Şimdi Ara

Pokémonoyunculari.com Açıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngerekli -- 2 Aralık 2010; 19:23:15 >

• göçmesi sorun degilde verilerin kaybolması büyük sorun

devamlılık çok önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 2 Aralık 2010; 15:32:23 >
  • Açılmasını bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

göçmesi sorun degilde verilerin kaybolması büyük sorun

devamlılık çok önemli

kendi hatam oldu ya. mysql tablolarının yedeğini eksik almışım. sağlık olsun ya. fazla birşey yoktu zaten.
  • Forum açıldı.
  • Artık forumumuzda Rpg özelliğide olacaktır. Post Walker hariç. :D
  • Yasin Abi lütfen konularımı kaldır. Sana saygımda hala Abi diyorum. Bu arada zaten üye sadece 1 üye olmadan çöküşe geçiyorsa zaten o siteden hayır gelmez. Eğer siteye bir şey olur diye kaldırmıyorsanda zaten arkadaşlar sitenin ne kadar yetersiz olduğunu anlar .

Bu arada Emre Abiye dediklerindende haberim var. Emre Abiye ve bana dua et biz olmasaydık site bu hallerde olmazdı.
    Sitede bizim dışımızda zahmet edip konu paylaşımında bulunan yok. Anca her mesaja Teşekkürler yazan biri forumun aktif üyesi oluyor , ben ise konu açan forumu canlandırmaya çalışan biri olarak onunla aynı şeyde tutuluyorum.

Not : Ben geldiğimde boş olan Genel bölümü benim gelimimden sonra 17 konu açıldı.

Bu yazdıklarımın sonucunda sen hala utanmadan ben bu şerefsizliği yapar utanmadan konuları sitede tutarım , o konulara muhtacım diyorsan sana tek bir lafım bile yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-794C1993F -- 15 Aralık 2010; 23:19:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pokémon

Yasin Abi lütfen konularımı kaldır. Sana saygımda hala Abi diyorum. Bu arada zaten üye sadece 1 üye olmadan çöküşe geçiyorsa zaten o siteden hayır gelmez. Eğer siteye bir şey olur diye kaldırmıyorsanda zaten arkadaşlar sitenin ne kadar yetersiz olduğunu anlar .

Bu arada Emre Abiye dediklerindende haberim var. Emre Abiye ve bana dua et biz olmasaydık site bu hallerde olmazdı.
    Sitede bizim dışımızda zahmet edip konu paylaşımında bulunan yok. Anca her mesaja Teşekkürler yazan biri forumun aktif üyesi oluyor , ben ise konu açan forumu canlandırmaya çalışan biri olarak onunla aynı şeyde tutuluyorum.

Not : Ben geldiğimde boş olan Genel bölümü benim gelimimden sonra 17 konu açıldı.

Bu yazdıklarımın sonucunda sen hala utanmadan ben bu şerefsizliği yapar utanmadan konuları sitede tutarım , o konulara muhtacım diyorsan sana tek bir lafım bile yok...

Hayrola olay nedir ? Emre lafı falan da geçti ? Bana PM atar mısın olanları ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.