Şimdi Ara

PokémonVortex Buluşma Noktası [Trainerlar,Tradeler vs.]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
0
Favori
15.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkez artık anlatmak istediğimi anladı. İstiyen uygular isteyen uygulamaz konu kapandı. Artık vortex oyuncuları burada buluşacak. Sohbetler teklifleriniz her türlü şeyi bu başlık altında paylaşabiliriz...

Trainerlar
    watra | Tür: Ateş | Yapımcı: Scarlite Su Pokeleri için
    trainwater | Tür: Ateş | Yapımcı: CybeR_chaqaL Su pokeleri için
    Training | Tür: Çimen - Fly | Yapımcı: Bilinmiyor Ateş Pokeleri için

trainingfireflying - fire, flying
    trainingelectric - electric
    ultrapsychic - psychic
    trainingwater - water
    training - ice, fire
    zedjarock - rock
    traininggroundfight - ground, fighting
    4grass - grass
    vincasfire - fire, poison, bug
    vincasghost - ghost, dark
    VTAgrasswatersteel - steel, water, grass

Trainerlar ile Nasıl Dövüşülür?
    İlk olarak yukarıda ki menüden " Battle > Battle Any Member (Computer Controlled)" giriyoruz.Oradan Trainerımızın ismini yazıp "Battle" a tıklıyoruz. Ve pokemon seçimimizi yapıp aksiyona başlıyoruz. :)

Sıkça Sorulan Sorular
    Soru: "We are currently having some problems with the server, and we apologize but it will be down for a while until we can resolve the problem." sorununa nasıl çözüm bulabilirim?
    Cevap: O serverdan kaynaklanan bir problem. Ancak firefox kullanıyorsanız Araçlar->Seçenekler->İçerik'ten Java ve Javascripti kapatacaksınız. O hata çıktığında sayfayı yenileyin. Böylece kaldığı yerden devam eder oyununuz. Böyle bir seçenek diğer tarayıcılarda var mı bilmiyorum. Varsa uygulayın yoksa, firefox indirin.

Vortex Oynayanlar (DH Nick - Oyundaki Nick)

• RapidLy - RapidLy
    • Scarlite - Scarlite
    • catres - pro_catres
    • ridvanakd5 - ridvanakd5
    • kobeeren - ePaK
    • _CyberReaL_ - CyberReaL
    • warlic - Najerin
    • PcCaNaWaRı - SamuraiKing
    • zalp - zalpasan
    • musluk3131 - SuCc3sFlly26
    • onz - onz
    • miayasli - miayasli
    • oguz523 - oguz5233
    • CybeR_chaqaL - prosith

quote:

Orijinalden alıntı: RapidLy

Arkadaşlar hesaplama mantığını anlatıcam şimdi size. Örneğin magmar'ın atağı 100, canı 10. Bu Dark Magmar olursa atağı %25 artarak 125 olacak ama shiny magmar olursa canı %25 artarak 12,5 olacak. Ama hoppip gibi atağı 10 olan ama canı 100 olan bir pokemona shiny yakışır çünkü canı fazla. Yani hesaplamayı ona göre yapabilirsiniz. Bunun içinde pokemon.com daki pokedexi kullanabilirsiniz.

Yararlı Linkler
    Efsane pokemonlara buradan ulaşabilirsiniz...
    Rehbere buradan ulaşabilirsiniz.
    Pokemon.com [ Ayrıntılı Pokedex ]

MSN Grubumuz
    group855396@groupsim.com
    Msn grubuna üye olabilmek için gereken sorunun cevabı
    Soru: Bu ne grubudur?
    Cevap: pvortxx
    Herkez bu adresi msnine eklesin. PokemonVortex msn grubumuz Saygısızlar ve haddini bilmeyenler girmesin...

Maskeli Balo Saatlerimiz:
    12:00 - 13:00 | 18:30 - 19:30

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepquad -- 20 Aralık 2009; 17:38:38 >

• Vortex Açılıyor Mu Çok Kasıyor (Takılıyor) Vortex Furkanda Çözdü Sorunu
  • vortexde live battle yokki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mew_Three

vortexde live battle yokki

Şimdilik yok ama sitede çok yakıdna geleceği yazıyor... Deluge'de de bir ara öyle yazdı herhalde yapamadılar kaldırdılar yazıyı..

PokémonVortex Buluşma Noktası [Trainerlar,Tradeler vs.]

quote:

Orijinalden alıntı: WindowsLive

Vortex Açılıyor Mu Çok Kasıyor (Takılıyor) Vortex Furkanda Çözdü Sorunu

Arkadaşım dediğinden inan hiç birşey anlamadım. Noktalama işaretleri ve büyük küçük harfe dikkat edersen dediğini anlayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepquad -- 5 Kasım 2009; 15:47:22 >

• Vortex hep hata veriyor,ben sevmedim.
  • Hiç hatayla karşılaşmadım ben.
  • vortex neden hızlı çünkü 200 kişi online, ama delguede gündüzleri 2000 kişi rahat oluyor, bazen gece 1 de falan giriyorum 700 kişi oluyor ve müthiş hızlı, ayrıca vortexteki tt ye baktıysanız 400m expi geçen olmuş, yani orda da macro var, kaldı ki macrosuz browser oyunu mu olur, bence vortex şimdilik iyi değil, deluge ye yakında live battle da gelecek. bence o zaman ok olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sneakersnack -- 5 Kasım 2009; 16:54:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deluge'ye live battle çok zor gelir görüceksiniz. Oyun ilk açıldığında duyuru vardı yaklaşık 1 ay kaldı öyle sonra kaldırdılar duyuruyu yapamadılar herhalde. Neyse bu konu sadece öneriydi ne oynayıp oynamamak size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepquad -- 5 Kasım 2009; 17:02:04 >
  • herkes istediğini oynuyabilir. zevk meselesi... buna kimse karışamaz...
  • Anlamadan dinlemeden kimse buraya yorum yapmasın! Biz illa gırtlağınızı sıkıp bunu oynayın mı dedik. Kendi görüşümü belirttim sadece isteyen oynar isteyen oynamaz!
  • Şunu söylemeliyim ki bire hafta öncesine kadar bi Pokémon oyunu arıyordum. Pokemon Lake, İndigo, Deluge vs. vs. Hepsini oynadım. Ama Vortex az da olsa Pokemon Crater günlerimi hatırlamama yardımcı oldu. Gerçekten çok sağlam olmuş. Pokemon Crater ile birebir diyebilirim. Bence kesinlikle başlanması gereken bir oyun.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlite

Şunu söylemeliyim ki bire hafta öncesine kadar bi Pokémon oyunu arıyordum. Pokemon Lake, İndigo, Deluge vs. vs. Hepsini oynadım. Ama Vortex az da olsa Pokemon Crater günlerimi hatırlamama yardımcı oldu. Gerçekten çok sağlam olmuş. Pokemon Crater ile birebir diyebilirim. Bence kesinlikle başlanması gereken bir oyun.

Saygılar...

Benim de anlatmak istediğim nokta bu işte...
  • site kapaımı şuan ?
  • Evet şuan kapalı sanırım bende de açılmıyor bakım falan olabilir..
  • Umarım bi an önce halledilir de tekrar oyunumuza döneriz. Sabırsızlanıyorum. :)
  • İnşallah.. Bu arada takıma karar veremedim sende şuan hangi pokeler var takımda?
  • Valla karakteri açtım 15 dk bile olmadı. Bayağı bi pokemon yakaladım. Larvitar, Bagon yakaladım, Totodile yakaladım. Bi de Beyleef var.
  • Hayalinde ki takım nasıl desem?
  • Fereligatr
    Magmortar
    Tyranitar

Bu favori üçlüm. Artık bi şeyler eklicez arkasına da.
  • benim oyunu hizlandirdim hala neyi yavas
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.