Şimdi Ara

PokémonVortex Buluşma Noktası [Trainerlar,Tradeler vs.] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
0
Favori
15.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla Magmar'ım zaten 65 level. Riolu'yu bulana kadar canım çıktı. Ama Dark Poliwag'a verebilirim. :)
  • Bu oyunu duymuştum güzel birşeye benziyor deneyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlite

@RapidLy
    Valla Magmar'ım zaten 65 level. Riolu'yu bulana kadar canım çıktı. Ama Dark Poliwag'a verebilirim. :)

Tamam arayışlara başlıyorum. İstersen 2 Riolu verebilirim 1 Dark'a
  • Oyun Süper Ama Açılmıyor
  • @WindowsLive
    Evet şu an açılmıyor. Nedenini bilmiyorum ama bi güncelleme sanırım.

@RapidLy
    İşte Dark olunca ayrı. Ama Dark Poliwag'e kesin veririm. :)
  • Dün akşam da böyle oldu akşamları çalışma yapıyorlar herhalde... Bu arada oyunla ilgili bilgileri kısaca bir blogda toplıycam kendi bildiklerimi isterseniz arada bir göz atabilirsiniz...http://pokevortex.blogspot.com 1 tane trainer biliyorum onu ekledim.
  • Eline sağlık. :)
    O trainer'i biliyorduk zaten. Valla gayet rahat kasıyorum. :))
  • Ah bide oyun açılsa. Bunla sadece ateş pokelerimi kasabiliyorum ben sen nasıl kasıyorsun diğerlerini? Başka trainer mı var?
  • Evet az önce baktım açılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapidLy

Ah bide oyun açılsa. Bunla sadece ateş pokelerimi kasabiliyorum ben sen nasıl kasıyorsun diğerlerini? Başka trainer mı var?

Yoo. Valla Tyranitarı'da kasıyorum. Ateş kadar olmasa da gayet iyi vuruyor. :))
  • Biran önce açılsın da Dark Poliwag ile Rouluyu alayım senden. Hep de akşamları kapanıyor kesin çalışma/güncelleme yapıyorlar
  • Vortex. İsim ''Vicues'' Evet dün akşamda aynısını yaptılar. Büyük ihtimal host makinalarında proglem var veya güncelleme. : ) Aslında bu tarz oyunlarda örneğin; 5'er kişilik takımlar kurabilsek. : ) Ve takımlar arası vs olsa. Bunlara ''lonca'' ismide güzel yakışır idi. : ) Neyse, bekliyelim de açılsın. Vortex'ede şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vicues -- 6 Kasım 2009; 20:32:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicues

Vortex. İsim ''Vicues'' Evet dün akşamda aynısını yaptılar. Büyük ihtimal host makinalarında proglem var veya güncelleme. : ) Aslında bu tarz oyunlarda örneğin; 5'er kişilik takımlar kurabilsek. : ) Ve takımlar arası vs olsa. Bunlara ''lonca'' ismide güzel yakışır idi. : ) Neyse, bekliyelim de açılsın. Vortex'ede şükür.

İyi fikir.
  • Malum oyunda çok eklenecek şey var Live battle bilmemne vs... O yüzden akşamları güncelleme yapıyorlar.
  • Artık açılınca tekrar akıyoruz. :))
  • international ranking'de 61. idim oyun açılınca bakalım düşmüşmüyüm

bu arada 100 lwl d/s/mys. poke alınır cinsi ve türü fark etmez
  • Az önce açıldı sanki, geri kapandı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrasHh

quote:

Orijinalden alıntı: Vicues

Vortex. İsim ''Vicues'' Evet dün akşamda aynısını yaptılar. Büyük ihtimal host makinalarında proglem var veya güncelleme. : ) Aslında bu tarz oyunlarda örneğin; 5'er kişilik takımlar kurabilsek. : ) Ve takımlar arası vs olsa. Bunlara ''lonca'' ismide güzel yakışır idi. : ) Neyse, bekliyelim de açılsın. Vortex'ede şükür.

İyi fikir.
  • Benim için TT vs. hiç birşey önemli değil zevk için oynuyorum. Şimdilik takımımı kuruyorum live battle gelince coşacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapidLy

Ek Olarak

Vortex'te Shiny,Dark ve Mystic özellikleri var. Delugede de var ama hiç bir faydası yok.

quote:

Dark: Atağı %25 daha fazla.
    Shiny: Canı %25 daha fazla.
    Metal: Oyunda Yok.
    Mystic(Ghost): Flinch edebilir.

Delugedede shiny dark metalic ghostly ve shadow larda özellik var faydası niye olmasın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.