şifremi kaybettim bea nasıl sıfırlıycaz bilen var mı
güç bakımından Ho-Oh ile Arcanine arasında ne fark var?
Bu oyunda hiç bir farkı yok hemen hemen Ho-Oh Zayıflık Rock 4× Water 2× Electric 2× Güçlü olduğu türler Fighting ½× Bug ¼× Steel ½× Fire ½× Grass ¼× Etkisiz Ground 0× Normal vuran Normal 1× Flying 1× Poison 1× Ghost
Arcanine Weak to Ground 2× Rock 2× Water 2× Resistant against Bug ½× Steel ½× Fire ½× Grass ½× Ice ½× Unaffected by None Damaged normally by Normal 1× Fighting 1× Flying 1× Poison 1× Ghost 1×
yani efsane pokemonla normal pokemon farksız oluyor?
quote:
Orijinalden alıntı: QuestionMark
yani efsane pokemonla normal pokemon farksız oluyor?
Denilebilir fakat daha değerliler Bu oyun için böyle
Arkadasla 68lvl pigeto ve 88lvl golduck ckti bunlar efsane deil ama neden yksk lvl ckti oyndaki adm Chonilesh 2 gun once basladm oyuna yrdmlarinizi bekliyrm
jaquires 38 m expli glaceona ne istersin ?
robinclaw sen expli pokelerine ne istersin ?
Oyuna bugün başladımda, bu rozetleri topladıktan sonra ne oluyor? Lige filan giriliyor mu?
selam beyler ben de şimdi başladım oynamaya. pokemoncraterdeki gibi 2 sekme açıp pokemon dupelama olayı var mı bu oyunda da :D
quote:
Orijinalden alıntı: D. Fiery
Oyuna bugün başladımda, bu rozetleri topladıktan sonra ne oluyor? Lige filan giriliyor mu?
Efsane alınıyor.
Oyuna daha yeni basladım o yuzden hıc bı sey bılmıyorum daha bi kac sorum var.
1. Bütün madalyaları toplaya bılmem ıcın 6 tane pokemon neler olmalı ve onlar dark mı ancient mi shiny mi mystic olmalı.Suan bende elımde bi kac tane pokemon var ama iyi mi deil mi bilmiyorum (Mystic Sableye,Shiny Gastly, Mystic Charmander,Dark Abra)
2. Dark Pichu (Notched) bu pokeden var bıde Dark Pichu si var arasında ne fark var.
3. Gerekli olan pokemonların adlarını verırsenız sevırım en gelısmemıs halıyle cunku daha pek fazla bı sey bılmedıgım ıcın bulamaya bılırım
quote:
Orijinalden alıntı: yLkLee
Oyuna daha yeni basladım o yuzden hıc bı sey bılmıyorum daha bi kac sorum var.
1. Bütün madalyaları toplaya bılmem ıcın 6 tane pokemon neler olmalı ve onlar dark mı ancient mi shiny mi mystic olmalı.Suan bende elımde bi kac tane pokemon var ama iyi mi deil mi bilmiyorum (Mystic Sableye,Shiny Gastly, Mystic Charmander,Dark Abra)
2. Dark Pichu (Notched) bu pokeden var bıde Dark Pichu si var arasında ne fark var.
3. Gerekli olan pokemonların adlarını verırsenız sevırım en gelısmemıs halıyle cunku daha pek fazla bı sey bılmedıgım ıcın bulamaya bılırım
1)Savaşacağın adama göre takımını değiştirmelisin.Savaşacağın salon liderinin adını yazarsan daha net bir yardımda bulunabilirim. 2)Fark yok biri sadece boynuzlu işte 3)Gerekli olan pokemonları söyleyeceğin salon liderlerine göre bu başlık altından söylerim.
Merhaba. Ben diğer pokemonu oynuyordum biliyorsunuz kapanmıs 1 hafta once vortexe basladm ama bir türlü legend pokemon düşüremedim. bütün gym ve eliteleri yaptım bir haritada 1 saat den fazla bile gezindim ama yok. ben sadece mew legend poke istiyorum takasda verebilecek varmı ?
Events hakkında bı sorum olacak ben butun eventdaki teamları yendım hepsının resmı cıktı bı tek vortex admin yanında resmı yok onların 3unude yendım bıde Special Events da bı sey cıkmıyor videolarda ızledıgım adamlarda acık ama bende kapalı neden oldugunu ogrenebılırımıyım acaba