Şimdi Ara

PokémonVortex Buluşma Noktası [Trainerlar,Tradeler vs.] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
0
Favori
15.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobeeren

pokelerin iyiymiş

Öyledir, zamanında çok oynadım. Hesaba bakmıyorum, birine vereceğim. Oynayanlar kimler? Tanıdığım biri varsa veririm ona.
  • Bana verirsen çok sevinirim oyuna başladığımdan beri aradığım bir pokemon var
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Kaya

quote:

Orijinalden alıntı: kobeeren

pokelerin iyiymiş

Öyledir, zamanında çok oynadım. Hesaba bakmıyorum, birine vereceğim. Oynayanlar kimler? Tanıdığım biri varsa veririm ona.

Shiny Anorith , Dark Lucario , Lugia ve Shiny Lugia ihtiyacım var oyunu bıraktığına göre düşük değerde bazı takaslar yapsak.?Shiny Anorith için Shiny Aron , Dark Lucario için Mystic Blastoise Lugia için Latias veya Suicune veya herhangi bende 2 tane olan efsane Shiny Lugia için ise Dark Manaphy veya Dark Shaymin Sky'dan birini eşit exp yapıp verebilirim kabul eder misin.?
  • Ya shiny lugia bana dehşet lazım ne istersen verebilirim
  • nooldu hile programınız olmadan efsane bulamıyonuzmu bende lugia var ancient evee de var ama vermem.hakkınızla bulun oynayın.
  • efsanenin aalası var tamammı?

shiny lugia işime yarıyor okadar hem o porgramı hiç kullanamadım;)
  • yok ya kullanmamış okadar efsaneyi nasıl buldun gökten zembillemi indi elbet kullandın hile.ben daha 4 tane buldum 1.5 aydır oynuyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamitarukannochi

yok ya kullanmamış okadar efsaneyi nasıl buldun gökten zembillemi indi elbet kullandın hile.ben daha 4 tane buldum 1.5 aydır oynuyom

Burda oyunu hakkıyla 1-2 senedir oynayan var.Olayı bil ona göre konuş.
  • Oyun tamamen şans işi bence 50 gün oldu oyuna başlayalı ve 50 civarı efsanem var programı da hiç bir zaman kullanmadım.
    Edit: Saydım 75 tane çıktı ve o konudaki link öleli aylar olmuş ben ise 10 kasımda üye oldum hile yapmama imkan yok.Şu an 2 ortağız 2 arkadaşı daha başlattık ve ilerde daha artacak eğer ortaklaşa hesap hileyse hile de diyebiliriz tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miayasli -- 2 Ocak 2010; 0:00:44 >
  • arkadaşlar ben oyuna dün başladım yorumlarınız sayesinde gerçekten oyun güzel ancak bugün giriyorum log in den açılmıyor The Server is currently down. Sorry for any inconvenience. böyle bir şey diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yamitarukannochi

yok ya kullanmamış okadar efsaneyi nasıl buldun gökten zembillemi indi elbet kullandın hile.ben daha 4 tane buldum 1.5 aydır oynuyom

bak olum başlatma programından sanamı hesap vericem kullanamadım hem ben kaç aydır oynuyorum...
    sen beceremiyon demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzmLi_Pesimist

arkadaşlar ben oyuna dün başladım yorumlarınız sayesinde gerçekten oyun güzel ancak bugün giriyorum log in den açılmıyor The Server is currently down. Sorry for any inconvenience. böyle bir şey diyor

Bu sefer live battle geliyor bence.

• ya oyun dolu yada boş..
    boşsa live gelicek :D
  • Boşa ümitlenmişiz beyler oyun iyice çökmüş.20 gün filan geçmişe dönmüş
  • iyi shiny heatran varkene dönmüş

1,878.ye düşmüşüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eddie The Head -- 3 Ocak 2010; 9:55:22 >
  • 82den 100e düşmüşüm bırakmayı düşünüyorum ama bıraktırmayacak gibi çok şanslı günümdeyim Dark Mewtwo buldum + 2 Jirachi ve Darkrown çıktı ama Palkia kaçrıdım.

Edit: S Regirock da buldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miayasli -- 3 Ocak 2010; 14:08:02 >
  • 8 dakika geçti 2 Jirachi ve 1 Darkrown daha buldum ve S Zapdos çıktı noluyo la.:S:DEren S Lugia buldum iyi bir teklif bekliyorum.

Post kasma gibi oldu sanırım üzgünüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miayasli -- 3 Ocak 2010; 14:41:54 >
  • S zaptyos yeter aç msni :D
  • oyun hala açılmamaya kararlı giremiyorum yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.