Şimdi Ara

PokémonVortex 1.8! Oyuncuları: Ana Konu (Rehber, Yardım, Sohbet vs...) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.122
Cevap
6
Favori
71.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeniden forumdayım nick pokedextr her türlü trade'ye açığım trade kadar sevdiğim bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otantizma

@uNPReTTieR Frontierleri de bitirmen gerekiyor hocam.

Eventleri de mi bitireceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNPReTTieR

quote:

Orijinalden alıntı: otantizma

@uNPReTTieR Frontierleri de bitirmen gerekiyor hocam.

Eventleri de mi bitireceğiz?

http://sigma.pokemonvortex.org/battle_select.php?type=gym Buradakileri bitireceksiniz hocam
  • şifremi kaybettim bea nasıl sıfırlıycaz bilen var mı
  • güç bakımından Ho-Oh ile Arcanine arasında ne fark var?
  • Bu oyunda hiç bir farkı yok hemen hemen
    Ho-Oh
    Zayıflık
    Rock 4×
    Water 2×
    Electric 2×
    Güçlü olduğu türler
    Fighting ½×
    Bug ¼×
    Steel ½×
    Fire ½×
    Grass ¼×
    Etkisiz
    Ground 0×
    Normal vuran
    Normal 1×
    Flying 1×
    Poison 1×
    Ghost

Arcanine
    Weak to
    Ground 2×
    Rock 2×
    Water 2×
    Resistant against
    Bug ½×
    Steel ½×
    Fire ½×
    Grass ½×
    Ice ½×
    Unaffected by
    None
    Damaged normally by
    Normal 1×
    Fighting 1×
    Flying 1×
    Poison 1×
    Ghost 1×
  • yani efsane pokemonla normal pokemon farksız oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

yani efsane pokemonla normal pokemon farksız oluyor?

Denilebilir fakat daha değerliler
    Bu oyun için böyle
  • Arkadasla 68lvl pigeto ve 88lvl golduck ckti bunlar efsane deil ama neden yksk lvl ckti oyndaki adm Chonilesh 2 gun once basladm oyuna yrdmlarinizi bekliyrm
  • jaquires 38 m expli glaceona ne istersin ?
  • robinclaw sen expli pokelerine ne istersin ?
  • Oyuna bugün başladımda, bu rozetleri topladıktan sonra ne oluyor? Lige filan giriliyor mu?
  • selam beyler ben de şimdi başladım oynamaya. pokemoncraterdeki gibi 2 sekme açıp pokemon dupelama olayı var mı bu oyunda da :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: D. Fiery

Oyuna bugün başladımda, bu rozetleri topladıktan sonra ne oluyor? Lige filan giriliyor mu?

Efsane alınıyor.
  • Oyuna daha yeni basladım o yuzden hıc bı sey bılmıyorum daha bi kac sorum var.

1. Bütün madalyaları toplaya bılmem ıcın 6 tane pokemon neler olmalı ve onlar dark mı ancient mi shiny mi mystic olmalı.Suan bende elımde bi kac tane pokemon var ama iyi mi deil mi bilmiyorum (Mystic Sableye,Shiny Gastly, Mystic Charmander,Dark Abra)

2. Dark Pichu (Notched) bu pokeden var bıde Dark Pichu si var arasında ne fark var.

3. Gerekli olan pokemonların adlarını verırsenız sevırım en gelısmemıs halıyle cunku daha pek fazla bı sey bılmedıgım ıcın bulamaya bılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yLkLee

Oyuna daha yeni basladım o yuzden hıc bı sey bılmıyorum daha bi kac sorum var.

1. Bütün madalyaları toplaya bılmem ıcın 6 tane pokemon neler olmalı ve onlar dark mı ancient mi shiny mi mystic olmalı.Suan bende elımde bi kac tane pokemon var ama iyi mi deil mi bilmiyorum (Mystic Sableye,Shiny Gastly, Mystic Charmander,Dark Abra)

2. Dark Pichu (Notched) bu pokeden var bıde Dark Pichu si var arasında ne fark var.

3. Gerekli olan pokemonların adlarını verırsenız sevırım en gelısmemıs halıyle cunku daha pek fazla bı sey bılmedıgım ıcın bulamaya bılırım

1)Savaşacağın adama göre takımını değiştirmelisin.Savaşacağın salon liderinin adını yazarsan daha net bir yardımda bulunabilirim.
    2)Fark yok biri sadece boynuzlu işte
    3)Gerekli olan pokemonları söyleyeceğin salon liderlerine göre bu başlık altından söylerim.

• http://d1202.hizliresim.com/u/r/2yuvy.png benim acaba artık new falan cıkarmı cıkarsa hangı mapte cıkıo onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yLkLee

http://d1202.hizliresim.com/u/r/2yuvy.png benim acaba artık new falan cıkarmı cıkarsa hangı mapte cıkıo onlar

Kahverengi olan haritada sanırım.
  • Merhaba. Ben diğer pokemonu oynuyordum biliyorsunuz kapanmıs 1 hafta once vortexe basladm ama bir türlü legend pokemon düşüremedim. bütün gym ve eliteleri yaptım bir haritada 1 saat den fazla bile gezindim ama yok. ben sadece mew legend poke istiyorum takasda verebilecek varmı ?
  • Events hakkında bı sorum olacak ben butun eventdaki teamları yendım hepsının resmı cıktı bı tek vortex admin yanında resmı yok onların 3unude yendım bıde Special Events da bı sey cıkmıyor videolarda ızledıgım adamlarda acık ama bende kapalı neden oldugunu ogrenebılırımıyım acaba
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.