Suya Lugia aramaya çıktım. 15 dakika da lugia hariç tüm efsaneler çıktı 2 Phoine (1i dark) 1 Suicuine 1 Manarpy 1 Ancient Kyurem 2 Keldeo (1i dark) 1 Fraxure (efsane mi bilmiyorum dragon clawı var)
3-4 tanede 70lwl üstü normal pokemonlar günümdeyim. Lugia da gelse tamam
3dk sonra gelen edit : Shiny Reshiram ve Dark Entei...
hocam dark raikou ya ne istersin ?
elektrik pokemonuna ihtiyacım var dostum bu arada an itibariyle shiny victini çıktı
Anladım...
Shiny Victini bana şu an en çok lazım olan poke..
M articuno + Dark lugia (100bin exp) + Lugia ne dersin ?
güzel teklif. başkası olsa kabul ederdi dostum. ama baktım saldırıları 4 alanda da en iyisi Bu pokemonu satmayı düşünmüyorum. Geri çevirdiğim için üzgünüm
tekrar an itibariyle dark cresselia çıktı. dün bir pokemonla kapatmıştım ama bugün ne olduysa bana
Mystic Lugia + Dark Lugia ?
son teklif bu
teşekkürler ben bu şansla lugiada çıkartırım
Hiç kimse yokmu yahu Trade ile poke takas edecem. Oyunda yeniyim. Ancient,Shiny ve Mystic pokelerim var. Nick RobinClaw
Oyuna girebilen varmı acaba? " Too many connections" hatası veriyor bende
quote:
Orijinalden alıntı: Lâzârus
Birden fazla bilgisayarda online olmaya çalıştıysan o hata çıkar.Onun dışında şu an giriliyor sıkıntı yok.
quote:
Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH
quote:
Birden fazla bilgisayarda online olmaya çalıştıysan o hata çıkar.Onun dışında şu an giriliyor sıkıntı yok.
Multi üyelikte banlanma riski varmı peki ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH
quote:
Multi üyelikte banlanma riski varmı peki ?
Bizim bir arkadaş üç hesapla idare ediyordu.Yok sanırım.
bazen herkes bir servera yüklenmiş oluyor ondan da çıkabiliyor o hata, server degistirmeyi dene
Başka bir soruma gelirsek, Dün bütün Rozetleri topladım fakat hala Efsane poke çıkmıyor. Events bölümünü yapmadım orayıdamı yapmam lazım ?
Sorduğun soruyu daha önce cevapladım. Eventler oranı artırıyor diyorlar ama bilmiyorum. Yapmak gerekmiyor. Yaparsan iyi olur o kadar.
1.500.000 Mystic Klinklang pokem var. Takas etmeyi düşünüyorum. Teklif verecek arkadaşlar varmı ?
quote:
1.500.000 Mystic Klinklang pokem var. Takas etmeyi düşünüyorum. Teklif verecek arkadaşlar varmı ?
Death_Hunter a bak ne istersin ?
quote:
Orijinalden alıntı: .:: Death ::.
quote:
Hocam Poke'nin Exp'i 1,817,209 oldu. 15 Tane 100 lvl Poke ile takas etmeyi düşünüyorum. Vaktin varsa benim Pokelere bak aralarında olmayanları listeye ekleyebilirsin. Nickim RobinClaw
Efsane olmazmı?
quote:
quote:
quote:
Hocam Poke'nin Exp'i 1,817,209 oldu. 15 Tane 100 lvl Poke ile takas etmeyi düşünüyorum. Vaktin varsa benim Pokelere bak aralarında olmayanları listeye ekleyebilirsin. Nickim RobinClaw
100 level poke 50k exp x15 =750k. Normal veya adm pokemonlarla takas ediyorsan etme, shiny ise zorda kalırsan yap. Tavsiyem 6-7 M kasıp güzel bir shiny legendle takas etmen.
Yine de sen bilirsin. Eğer alıcı bulamazsan nickim Xenoid. Beğendiğin pokeleri söyle, bakalım işe.
quote:
Efsane olmazmı?
Hocam 2 gündür pokeyi kasıyorum şuan exp 4.7M buldu. Büyük ihtimalle 5M'de bırakır veya vaktim olursa 10M götürebilirim.
1.5M lik Shiny Eelektross var. Lazımsa teklif verebilirsiniz.
Bütün GYMleri bitirdim; fakat profilimde Hoenn Frontier Symbols yazan yer ve altındaki yeri nasıl dolduracağım?
arkadaslar efsane pokemon bulmak için eventleri ve sidequest leri de tamamlamak mı gerek?
quote:
Orijinalden alıntı: astralboy222
arkadaslar efsane pokemon bulmak için eventleri ve sidequest leri de tamamlamak mı gerek?
Sadece Eventlerı yapman yeterli fakat çok zor çıkıyor. Ben 1 Haftaya yakındır oynuyorum. 1 Shiny 1 Mystic 6-7 tane normal efsane çıktı
@uNPReTTieR Frontierleri de bitirmen gerekiyor hocam.