Şimdi Ara

PokémonRPG Açılmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir pokémonrpg açıyorum. Oyunda trainer olacağız. Daha oyunu tasarlıyorum. Siteyi açtım . Fakat daha hazır değil.

Not :Yardıma ihtiyacım var. Admin yada Mod alınacaktır.
    Not 2 :Arkadaşlar bence bu oyun malum oyuncu sayısını toplamayacak. Zaten oynanacak daha iyi bir oyun çıktı bu yüzden açılmayacak fakat yine oyun olmadığı bir dönemde siteyi açabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-794C1993F -- 11 Temmuz 2011; 9:47:04 >

• Yardımcı olmaya çalışırız.
  • Yardımcı oluruz
  • Mod olmak isterdim ama
    Oyucu olcam :)
    yine de yardım edebilirim çok değişik fikirler çıkar benden :)
  • Msn verirsen pmden iletişime geçelim.
  • Mesajım bulunsun
  • Bu arada elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.mesajını editle ban yiycen :(
  • Oyun mu bu ?
    Oyunsa boşa açma emeğine yazık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheqeMerT

Oyun mu bu ?

Oyun fakat rpg yani senin oyunun gibi değil ve Rpg tecrübesi olan mod arıyorum hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pokémon

quote:

Oyun mu bu ?

Oyun fakat rpg yani senin oyunun gibi değil ve Rpg tecrübesi olan mod arıyorum hala.

Hiç rpg oynamadım.Pm den biri anlatırsa yardımcı olurum.Bütün gün evde oturuyorum
  • selam ben yıllardır tppcrpg oynuyorum elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım fakat bu aralar çok yoğunum gereken desteğüi sağlayamayabilirim
  • Orijinalden alıntı: batu578

Orijinalden alıntı: Pokémon

Oyun mu bu ?

rpg tecrübesi derken
  • bende katılabilirim tecrübem var :D
  • edit: batu aga bak rpg ney biliyormusun forum üzerinden oynanan bir oyun mesela başlangıç diye bir bölüm var giriyorsun oraya orda 3 pokemon vardır mesaj yazıyorsun ben şu pokemonu istiyorum diye sonra admin kabul ederse o pokemon senin oluyor ama bundan önce oyundaki karakterinide yaratman gerekir isim fln bu işlemler bitince orda haritalarla ilgili konular açılmıştır orda yeni olduğun için senin leveline göre olan haritaya girersin bir hikaye yazarsın ben pokemonumla giderken karşıma bir pokemon çıktı ve o pokemon...dır dersin admin mesaj yazar istediği bir pokemonu koyar sonra sende pokemonu yakalamak istiyorum dersin kaçmak istiyorum dersin saldırmak istiyorum dersin saldırırsan pokemonunun şu ani saldırılarından biri ni mesaj olrak yazarsn adminde mesaj yazar pokemonun bu kdr canı kaldı yada öldü diye öldüyse exp ve kazandığın parayıda yazar :D sonra exp yetiyorsa lvl atlarsın pokemarket vardır oraya girersin mesaj yazarsın ben şu itemlerden bu kdr almak istiyorum diye sonra pokecenter vardı yazarsın pokemonumun canını doldurmak istiyorum diye sonra savaş için açılmış bir konuda vardır ordan da biriyle anlaşır savaşırsın. benim bildiklerim bu kadar yardımım dokunduysa ne mutlu bana :D

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus595

edit: batu aga bak rpg ney biliyormusun forum üzerinden oynanan bir oyun mesela başlangıç diye bir bölüm var giriyorsun oraya orda 3 pokemon vardır mesaj yazıyorsun ben şu pokemonu istiyorum diye sonra admin kabul ederse o pokemon senin oluyor ama bundan önce oyundaki karakterinide yaratman gerekir isim fln bu işlemler bitince orda haritalarla ilgili konular açılmıştır orda yeni olduğun için senin leveline göre olan haritaya girersin bir hikaye yazarsın ben pokemonumla giderken karşıma bir pokemon çıktı ve o pokemon...dır dersin admin mesaj yazar istediği bir pokemonu koyar sonra sende pokemonu yakalamak istiyorum dersin kaçmak istiyorum dersin saldırmak istiyorum dersin saldırırsan pokemonunun şu ani saldırılarından biri ni mesaj olrak yazarsn adminde mesaj yazar pokemonun bu kdr canı kaldı yada öldü diye öldüyse exp ve kazandığın parayıda yazar :D sonra exp yetiyorsa lvl atlarsın pokemarket vardır oraya girersin mesaj yazarsın ben şu itemlerden bu kdr almak istiyorum diye sonra pokecenter vardı yazarsın pokemonumun canını doldurmak istiyorum diye sonra savaş için açılmış bir konuda vardır ordan da biriyle anlaşır savaşırsın. benim bildiklerim bu kadar yardımım dokunduysa ne mutlu bana :D

Teşekkürler Şimdi oyunu anladığımıma göre mod/admin olabilirim

• edit:öle anlamak la olsaydı şimdiye kadar ben ohoooooooo 1.pokemon arşivin olcak 2. olarak 24 saat pc in ve site açık olacak bunlar olursa olur ancak :D
  • RPG tecrübem var ama kodlama falan yapamam.. İsterseniz bir görüşelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus595

edit:öle anlamak la olsaydı şimdiye kadar ben ohoooooooo 1.pokemon arşivin olcak 2. olarak 24 saat pc in ve site açık olacak bunlar olursa olur ancak :D

Kalsın.O işi asosyaller yapar ancak
  • Arkadaşlar artık bu mod işini kapatıyoruz. 2 kişi seçtim ve onlara pm yoluyla söyledim bunu ve sitenin yapımı son hızla devam ediyor sadece konuların bir kaçı kaldı tamamlandığında açılacaktır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.