonu.(Refresh butonu eklenirse bug falan olmaz)
  • Bende oyunu açmıyo,JRE ve JDK windows için yükledim kurdum oyunda yüklü ama hata veriyo fatal error falan diyo java runtime bişeyler diyodu :)
  • Tam yazarsan hata kodunu söylersen belki yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 8 Nisan 2012; 0:15:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crown Clown

Tam yazarsan hata kodunu söylersen belki yardımcı olabilirim.

ya ben oyunu sildim olmuyo diye sinirlendim :D ama cmd komutunda hata veriyodu java runtime error dsound.dll falan yazıyodu sonra bide error:pixel uymuyo gibi bişeyler diyodu ama 32bit indirdim benim bilgisayarımda 32bit
  • "java runtime error dsound.dll" şöyle googlede bi' arasaydın çözümü filan vardır.
  • quote:

"java runtime error dsound.dll" şöyle googlede bi' arasaydın çözümü filan vardır.

dsound.dll indirip içine attım ama olmadı yine bide java runtime erroru 00xeadla0 böyle bişeyler yazıyodu errorunda bidaha indiriyim oyunu tekrar deniyim ss koyarım :)
  • Baktın gene olmuyor oyunun forumuna üye olup hatayı söylersin.
  • quote:

Baktın gene olmuyor oyunun forumuna üye olup hatayı söylersin.

Tamam,bişey sorucam eğer olursa oyuna üye olduğum isimlemi oynıycam oyunu yoksa başka bi nickname alabilir miyim oyuna başlarken?
  • Oyuna başlarken ayrı kayıt oluyorsun.
  • quote:

Oyuna başlarken ayrı kayıt oluyorsun.

Peki sağol.Foruma konuyu açtım ,yine verdi aynı hatayı ben bişeyleri yapamıyo olabilirim :)
     Pokémonium MMORPG Beta [Ana Konu]

Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 8 Nisan 2012; 1:08:56 >
  • quote:

quote:

Oyuna başlarken ayrı kayıt oluyorsun.

Peki sağol.Foruma konuyu açtım ,yine verdi aynı hatayı ben bişeyleri yapamıyo olabilirim :)
     Pokémonium MMORPG Beta [Ana Konu]

Edit:İmla.

http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/jre-6u26-download-400751.html

Bunu indirmeysen, indirip kurar mısın ?

• quote:

Bunu indirmeysen, indirip kurar mısın ?

İndirmiştim ama Windows Kernel yazanı,başka bitanemi indiriyim?

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 8 Nisan 2012; 1:18:47 >
  • Windows x86 Offline
  • quote:

Windows x86 Offline

Yok bunuda denedim yine olmadı aynı hata devam ediyo,pixel format not accelerated diyo biyerde ama bunun dışında resimdeki iki hata daha var.

Edit:Neyse artık sabaha uğraşırım birazda Crown Clown sağol sende uğraştın baya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 8 Nisan 2012; 1:26:30 >
  • quote:

quote:

Windows x86 Offline

Yok bunuda denedim yine olmadı aynı hata devam ediyo,pixel format not accelerated diyo biyerde ama bunun dışında resimdeki iki hata daha var.

Edit:Neyse artık sabaha uğraşırım birazda Crown Clown sağol sende uğraştın baya :)

Son olarak Windows x64 dener misin ya da Windows x86 Online yazanı, bunlardan biri.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.