Şimdi Ara

PokémonVortex 1.8! Oyuncuları: Ana Konu (Rehber, Yardım, Sohbet vs...) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.122
Cevap
6
Favori
71.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otantizma

quote:

Orijinalden alıntı: (EmRe)

quote:

Orijinalden alıntı: otantizma

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ya arkadaşlar şu trainerda exp kasma işini deneyeyim dedim de bir türlü olmadı
    bir kez atak yapıp f5 liyorum ama sadece ilk pokemonu yeniyor.diğerlerine geçmiyor.yardımcı olabilecek var mı??

yokmu yardım edenn

Hangi tarayıcıyı kullanıyorsun ?

mozillayı kullanıyorum ama hepsinde denedim olmadı.
    (javayıda kapattım)

Javayı kapattım derken tarayıcı ayarlarından JavaScript'ide kapatacaksın.Bilgisayarındaki Java ayrı.Onu da yaptıysan bilemeyeceğim.

tarayıcı ayarından kapattımda bilgisayardaki javayı nasıl kapatıcam ki?

Gerekli olacağını sanmıyorum ama Görev Yöneticisi/İşlemler oradan Javayı bulup İşlemi Sonlandır diyerek kapatabilirsin.

valla ordada bayağı baktım ama yoktu listede.
    neyse cevap verdiğin için teşekkürler.kısmet değilmiş demekki

ilk pokemonun savaşı kazandıktan sonra, tekrar savaş'a tıklayacaksın. makronun son satırı tekrar savaşa tıklamak olacak.
    böyle dene bir de

apayrı şeylerden bahsediyormuşuz:D
    senin dediğini denedim oldu çoookk teşekkürler..
    ama gece yatarken bırakıyım diyorumda 3-5 taneden sonra kendiliğinden duruyor.buna bir çare varmı?

3-5 değil de 100 taneden sonra filan duruyordu ben oynarken. Ona bir çözüm bilmiyorum. JS'yi kapatsan başka bir hata veriyor. Hata verdiğinde sayfayı yenilemesi gerekiyor. Eğer buna uygun bir şey yazabilirsen -ben yapamam - devam eder ;)

bende yapamam
    neyse bir kaç birşey denerim olumlu olursa yazarım sanada.
    çok teşekkürler tekrar..

• beyler ben mewtwo armor arıyorum takas edebilecek varmı? isteyen ekleyebilir oyunda ID brky1903
  • 2 Sene oldu galiba bırakalı şimdi bir göz atayım dedim. Pokumanları çalmışlar la çok güldüm ya ne insanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uluç.

2 Sene oldu galiba bırakalı şimdi bir göz atayım dedim. Pokumanları çalmışlar la çok güldüm ya ne insanlar var.

Pokumanlara yazık olmuş.Kendi emeğinle yakala o kadar malın teki gelsin zimmetine geçirsin.Alt tarafı oyun ama o tip insanlar aramızda ne yazık ki.
  • quote:

quote:

2 Sene oldu galiba bırakalı şimdi bir göz atayım dedim. Pokumanları çalmışlar la çok güldüm ya ne insanlar var.

Pokumanlara yazık olmuş.Kendi emeğinle yakala o kadar malın teki gelsin zimmetine geçirsin.Alt tarafı oyun ama o tip insanlar aramızda ne yazık ki.

Ya alsın hepsini bana ne. Sorun o değil. Ufacık oyun için hırsızlık yapmak. Çoluk çocuk işte.

Bu arada iki kurcaladım da hala Online battle gelmemiş. La tasolarıynan az mı oynadık bunun.

• quote:

quote:

quote:

Ya alsın hepsini bana ne. Sorun o değil. Ufacık oyun için hırsızlık yapmak. Çoluk çocuk işte.

Bu arada iki kurcaladım da hala Online battle gelmemiş. La tasolarıynan az mı oynadık bunun.

Çoğumuz o yüzden bıraktık zaten.

• shiny mewtwo satan vrmı
  • Mystic sableye ve Mys. Lotad alınır
  • 2m expli dark mewtwo satmaı düşünüyorum ciddi olanlar ilgilensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsantore

2m expli dark mewtwo satmaı düşünüyorum ciddi olanlar ilgilensin

5m expli armaldo olurmu?
  • Konu durmuş arkadaşlar noldu bıraktınız mı ve nick Fortunate13 ekleyebilirsiniz =) bu arada 3m-5m exp olunca ne işe yarıyo?

Edit: Birde savaş olayını anlamadım ben nerden yapılıyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortunate13 -- 21 Mayıs 2012; 11:28:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortunate13

Konu durmuş arkadaşlar noldu bıraktınız mı ve nick Fortunate13 ekleyebilirsiniz =) bu arada 3m-5m exp olunca ne işe yarıyo?

Arkadaşlarınla savaş yapamıyorsun ne yazık ki.
  • Tee lisedeyken oynuyordum, pokemon hastalığım gene bu oyuna başlattı beni arkadaşlarım duysa fena rezil olurum Yana yakıla efsane pokemon arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Tee lisedeyken oynuyordum, pokemon hastalığım gene bu oyuna başlattı beni arkadaşlarım duysa fena rezil olurum Yana yakıla efsane pokemon arıyorum

Kullanıcı adını söyle yarın akşama bir efsane ayarlarız sana.
  • quote:

quote:

Konu durmuş arkadaşlar noldu bıraktınız mı ve nick Fortunate13 ekleyebilirsiniz =) bu arada 3m-5m exp olunca ne işe yarıyo?

Nasıl savaş yapılabiliyor ki? Olayı ben hiç anlamadım nedir bu savaş? ve yine soriyim bu 3m exp falan ne demek oluyo?
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl savaş yapılabiliyor ki? Olayı ben hiç anlamadım nedir bu savaş? ve yine soriyim bu 3m exp falan ne demek oluyo?

Savaştan kastın tam olarak ne anlamadığım için bütün savaş tiplerini anlatıyorum şimdi.
    1)Haritada gezerken karşına bir pokemon çıkarsa pokemon resminin altında Battle butonu çıkar o butona basarak bir pokemon ile savaşabilirsin.
    2)Battle menüsünde Battle in a gym sekmesinde gym liderleri ile savaşıp rozet kazanabilirsin.
    3)Battle menüsüde Sidequest sekmesinde bot oyuncularla savaşıp pokemonlarını geliştirebilirsin.
    4)Battle menüsünde Events sekmesinde pokemonda var olan takımlarla (Roket takımı gibi) veya Vortex oyununun adminleri ile veya bazı özel günlerde gelen (Noel baba gibi) bot oyuncularla savaşabilirsin.
    5)Battle Any Member ile bilgisayar kontrolünde seçtiğin bir kişiyle savaşabilirsin.

3m exp üç milyon exp. puanı demektir.Bu da o pokemonun ne kadar çok galip gelip kazandığı puanı gösterir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Savaştan kastın tam olarak ne anlamadığım için bütün savaş tiplerini anlatıyorum şimdi.
    1)Haritada gezerken karşına bir pokemon çıkarsa pokemon resminin altında Battle butonu çıkar o butona basarak bir pokemon ile savaşabilirsin.
    2)Battle menüsünde Battle in a gym sekmesinde gym liderleri ile savaşıp rozet kazanabilirsin.
    3)Battle menüsüde Sidequest sekmesinde bot oyuncularla savaşıp pokemonlarını geliştirebilirsin.
    4)Battle menüsünde Events sekmesinde pokemonda var olan takımlarla (Roket takımı gibi) veya Vortex oyununun adminleri ile veya bazı özel günlerde gelen (Noel baba gibi) bot oyuncularla savaşabilirsin.
    5)Battle Any Member ile bilgisayar kontrolünde seçtiğin bir kişiyle savaşabilirsin.

3m exp üç milyon exp. puanı demektir.Bu da o pokemonun ne kadar çok galip gelip kazandığı puanı gösterir.

battleı sormamın sebebi bende hiç win göükmüyo profilimde nasıl yapıldığını anlamamıştım sağolun ve exp sadece uzun süredir oynuyorum demeye getiriliyo demek ki =)

• quote:

Rica ederim.
  • Arkadaşlar bakın buraya size vortex de para yapmanın yasal yolu bu yollaa 8 levl bir dark pokemonu 81 level yapacaksınız hemde 1 tek dövüşte nasıl mı çok basit bu arada ban riski de yok söliyim

şimdi dark type pokelerin çıktığı map a gidip 8 level bir dark poke yakalayın örn:spritomb scraggy sandile pawniard sableye poochyena sneasal houndour deino.....

sonra benim kendi heasbım olan "dincero" adlı hesaba battle member (computer controlled) den saldırın
    hepsinin saldırısı psişik 1 tek farklı saldırıları yok bu yüzden dark type pokelere dokunamıyorlar çaktınız bence köfteyi 3-5 dk içinde dövüşü bitirirsiniz ve pokeniz 81 levl olur ve 18.000-50.000 arası para gelir 3-4 kez yapın 8 level poke olmak zorunda deil ama 8 level daha çok level atlar ve iyi para getirir bnm diğer bi hesabım ccceto ona ulaşabilirsiniz trade me bakarsanız dark pokelerin sayısının fazlalığını anlarsınız

• Hevesini baltalamak istemem ama TrainingDarkGhost gibi trainer hesapları bu iş için var zaten. Google'da "Pokemon Vortex Trainers" diye aratırsan karşına her tür için olanı çıkacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.