Şimdi Ara

PokémonVortex Buluşma Noktası [Trainerlar,Tradeler vs.] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
0
Favori
15.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harita da yürürken çok zorluk çekiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapidLy

Harita da yürürken çok zorluk çekiliyor.

sen son halini denedin mi
    15 adim bile gidebiliyorsuın tek harakette
  • Denedim. Sorun o değil. Çok yavaş diyorum. Tuşa basıyosun 5-10 saniye sonra gerçekleşiyo komut.
  • quote:

Denedim. Sorun o değil. Çok yavaş diyorum. Tuşa basıyosun 5-10 saniye sonra gerçekleşiyo komut.

Aynen. +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlite

Fereligatr
    Magmortar
    Tyranitar

Bu favori üçlüm. Artık bi şeyler eklicez arkasına da.

Garchomp
    Elevtivire
    Lucario eklesen benim takımım oluşuyor.
  • quote:

Denedim. Sorun o değil. Çok yavaş diyorum. Tuşa basıyosun 5-10 saniye sonra gerçekleşiyo komut.

bende 1 sn de gerceklesiyor

firefox 3.5 kullanin veya internet baglantiniza baktirin problem var
  • @CeFurkan
    Valla internet bağlantımda bir sorun yok benim. Diğer bütün sitelerde gayet seri işlem yapabiliyorum. FireFox ile denedim, hala aynı. Yoksa bende de bir saniyede gerçekleşiyor ama bi takılma oluyor. Can sıkıcı bir durum.

@CrasHh
    Lucario'yu da katmayı düşünüyorum takıma. :)
  • quote:

@CeFurkan
    Valla internet bağlantımda bir sorun yok benim. Diğer bütün sitelerde gayet seri işlem yapabiliyorum. FireFox ile denedim, hala aynı. Yoksa bende de bir saniyede gerçekleşiyor ama bi takılma oluyor. Can sıkıcı bir durum.

Katılıyorum.

Firefox'un son sürümünü kullanıyorum. İnternet bağlantımda da hiç bir problem yok 8Mbit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepquad -- 5 Kasım 2009; 21:16:36 >
  • quote:

quote:

@CeFurkan

Katılıyorum.

Firefox'un son sürümünü kullanıyorum. İnternet bağlantımda da hiç bir problem yok 8Mbit...

ilginc bende gayet iyi calisiyor
    hatta simdi yukleniyor gif resmi bile koydum bir bak belki hosuna gider

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

quote:

@CeFurkan

Katılıyorum.

ilginc bende gayet iyi calisiyor
    hatta simdi yukleniyor gif resmi bile koydum bir bak belki hosuna gider

2-3 adım ilerleyebilme o yavaşlığı kapatıyor biraz ama bence sitede çok fazla resim vs. koymuşsun açılırken bile geç açılıyor. Yani o pokemon resimleri falan var her yerde bence onların bi kısmıın azaltmalısın.

• Yavaş yavaş takımımı oluşturuyorum vortex'de...

Dark Cyndaquil
    Dark Lotad
    Mystic Mudkip
    şimdilik böyle..
  • Vortex'de oyundayken hiç bir kullanıcı kımıldamıyor sadece sen kımıldıyorsun onun ayarı falan mı var?

P.S: elektrik pokeleri hangi haritada çıkıyor bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepquad -- 6 Kasım 2009; 11:18:44 >
  • Rapidly ö.m den msn atarmısın bişiler sorcam bende vortex geçtim delugeden bencede daha iyi bi de elektrik pokelerini falanda söliyim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Arkham Knight -- 6 Kasım 2009; 12:36:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CyberReaL_

Rapidly ö.m den msn atarmısın bişiler sorcam bende vortex geçtim delugeden bencede daha iyi bi de elektrik pokelerini falanda söliyim :D

Yolladım
  • Biraz önce 2 tane Riolu yakaladım ard arda
  • Benim takım;

Shiny Magmar
    Meganium
    Poliwrath
    Dark Riolu
    Dark Tyranitar
    Dark Salamance

şu an için. :))
  • Dark Riolu ya ne istersin?

100 Lvl magmortar verebilirim istersen?
  • Noldu la herkes Deluge'ye düşman kesilmişti =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wait4u

Noldu la herkes Deluge'ye düşman kesilmişti =)

Düşman kesilmek değil, o oyunu kimse zevk için oynamıyor çünkü live battle yok. Herkezin amacı TT'ye girmek bu da iMacros sayesinde çok zorlaştı artık. Vortex'de ise çok yakında Live Battle gelecek millet zevk için oynayacak. Ozaman da herkez Vortex'e dönecek bundan eminim.
  • Bende Başladım Vortex ' e ....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.